HírekDr. Boom's Incredible Inventions...

Dr. Boom's Incredible Inventions információk

Borovi Bence | 2024.05.07 20:00 | Módosítva: 2024.05.15 20:02
1624

Dr Booms Incredible Inventions miniszett

Ez a Whizbang's Workshop kiegészítő miniszettjének, vagyis a Dr. Boom's Incredible Inventions-nek az összefoglaló cikke. A kiegészítő 38 új lappal bővül.

 

Ezt a cikket a Wiki > Szettek > Whizbang menüpontban is megtaláljátok!

Új miniszett: Dr. Boom's Incredible Inventions (38 új lap, Gigantify kulcsszó)

Összefoglaló

 • A miniszett május 14-én 19:00-kor jelent meg!
 • A bemutató időszak május 7. 21:00-tól május 11-én 19:00-ig tartott!
 • Gigantify: Ha egy ilyen kulcsszóval rendelkező lapot kijátszol, akkor kapsz a kezedbe egy 8 Mana 8/8-as másolatot a kijátszott lapból.

Snuggle Teddy Snuggle Teddy Gigantic

 • Ez a 38 új lap a Whizbang's Workshop kiegészítőhöz adódik hozzá, vagyis a miniszett lapjai megszerezhetőek Dr. Boom's Incredible Inventions (Dr. Boom Hihetetlen Találmányai) kártyacsomagok kinyitásával, illetve a lapok kraftolásával is.
 • 38 új lap: 4 Legendary, 1 Epic, 17 Rare és 16 Common!
 • A miniszett összes lapja megvásárolható 2000 Goldért, illetve valós pénzért is! Egy teljes Golden szett is megvásárolható 69,99 dollárért, vagy 10 000 Goldért (ez a változat egy Puppetmaster Dorian Diamond Legendary-t is tartalmaz)!

Puppetmaster Dorian

 • Ha már előre lekraftoltál egy új (Dr. Boom's Incredible Inventions) Legendary-t (vagy kinyitottál Whizbang's Workshop kártyacsomagból), majd utána megvásárolod 2000 Goldért, akkor ugyanúgy megkapod az összes lapot!
 • Ha megvásároltad a Dr. Boom's Incredible Inventions-t, akkor is be lehet törni a lapjait.

Kártyák (38/38):

Az összes kártya bekerült az adatbázisunkba és már készíthettek velük paklikat is! Kattints ide és készíts egy új paklit, vagy importálj a Hearthstone-ból, esetleg más weboldalról!

A kártyák magyar leírása a képek alatt található. A kártyák magas felbontású képekkel rendelkeznek!

 • Death Knight (3/3)
 • Demon Hunter (3/3)
 • Druid (3/3)
 • Hunter (3/3)
 • Mage (3/3)
 • Paladin (3/3)
 • Priest (3/3)
 • Rogue (3/3)
 • Shaman (3/3)
 • Warlock (3/3)
 • Warrior (3/3)
 • Semleges (5/5)

Toysnatching Geist Helm of Humiliation Foamrender

Toysnatching Geist: 3 Mana, 2/1, Unholy, Common, Undead. Gigantify. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Undeadet. Lecsökkenti annak a lénynek a Manaköltségét annyival, amennyi ennek a Támadása.

 • Toysnatching Geist: 8 Mana, 8/8, Unholy, Common, Undead. Gigantic. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Undeadet. Lecsökkenti annak a lénynek a Manaköltségét annyival, amennyi ennek a Támadása.

Toysnatching Geist Giga

Helm of Humiliation: 4 Mana, 2 Blood, Rare, Shadow, Spell. Egy lénynek -5/-5-öt ad. Egy kezedben lévő lénynek +5/+5-öt ad.

Foamrender: 5 Mana, 5/2, Unholy, Rare. Amikor a hősöd támad, elkölt 3 hullát, hogy kapjon +1 Durability-t.

Sock Puppet Slitherspear Return Policy Gibbering Reject

Sock Puppet Slitherspear: 1 Mana, 1/3, Common, Naga. Ennek a lénynek a Támadása fejlődik a hősöd Támadásával.

Return Policy: 3 Mana, Common, Spell. Felfedezed (Discover mechanizmus) egy Deathrattle kártyádat, amit ezen a meccsen játszottál ki. Aktiválja annak a Deathrattle-jét.

