HírekFireside Gathering: Július 17. 1...

Fireside Gathering: Július 17. 16:00 BarCraft

Borovi Bence | 2015.07.15 19:00
3962

hearthstone hungary verseny és Fireside Gathering

Július 17-én 16.00-tól tartjuk az első Hearthstone Hungary közösségtalálkozót a BarCraft eSport Pub-ban, ami egyben hivatalos Fireside Gathering is! Ebből a cikkből az összes fontos információt megtudhatjátok!

 

Helyszín, megközelíthetőség:

Dátum: 2015. július 17. 16:00 - 22:00

Helyszín: BarCraft eSport Pub - Facebook oldal

1092 Budapest, Ferenc körút 34. (Google Maps link)

Autóval: M1-M7-es (1-es/7-es) irányábólM5-ös irányából

Parkolás: A IX. kerületben a Ferenc körúttól a belváros felé (Vámház körútig) a parkolás 440Ft/óra, 20:00-ig kell fizetni és legfeljebb 3 órán át lehet parkolni. (link)

A IX. kerületben a Ferenc körúttól kifelé 265Ft/óra, csak 18.00-ig kell fizetni.

A VIII. kerületben (vagyis az Üllői út túlsó oldalától) a parkolási díjak megegyeznek. A Ferenc körúton belül 440Ft, azon kívül 265Ft/óra.

Tömegközlekedéssel: A 3-as metróval a Corvin Negyed megállóig kell menni. Át kell menni az aluljáró másik oldalára és utána balra kell kijönni (onnantól nézve, ahogy feljössz a metrótól a mozgólépcsőn).

A helyszínen igazi Hearthstone-os koktélokat is ihattok, mint például Ragnaros és Dr. Boom! A BarCraft-ot részletesen bemutattuk korábbi cikkünkben, mely elképesztően sikeres lett, ezért ha még nem láttad volna, akkor most kattints ide és tekintsd meg!

A belépés ingyenes, azonban a kérdőív alapján (ide kattintva megtekinthetitek az eredményeket) a kitöltők 90%-a fizetne 500 Ft-os belépő díjat, ezért el fogunk helyezni egy dobozt, amibe annyi pénzt dobhattok bele, amennyit szeretnétek (szervezési költségek és oldal fenntartás), de természetesen ez nem kötelező.

A helyszínre nemcsak a versenyzőket, hanem a nézőket is nagyon szívesen várjuk. A nézőknek természetesen nem kell 16.00-ra érkezniük, sőt a legjobb hangulat este 21 óra körül a döntő alatt lesz.

Versenyszabályzat:

A selejtezőből 32 játékos jutott tovább, őket két 16 fős csoportra osztottuk a Blizzard szabályainak megfelelően! A két csoportot megtekinthetitek a hearthcup.hu-n!

 • A versenyre 3 paklival kell készülnötök (3 különböző hőssel!), amin később nem módosíthattok! A paklikat lehetőleg küldjétek el nekünk az info@hearthstonehungary.hu-ra (egy screenshot a pakliról tökéletes, nem kell az oldalon ehhez elkészítenetek a paklit, esetleg privát pakliként és utána annak a linkjét elküldhetitek nekünk!).
  • Az e-mail-ben ne felejtsétek el leírni a BattleTag-eteket, hogy tudjuk kihez kötni a paklikat!
  • Aki nem küldi el a 3 paklit, annak majd a helyszínen összeírjuk.
 • A nyertesnek kötelező hőst cserélnie, a formátum egyenes kieséses Bo5, aki mind a három hősével nyert, az továbbjut.
 • A vesztesnek nem kell hőst váltania, de cserélhet, ha szeretne.
 • A versenyzőknek az érkezést követően azonnal be kell lépniük a Battle.net-be, amennyiben ez nem sikerül, azonnal kizárjuk a versenyből! Ezért előtte tegyetek fel authenticator-t, vagy ellenőrizzétek, hogy a titkos kérdésetekre tudjátok-e a választ.
 • Amennyiben lehetséges hozzatok magatokkal valamilyen eszközt (telefon, tablet, laptop), amin játszani fogjátok a Hearthstone-t. Csak limitált számban tudunk eszközt adni a játékosoknak (ez nagyjából 5-6 eszközt jelent).
 • Lehetőleg hozzatok magatokkal töltőket is - korlátozott számban azt is tudunk biztosítani.
 • Az offline Fireside Gathering-en csak 18 éven felüliek (13 és 18 év közöttiek csak abban az esetben, ha a szülők elolvassák és elfogadják az offline Fireside Gathering hivatalos szabályzatát: ide kattintva érhető el!) vehetnek részt! Meghatalmazás kitöltéséhez kattintsatok ide és kitöltve hozzátok magatokkal, vagy küldjétek el az info@hearthstonehungary.hu-ra!

