HírekEgy ajándék Classic kártyacsomag...

Egy ajándék Classic kártyacsomag + megérkeztek a HCT kártyacsomagok is

Borovi Bence | 2017.10.24 09:00
4550

Hearthstone ajándék

Mivel a Battle.Net app megújult, ezért mindenki kap egy ajándék Classic kártyacsomagot a Blizzardtól.

Ha szeretnétek csatlakozni a Battle.Net App Hearthstone Hungary csoportjába, akkor használjátok ezt a linket: https://blizzard.com/invite/04exSl79

HCT Summer

  • Egy ingyenes Classic kártyacsomag jár mindenkinek, mert megújult a Battle.Net. Csak kattintsatok az ajándék ikonra a Battle.Net App jobb felső sarkában, majd válasszátok ki, hogy melyik régióban szeretnétek megkapni és nyomjatok a "Claim"-re.
  • Mostantól ti is vehettek ajándékokat a barátaitoknak!

Az új funkciók (offline megjelenés, csapatok, stb.) mostantól Európában is elérhetőek a Battle.Net appban - ide kattintva írtunk ezekről.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Blizzard Battle.Net App jobb lett, mint valaha az új "Social" menüpont érkezésével, Blizzard csoportokkal, profilokkal, avatárokkal, ajándékokkal és még sokkal többel! Ezt megünnepelve egy Hearthstone Classic kártyacsomagot adunk ajándékba!

Ajándék Neked

Az egyik Battle.Netes barátodnak  születésnapja lesz? Mostantól vásárolhatsz és küldhetsz neki játékon belüli ajándékokat. Ennek az új funkciónak a megünneplésére egy Classic kártyacsomagot adunk ajándékba!

ajándék

Ahhoz, hogy megkapd a Classic kártyacsomagoday, nyisd meg a Battle.Net Appot és kattints a kijelölt ajándék ikonra a BattleTaged mellett a jobb felső  sarokban. Meg fog jelenni egy értesítés, amennyiben új ajándékaid érkeznek.

Hearthstone kártyacsomag

Mobilon az account.blizzard.com/gifts oldalra kell ellátogatni.

Ahhoz, hogy küldj egy ajándékot, nyomj a Shop menüpontra és válassz: Standard Hearthstone Card PacksWelcome BundlePre-Purchase, és New Heroes lehetőségek közül. Nyomd meg a Gift gombot és válaszd ki, hogy kinek küldöd.

Találkozunk a Fogadóban!

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Hearthstone ajándék tőlünk

Vissza a főoldalra!

battlenet blizzard kártyacsomag

További híreink