Gibbering Reject: 4 Mana, 3/3, Rare, Demon. Miután a hősöd támad, megidéz egy másik Gibbering Reject-et.

Overgrown Beanstalk Snuggle Teddy Toyrantus

Overgrown Beanstalk: 3 Mana, Rare, Nature, Spell. Megidéz egy 2/2-es Treant-ot. Húzol egy kártyát annyiszor, ahány Treant-tal rendelkezel.

Sunggle Teddy: 3 Mana, 2/4, Common, Beast. Gigantify. Elusive. Lifesteal. Taunt.

 • Snuggle Teddy: 8 Mana, 8/8, Common, Beast. Gigantic. Elusive. Lifesteal. Taunt.

Snuggle Teddy Gigantic

Toyrantus: 6 Mana, 7/7, Legendary, Beast. Taunt. Elusive. Battlecry: Ha van 10 Manakristályod, akkor ez +7/+7-et kap.

Wilderness Pack Bargain Bin Product 9

Wilderness Pack: 1 Mana, Rare, Spell. 5 véletlenszerűen kiválasztott Beast-et ad a kezedbe. A köröd végén eldobod őket.

Bargain Bin: 2 Mana, Common, Spell. Secret: Miután az ellenfeled kijátszik egy lényt, spellt, vagy fegyvert, húzol egy lapot a másik két típusból.

Product 9: 5 Mana, 4/4, Legendary, Mech, Beast. Battlecry: Újraelhasználja minden egyes Secret-edet, ami aktiválódott ezen a meccsen.

Malfunction Buy One, Get One Freeze Darkmoon Magician

Malfunction: 2 Mana, Rare, Arcane, Spell. 3-at sebez szétosztva az összes ellenséges lény között. Ha a paklid nem tartalmaz lényeket, akkor 3-mal többet sebez.

Buy One, Get One Freeze: 3 Mana, Common, Frost, Spell. Lefagyaszt egy lényt. Megidéz egy lefagyasztott másolatot belőle.

Darkmoon Magician: 3 Mana, 2/4, Rare. Elusive. Miután elhasználsz egy spellt, elhasznál egy véletlenszerű spellt, ami 1-gyel többe kerül.

Whack-A-Gnoll Flickering Lightbot Holy Glowsticks

Whack-a-Gnoll: 1 Mana, Common, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Paladin fegyvert a múltból. +1/+1-et ad neki.

Flickering Lightbot: 3 Mana, 3/3, Rare, Mech. Gigantify. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány Holy spellt használtál el ezen a meccsen.

 • Flickering Lightbot: 8 Mana, 8/8, Rare, Mech. Gigantic. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány Holy spellt használtál el ezen a meccsen.

Flickering Lightbot Giga

Holy Glowsticks: 4 Mana, Common, Spell, Holy. Lifesteal. 4-et sebez. 1-gyel kevesebbe kerül, ha használtál Holy spellt ebben a körben.

Delayed Product Funhouse Mirror Puppet Theatre

Delayed Product: 4 Mana, Rare, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) és megidézel egy lényt, ami 8-ba, vagy annál többe kerül. Az elalszik 2 körre.

Funhouse Mirror: 3 Mana, Common, Shadow, Spell. Megidéz egy másolatot egy ellenséges lényből. A másolat megtámadja az eredetit.

Puppet Theatre: 4 Mana, 2 Élet, Common, Helyszín. Válassz ki egy ellenséges lényt. Kapsz egy 1/1-es másolatot belőle, ami 1 Manába kerül.

Twisted Pack Dust Bunny Dubious Purchase

Twisted Pack: 1 Mana, Rare, Spell. 5 véletlenszerűen kiválasztott kártyát ad a kezedbe más kasztoktól. A köröd végén eldobod őket.

Dust Bunny: 3 Mana, 3/2, Rare, Beast. Battlecry és Deathrattle: Egy véletlenszerűen kiválasztott szemetet ad a kezedbe (Coin, Rock, Banana, vagy kés).

Dubious Purchase: 4 Mana, Common, Spell. Húzol 3 lapot. Combo: Elpusztít egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lényt.

Murloc Growfin Rocket Hopper Wave of Nostalgia

Murloc Growfin: 1 Mana, 1/1, Rare, Murloc. Gigantify. Battlecry: Megidéz egy Tinyfin-t Rush-al és olyan értékekkel, melyek megegyeznek ennek a lénynek az értékeivel.

