Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Chromie és a Caverns of Time története

Beküldve: , által. Megtekintve:1735

Chromie

A Taverns of Time esemény ötlete a Caverns of Time-ból született és ennek a történetét meséljük el ebben a cikkben.

A Caverns of Time

Ez egy olyan hely Azeroth-on, ahol különböző portálok találhatóak, melyeken átutazva Azeroth legfőbb eseményeit élhetjük át újra. Magyarul leginkább az "Idő Barlangjainak" fordíthatnánk és ezek a barlangok útválasztóként szolgálnak a különböző idősíkok között.

Ez a hely ad otthont a bronz sárkányoknak és vezetőjüknek, Nozdormunak. A bronz sárkányok képesek befolyásolni az időt. Nozdormu legfőbb feladata az idő védelmezése, továbbá a sors és a végzet útjainak felügyelete.

Nozdormu történetét még 2014 júniusában írtuk meg, ide kattintva el is olvashatjátok!

A Caverns of Time-ban az utóbbi időkben elszaporodott "végtelen sárkányfaj", ők szintén képesek az idő befolyásolására, de ez nem véletlen, hiszen Murozond teremtette őket.

Infinite sárkányfaj

Murozond: Nozdormu egyik jövőbeli énje, de abban az idősíkban teljesen megőrült - miután a Titánok megmutatták neki saját halálát - és kétségbeesetten igyekszik megváltoztatni a múltat és létrehozta a végtelen sárkányfajt. Ugyan Murozondot sikerül legyőznie a bátor hősöknek a jövőben, de a végtelen sárkányfaj ennek ellenére már megjelent a jelenben is.

Chromie: Ő is egy bronz sárkány, célja Azeroth történetének fenntartása, hogy a végtelen sárkányok ne tudják módosítani Azeroth legnagyobb eseményeit. Amikor éppen nem sárkány alakot ölt, akkor egy aranyos gnóm lányként láthatjuk őt.

Chromie

Chromie spell-jei: Ezek mind átélhető események a Caverns of Time-ban.

  • Battle for Mount Hyjal: A csata, ami Archimonde legyőzésével ér véget és Medivh történeténél olvashattok bővebben róla. Itt nincsen jelen a végtelen sárkányfaj, ezt csak azért rakta be a Blizzard a World of Warcraft-ba, mert ez egy nagyszerű csata, amit jó újra átélni.
  • Opening the Dark Portal: A Dark Portál megnyitása, amit Medivh nyit meg, - szintén Medivh történetét tudom javasolni - de a végtelen sárkányok ezt megpróbálják megváltoztatni. Végül a bronz sárkányok által küldött hősök sikeresen megállítják a végtelen sárkányokat. Az más kérdés, hogy ez jó dötnés volt, vagy sem.
  • Escape from Durnholde: A fiatal Thrall rabszolga volt, (Aedalas Blackmoore tartotta fogságban és ő nevezte el Thrall-nak, amit "szolgát" jelent) de az eredeti idősíkban Taretha Foxton segít neki megszökni. Viszont a végtelen sárkányok elkapják Tarethá-t, így Thrall soha sem tudna megszökni, de a bátor hősök mindent megoldottak végül.
  • [Culling of Startholme]: Arthas itt végezte ki a teljes város lakosságát, mielőtt mindenki zombivá változott volna, mert elfogyasztották a fertőzött gabonát. Azonban Jaina-nak és Uther-nek sokkal kevésbé radikális elképzeléseik voltak. A végtelen sárkányok itt úgy próbálják manipulálni az idősíkot, hogy megpróbálják elrejteni Arthas bizonyítékát, vagyis a fertőzött gabonát.

A végtelen sárkányfajba tartozók általában sötét szürke színükről, apró fekete pöttyeikről és különös kékes csillogásukról ismerhetőek fel. A Hearthstone Taverns of Time eseményében, az arénában úgy tűnik a sárkányfajhoz csatlakozik Murloc is az Infinite Murloc személyében és egy farkas is, az Infinite Wolf. A Druidokhoz pedig egy rettenetes sárkány is érkezik, a Harbinger of Catastrophe és ahogy már korábban is említettük, ott van Murozond is.

Harbinger of Catastrophe Infinite Wolf Infinite Murloc

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kártyatörténet chromie tot

Ezeket olvastad már?

További híreink