HírekCsak online tartják meg a márciu...

Csak online tartják meg a márciusi Master Tourt a koronavírus miatt

Borovi Bence | 2020.03.07 16:00
1187

Master Tour online a koronavírus miatt

A márciusi Master Tour döntőt eredetileg Indonéziában tartották volna, de ezt még februárban áthelyezte a Blizzard Los Angelesbe, most pedig bejelentették, hogy a versenyt csak online tartják meg.

 

Kaliforniában március 5-én vészhelyzetet hirdettek a vírus miatt, illetve néhány kaliforniai megyében már a nyilvános eseményeket is betiltották, illetve az embereknek javasolják, hogy tartsanak 1,5 méter távolságot - bár Los Angelesben egyelőre nem, ennek ellenére a Blizzard inkább nem kockáztat.

Master Tour - március 20 - 22.: A Blizzard alapos megfontolás után úgy döntött, hogy inkább csak online tartják meg ezt a versenyt, hiszen több, mint 40 országból érkezne több, mint 300 játékos.

A közösség biztonsága és jóléte a legfontosabb.

Akik utazásukat már nem tudják visszamondani, azok akár $1500 USD-t is kaphatnak. A Blizzard legkésőbb március 12-éig minden érintettel fel fogja venni a kapcsolatot az ügyben.

A versenyt március 20-án 18:00-tól fogják élőben közvetíteni a Hearthstone hivatalos YouTube csatornáján. A döntőt Dan “Frodan” Chou, TJ “Azumo” Sanders, Simon “Sottle” Welch, és Erik “DoA” Lonnquist fogja kommentálni.

Master Tour - június 12 - 14. (Svédország, Jönköping): Azoknak a játékosoknak, akik már bejutottak a Masters Tour: jönköpingi döntőjére azt javasolják, hogy rugalmas utazási lehetőségeket válasszanak, és kössenek utasbiztosítást.

  • Erre a döntőre az online selejtezők március 29-éig tartanak, és akár itt a Hearthstone Hungary oldalsávjából (mobilon a hírek/hozzászólások alatt) is tudtok jelentkezni.

Folyamatosan megfigyelik a koronavírus helyzetét, és értesítenek majd mindenkit a közelgő eseményeket érinthető változásokról.


Minden olvasónknak sok sikert kívánunk a versenyekhez, továbbá mindannyian nagyon vigyázzatok magatokra, és jól gondoljátok meg, hogy merre utaztok! Mindig megbízható forrásokból tájékozódjatok (már elérhető a koronavirus.gov.hu oldal is, de a népszerű magyar hír oldalak is megbízhatóak), és mindig tartsátok be a higiéniai szabályokat!

Ne feledjétek, ha otthon Hearthstone-oztok, akkor biztonságban vagytok! :)

masters esport koronavírus

További híreink