HírekHearthstone Patch 15.6 - Battleg...

Hearthstone Patch 15.6 - Battlegrounds játékmód, DoD előrendelés, új küldetések

Borovi Bence | 2019.11.05 21:00
1989

Patch 15.6

Megérkezett a 15.6-os patch, amivel bekerült a játékba a Battlegrounds játékmód, továbbá előrendelhetővé vált a legújabb kiegészítő a játékon belül is.

Mobilokra kissé később érkezik a frissítés, mint mindig!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Descent of Dragons előrendelés

December 10-éig elő lehetett rendelni kétféleképpen:

 • Descent of Dragons Bundle: 60 Descent of Dragons kártyacsomag, 1 Golden Legendary az új kiegészítőből, Battleground hozzáférés november 12-étől - 49,99 EUR

Descent of Dragons előrendelés

 • Descent of Dragons Mega Bundle: 100 Descent of Dragons kártyacsomag, 1 Golden Legendary az új kiegészítőből, Deathwing Warrior hős (azonnal elérhető) Battleground hozzáférés november 12-étől - 79,99 EUR

Descent of Dragons Mega előrendelés

RENDELJ ELŐ MOST!

Új játékmód: Battlegrounds

A Hearthstone: Battlegrounds egy teljesen új, automatikus harcot lebonyolító játékmód, ami egy új, stratégiai, 8 játékos élményt hoz a Hearthstone-ba. A Battlegrounds-ban egy ismert hős szerepébe bújhatsz a Hearthstone történelméből, összeállíthatsz egy erőteljes lényekkel teli harcteret, és megküzdhetsz egy csomó izgalmas duelben, amíg meg nem születik egy győztes!

A Battlegrounds a mai naptól kezdve elérhető azok számára, akik előrendelték a Descent of Dragons-t, vásároltak BlizzCon virtuális jegyet, vagy személyesen látogattak el a BlizzConra.

November 12-én indul a nyílt beta, amikor már mindenki kipróbálhatja ezt az új játékmódot!

(Megjegyzés: A Battlegrounds játékmódról itt írtunk részletesen!)

Battlegrounds rendszerkövetelmény: 8 játékos miatt nagyon sok a egyszerre támadás, az effekt, és az animáció, ezért csak olyan mobileszközök támogatottak, amelyek legalább 2 GB RAM-mal rendelkeznek. Ahogy haladunk majd a bétában, optimalizálni fogjuk ezt a játékmódot, hogy régebbi eszközökön is működjön ez a játékmód.

Battlegrounds játékmód Battlegrounds játékmód

Legendary küldetések a Battlegrounds megjelenési esemény alkalmából

 • November 12. 19:00-tól: Battlemaster - Játssz két meccset a Battlegrounds-ban, hogy szerezz egy Descent of Dragons, Saviors of Uldum, és egy Rise of Shadows kártyacsomagot
 • November 13. 19:00-tól: Into the Fray - Játssz három meccset bármely módban (Battlegrounds is számít), hogy szerezz egy Descent of Dragons, Saviors of Uldum és Rise of Shadows kártyacsomagot
 • November 14. 19:00-tól: A Worthy Opponent - Játssz két meccset Play módban (Standard, Wild, vagy Casual), hogy szerezz egy Descent of Dragons, Saviors of Uldum, és egy Rise of Shadows kártyacsomagot

A Legendary küldetések automatikusan lecserélnek egy küldetést, ha nincs már több helyetek (3 küldetésetek van). Ezért érdemes előre mindig egy szabad helyet csinálni!

Sathrovarr

Akik ellátogattak a BlizzConra, vagy virtuális jegyet vásároltak, azok megkapják Sathrovarr Golden változatát, és a BlizzCon 2019 hátlapot.

Ennek a kártyának a normál változatát mindenki megkapja, aki belép a játékba.

Sathrovarr

Napi küldetés változások

Néhány kevésbé népszerű küldetést megszüntettünk (például: Divine Shieldes lények kijátszása, Overloados kártyák, Secretek, 50 Murloc, stb.), és lecsökkentettük a követelményét néhány küldetésnek, hogy könnyebben teljesíthetőek legyenek.

A napi küldetések két kalapba lettek sorolva: Könnyű (50 Gold), és kissé nehezebb (60 Gold). Ha egy 60 Goldosat lecserélsz, akkor mindig egy 50 Goldosat fogsz kapni, így teljesítheted a könnyű küldetést.

Hozzáadtunk a játékhoz néhány új küldetést is, amit alig várunk, hogy felfedezzetek!

Warcraft 25. évforduló esemény

Warcraft 25. évforduló

A Warcraft 25. évfordulóját megünnepelve minden Hearthstone játékos, aki november 13. 19:00, és november 27. 19:00 között belép a Hearthstone-ba, nagyszerű Warcraft témájú jutalmakat fog kapni. További részletek hamarosan!

Új kártya hátlapok

A következő hátlapok lettek hozzáadva a játékhoz:

 • Cake of the Dead: 5 Ranked győzelem után lehet megszerezni 2019 novemberében.

Cake of the Dead hátlap

 • Blizzard Events 2019: 2019-es Blizzard eseményeken való részvétellel lehetett megszerezni.

Blizzard események hátlap

 • The Shattering: A Descent of Dragons előrendelésével lehet megszerezni.

The Shattering hátlap

 • Hellfire Peninsula: 5 Ranked győzelem után lehet megszerezni 2019 decemberében.

Hellfire Peninsula hátlap

Játék fejleszétsek és hibajavítások

Okos pakli készítő

 • Az okos pakli készítő mostantól megfontolja a történelmi adatokat is, nem csak a jelenlegi metát, habár a jelenlegi metának magasabb lesz a prioritása. Például ha a Lakkari Sacrifice-t egy nem befejezett pakliba tesszük, akkor nagy valószínűséggel egy Quest Discard Warlock-ot fog létrehozni egy jelenleg létező meta pakli, vagyis egy Zoolock helyett.

Streamer mód

 • Mostantól van lehetőség cenzúrázni a BattleTageteket (és az ellenfeletekét is) a meccseken, és a barátlistátokon is. Ezt a funkciót a Ctrl + Shift + S lenyomásával lehet elérni (MAC-en: Command + Shift + S).

További alternatív keresési kifejezéseket adtunk hozzá olyan nehezen leírható kártyákhoz, mint például az E.M.P. Operative, Dyn-o-matic, Zephrys the Great, vagy SN1P-SN4P. Például kereshettek "snip", vagy "snap"-re is, akkor is ki fogja adni SN1P-SN4P-t. A jövőben még több speciális keresési kifejezést fogunk hozzáadni.

A kezdő játékosok küldetései fejlesztve lettek, hogy jobb élményt biztosítsanak, és lényegesen több jutalmat.

A Quest kártyák mostantól mutatni fogják a Quest jutalmát is a gyűjteményben, ha a Quest ki van választva.

Az új kártya ikonok mostantól eltűnnek, ha megnézed az új lapokat tartalmazó oldalt. Nem kell többé rányomni, vagy rávinni az egeret.

Forrás: Hearthstone frissítés - november 5 - felkészülés a Descent of Dragons-ra

Vissza a főoldalra!

patch dragons battlegrounds

További híreink