HírekFelejtsétek el: 2018. július 12. ...

Felejtsétek el: 2018. július 12. (nem jelentenek be új kiegészítőt)

Beküldve: , által. Megtekintve:2767

Holló éve

Egyértelműen úgy gondoltuk, hogy július 12-én az új Hearthstone kiegészítő kerül bemutatásra, de sajnos mégsem így lesz.

Sajnálatos módon Ben Brode már nincsen a Hearthstone csapatban, úgyhogy végülis ki is jelentene be egy új kiegészítőt... Ben után minden csak csalódás lehet...

Ha valaki esetleg átaludta volna az elmúlt három hónapot, annak ajánljuk figyelmébe a következő két cikket:

Tavaly egyébként július 6-án került bemutatásra az új kiegészítő, (Frozen Throne) tehát már 12-e is kissé késő lett volna, de így aztán még rosszabb a helyzet.

...De akkor mi is lesz július 12-én?

Semmi érdekes, felejtsétek csak el. A Dot Esports-nak árulta el a Blizzard, hogy ez egy új Fireside Gathering lesz Sao Paulo-ban, Brazíliában. Ehhez tartozik egy új kép is:

Mangó kártya

Az is kiderült, hogy az eseménynek egyáltalán nincsen semmi köze az új kiegészítőhöz. A Blizzard pedig még egy szóviccet is eljátszott a manga szóval, ami portugálul van és mangót jelent, de mivel a "card na manga" egy kifejezés, ezért ebben az esetben mégsem mangót jelent.

A 2018-as év második kiegészítőjéről egyelőre csak annyit tudunk, hogy "lila" lesz. A megosztott kép alapján már írtam is egy szép hosszú spekulációs cikket a Netherstorm-ról, a Twisting Nether-ről és a Twilight Hammer-ről, majd kitöröltem az egészet és megírtam ezt.

LIILA

Vissza a főoldalra!

fireside kiegészítő

További híreink