HírekEgy kártyát Wild-ból Standard-be...

Egy kártyát Wild-ból Standard-be...

Borovi Bence | 2018.04.03 11:00
2776

Emperor Thaurissan artwork

Ha egy kártyát áttehetnél Wild-ból Standard-be, melyik lenne az és miért?

Ezt a kérdést tette fel Jesse Hill, a Hearthstone egyik CM-je (Community Manager - közösségi menedzser) még húsvét előtt a Hearthstone hivatalos fórumán.

A Hearthstone fórumán a Rumbling Elemental kapta a legtöbb szavazatot. Az indok pedig az, hogy ettől működik igazán jól az Elemental Shaman. Mivel az Elementálok többsége Battlecry-os, ezért ilyen szingeriájú lapra van szükség.

A második legtöbb szavazatot a Mechwarper és Emperor Thaurissan kapta. Aki a Mechwarper-t ajánlotta annyit írt indoklásként, hogy "Ez a lap végre arra ösztönözné a fejlesztőket, hogy játszható Mech-eket készítsenek a Standard-ben."

Emperor Thaurissan pedig őrült, lehetetlen dolgokat tett lehetségessé.

Ő volt a kulcsfigurája nagyon sok kombó paklinak és oly sok kreatív, nem erőteljes, de szórakoztató paklit hoztak vele létre.

Sok szavazatot kapott még a Naga Sea Witch, az Antique Healbot, Brann Bronzebeard, az Azure Drake, a Sludge Belcher és Loatheb is.

Az Azure Drake-et felhozó játékos azonban változtatna a lapon, hogy csak akkor húzzál lapot, ha tartasz a kezedben egy Dragont.

A legrosszabbra értékelt hozzászólások pedig: Shielded Minibot (Indok: Az egyik legsokoldalúbb Paladin kártya, nem túl erős, de nem is használhatatlan), Coldlight Oracle* (Indok: Ennek köszönhetően jöttek létre a kedvenc paklijai az elmúlt évek során) és a Grim Patron (Indok: "Ez egy alapvetően erőteljes kártya, de mégis nagyon sok ügyesség kell hozzá. Szeretné látni, hogy mire lenne képes a jelenlegi metában).

*Coldlight Oracle: Ne feledjétek az Oracle jövő héten fog kirotálni a Standard-ből. Részletek: Közeleg a Holló Éve

Ti melyik kártyát látnátok szívesen újra a Standard-ben? Továbbá mit gondoltok, lehetséges, hogy a Blizzard visszahozna lapokat Standard-be?

Vissza a főoldalra!

standard wild

További híreink