 • Molded Tinyfin: 1 Mana, 1/1, Murloc. Rush.
 • Murloc Growfin: 8 Mana, 8/8, Rare, Murloc. Gigantic. Battlecry: Megidéz egy Tinyfin-t Rush-al és olyan értékekkel, melyek megegyeznek ennek a lénynek az értékeivel.

Molded Tinyfin Murloc Growfin Giga

Rocket Hopper: 5 Mana, 10/10, Common, Beast. Rush. Overload: (4).

Wave of Nostalgia: 5 Mana, Common, Spell, Nature. Átalakítja az ÖSSZES lényt véletlenszerűen kiválasztott Legendary lényekre a múltból.

Mass Production Domino Effect INFERNAL!

Mass Production: 1 Mana, Common, Spell. Húzol 2 lapot. 3-at sebez a hősödnek. Belekever 2 másolatot ebből a paklidba.

Domino Effect: 3 Mana, Rare, Spell. 2-t sebez egy lénynek. Megismétli balra, vagy jobbra, minden egyes alkalommal 1-gyel többet sebezve.

INFERNAL!: 4 Mana, 6/6, Rare, Demon. Taunt. Battlecry: A hősöd megmaradó Életét 15-re állítja.

Standardized Pack Part Scrapper Safety Expert

Standardized Pack: 1 Mana, Rare, Spell. 5 véletlenszerűen kiválasztott Taunt-os lényt ad a kezedbe. A köröd végén eldobod őket.

Part Scrapper: 2 Mana, Common, Spell. Elveszítesz legfeljebb 5 Armort. A következő Mech-ed annyival kevesebbe kerül, amennyi Armort vesztettél el.

Safety Expert: 10 Mana, 8/8, Rare, Mech. Rush. Deathrattle: Belekever három Bomb-ot az ellenfeled paklijába.

 • Bomb: 5 Mana. Elhasználódik, amikor felhúzod. Kapsz 5 sebzést.

Bomb

Pro Gamer Explodineer Puppetmaster Dorian Building-Block Golem The Replicator-inator

Pro Gamer: 2 Mana, 2/3, Epic. Battlecry: Kihívod az ellenfeledet egy kő-papír-olló párbajra! A nyertes 2 lapot húz.

 • Paper!: Ha az ellenfeled a követ (Rock) választja, akkor húzol két lapot.
 • Rock!: Ha az ellenfeled az ollót (Scissors) választja, akkor húzol két lapot.
 • Scissors!: Ha az ellenfeled a papírt (Paper) választja, akkor húzol két lapot.

Paper Rock Scissors

Explodineer: 3 Mana, 2/4, Common. A köröd végén belekever egy Bomb-ot az ellenfeled paklijába. Amikor felhúzza, felrobban 5-öt sebezve.

 • Bomb: 5 Mana. Elhasználódik, amikor felhúzod. Kapsz 5 sebzést.

Bomb

Puppetmaster Dorian: 4 Mana, 2/6, Legendary. Miután húzol egy lényt, kapsz egy 1/1-es másolatot belőle, ami 1 Manába kerül.

Building-Block Golem: 5 Mana, 6/3, Rare. Rush. Deathrattle: Megidéz három véletlenszerűen kiválasztott 1 Manás lényt.

The Replicator-inator: 5 Mana, 5/5, Legendary, Mech. Miniaturize. Gigantify. Miután kijátszol egy lényt, aminek ugyanannyi a Támadása, mint ennek, akkor megidéz egy másolatot belőle.

 • The Replicator-inator: 1 Mana, 1/1, Legendary, Mech. Mini. Miután kijátszol egy lényt, aminek ugyanannyi a Támadása, mint ennek, akkor megidéz egy másolatot belőle.
 • The Replicator-inator: 8 Mana, 8/8, Legendary, Mech. Gigantic. Miután kijátszol egy lényt, aminek ugyanannyi a Támadása, mint ennek, akkor megidéz egy másolatot belőle.
 • Gigantify: Ha egy ilyen kulcsszóval rendelkező lapot kijátszol, akkor kapsz a kezedbe egy 8 Mana 8/8-as másolatot a kijátszott lapból.

The Replicator-inator Mini The Replicator-inator Giga

whizbang miniszett

További híreink