HírekDecember 4: Descent of Dragons v...

December 4: Descent of Dragons végső stream

Borovi Bence | 2019.12.03 13:00
579

Descent of Dragons Livestream

December 4-én magyar idő szerint 19:00-kor Dean Ayala, Chris Sierra, és Kripparian bemutatja az összes Descent of Dragons lapot, illetve amit nem, azt a stream után teszik fel a Twitterre és a Facebookra.

Szóljatok mindenkinek, december 4-én, azaz holnap este az összes lap bemutatásra kerül! Felfedezhetitek az összes sárkányt! Azokat a lapokat, amelyeket ott nem mutatnak be, a stream után fel fogják tölteni Twitterre és Facebookra.

A Hearthstone Hungary-n várhatóan 20:00-tól írjuk az új lapokat - természetesen magas felbontású képekkel, mint mindig nálunk először (nálunk nem streamből kivágott "izék" lesznek)!

A streamet a twitch.tv/playhearthstone oldalon nézhetitek élőben.

Ne feledjétek a kiegészítő december 10-én jelenik meg! Viszont a lapok már december 5-én be fognak kerülni a játékba, hiszen onnantól kezdve lehet megjelenés előtti nyitóbulit tartani, ahol már kinyithatóak az előrendelt Dragons kártyacsomagok. 

  • Nyitó buli Budapesten december 10-én, kedd este a megjelenéskor! Értékes Hearthstone-os nyereményekkel gazdagodhattok! Részletekhez kattintsatok ide!

A kiegészítőről minden fontos információt összeszedtünk az összefoglaló cikkünkben - és továbbra is frissítjük:

Ne felejtsetek el előrendelni!

December 10-éig elő lehetett rendelni kétféleképpen:

  • Descent of Dragons Bundle: 60 Descent of Dragons kártyacsomag, 1 Golden Legendary az új kiegészítőből, Battleground hozzáférés november 12-étől - 49,99 EUR

Descent of Dragons előrendelés

  • Descent of Dragons Mega Bundle: 100 Descent of Dragons kártyacsomag, 1 Golden Legendary az új kiegészítőből, Deathwing Warrior hős (azonnal elérhető) Battleground hozzáférés november 12-étől - 79,99 EUR

Descent of Dragons Mega előrendelés

  • Előrendeléshez kattints ide, vagy vásárold meg a játékon belül!

Vissza a főoldalra!

dragons kiegészítő bejelentés

További híreink