Stream:

Kommentátor:

Vendég:

 • Sirius (Twitch) (amennyiben ráér)

A versenynek két győztese lesz (hiszen két 16 fős csoportra lesz bontva), ezáltal mindkét csoport első helyezettje továbbjut a Blizzard online selejtezőjére!

A verseny győztesei továbbjutnak a Fireside Gathering bajnoki selejtezőre (ami online verseny), onnan pedig a legjobb 4 játékos továbbjut a Fireside Gathering bajnokságra, amelynek az összdíjazása $ 5 000. Arról a versenyről pedig az európai bajnokságra lehet kijutni, ahonnan a legjobb 2 játékos a BlizzCon 2015-re jut tovább!

Nyeremények:

 • Már az egy hatalmas nyereménynek számít, hogy a verseny győztesei a Blizzard online versenyén vehetnek részt, hiszen ezzel többen is megismerik őket. A verseny megnyerése tulajdonképpen felér egy "legenda Top 100 helyezéssel".
 • A jelenlevőknek zöld Hearthstone Hungary-s kitűzőket fogunk osztani!
 • A két csoport első helyezettje még össze fog csapni egy utolsó döntőben, hogy lássuk ki is az abszolút legjobb játékos, őt egy Steelseries egérpaddal fogjuk jutalmazni!
 • Egy Steelseries egérpad jár a selejtező győztesének, aki Xell#2210Gratulálunk neki és köszönjük, hogy végigjátszotta a  7 óra hosszúságú selejtezőt!
 • Továbbá a 2. helyezett egy Warlords of Draenor-os egérpadot fog kapni, a 3. helyezett pedig egy Mists of Pandaria-s egérpadnak örvendhet!
 • A legjobb 8 játékos egyedi (saját készítésű) Hearthstone kártyákat fog kapni!
 • Heroes of the Storm hős- és skin kódok!
 • Akik játszanak a helyszínen egymással, Fireside Gathering-es hátlapot kaphatnak! (Ehhez 3 meccset kell játszani ugyanazon a hálózaton)

Egyéb fontos információk:

 • A verseny résztvevőiről fotókat fogunk készíteni, melyeket a Blizzard-nak kell elküldenünk!
 • Minden versenyző BattleTag-jére is szükségünk van, a nyertes(ek) neve és értesítési információja (e-mail cím) is szükséges.
 • A helyszínen videókat és további fényképeket is fogunk készíteni, melyeket akár itt az oldalon is megoszthatunk!
 • Aki nem tud eljönni a versenyre, kérjük, hogy időben jelezze!
 • Ha az egyik versenyző nem jelenik meg a helyszínen, a nézők közül válastzunk játékost!

Továbbá egészen érdekes "mini versennyel" készülünk hamarosan, melyekre egyelőre a budapesti (vagy Budapest környéki) játékosokat várjuk majd! Ezeket a "mini versenyeket" Budapest nevezetességeinél fogjuk megtartani olyan módon, ahogy még soha senki!

Illidan Stormrage szobor

Mindenkit sok szeretettel várunk és reméljük, hogy egy feledhetetlen élményben lesz részetek! A jövőben akár több "offline" HearthCup versenyt is rendezünk majd. Amennyiben kérdésetek lenne, írjatok a cikk alján.

fireside gathering budapest hearthstone

Vissza a főoldalra!

hshu hearthcup találkozó esport

További híreink