HírekEgy nappal előbbre, július 26-ra...

Egy nappal előbbre, július 26-ra hozták a végső kártya bemutató streamet, Trump sem mutatja be a kártyáját

Borovi Bence | 2021.07.24 09:00
1328

United in Stormwind kapu

Elég nagy botrány alakult ki az Activision Blizzardnál, és most még a végső bemutató stream dátuma is megváltozott.

 

Szerdán derült ki, hogy az Activision Blizzardot - 2 éves vizsgálat után - beperelték, mert zaklatják és diszkriminálják az ott dolgozó nőket.

Activision Blizzard

Beperelték az Activision Blizzardot, mivel zaklatják a női dolgozóikat - Kártya bemutatók törölve

Kaliforniában beperelték az Activision Blizzardot, mivel zaklatják az ott dolgozó nőket, nem léptetik őket elő, és egyenlő fizetést sem kapnak.

Ezért csütörtökön először Alliestrasza jelezte egy Twitter videóban, hogy nem fog kártyát bemutatni, aztán a Blizzard Twitteres bemutatása is elmaradt, majd a PC Gamer sem mutatta be a kártyáját, így csütörtökön már három kártyával kevesebb lett bemutatva.

Pénteken Lt.Eddy is jelezte, hogy nem mutat be kártyát, majd még ketten így tettek, szóval újabb kettő lap maradt ki.

Péntek este pedig Trump is megírta, hogy ő történtek miatt ő is törli a kártya bemutatóját, így mindössze két kártya bemutatás maradt szombatra, és kettő hétfőre.

Keddről hétfőre tették a végső kártya bemutató streamet:

A végső kártya bemutató stream eredetileg július 27-én, kedden 19:00-kor kezdődött volna, de ezt most áthelyezték hétfő 19:00-ra.

Mivel nagyon kevés kártya lett bemutatva, ezért hétfő este nagyjából 80 (+/-1) kártyára számíthatunk, ami egészen döbbenetes mennyiség. Eddig a Forged in the Barrens, vagyis a legutóbbi volt a rekordtartó 67 kártya bejelentésével, míg előtte nagyjából 60, korábban pedig 45 volt a megszokott. Jobban szeretem, ha többen - és hosszabb időn át - mutatnak be kártyákat, de hát ez van...

Erről a streamről sajnos csak nagyjából egy óra késéssel lesz cikk itt az oldalon, vagyis este 8-tól. (Elmegy a Blizzard a fenébe, hogy direkt úgy intéztem a keddi napot, hogy ráérjek, erre most képesek átteni egy másik napra, amikor persze nem érek rá, de ezen én most már módosítani nem tudok...)

További érdekesség:

A PC Gamer úgy döntött, hogy mégsem törli teljesen a kártya bemutatóját, így az most kedd 13:00-ra van időzítve, ami eléggé érthetetlen. A Blizzard majd ezt az egy lapot kihagyja hétfőn?

A United in Stormwind kiegészítőről mindent megtudhattok az alábbi képre kattintva, ami folyamatosan frissítve lesz az új lapokkal és információkkal:

United in Stormwind részletek

sw kiegészítő blizzard

További híreink