HírekHearthstone Patch 23.2.1: Aréna ...

Hearthstone Patch 23.2.1: Aréna változások, hibajavítások

Borovi Bence | 2022.05.16 08:00
922

Hotfixek

Egy szerver oldali frissítés érkezett a játékba, vagyis letölteni nem kellett semmit sem a frissítéshez. Változtattak az arénán, illetve hibákat is javítottak.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Aréna változások

Nagyon sok apró változtatást eszközöltünk bizonyos kasztspecifikus kártyák megjelenési gyakoriságával kapcsolatosan. Továbbá néhány túlságosan jól teljesítő Semleges kártyának csökkentettük a megjelenési gyakoriságát.

Továbbá a következő kártyákat többé nem lehet kiválasztani az Arénában:

Fejlesztői megjegyzés: Ebben az aréna szezonban különösen nagy volt a különbség a legjobban és a legrosszabbul teljesítő kasztok között. Annak érdekében, hogy a nyerési arányokat elfogadható szintre vigyük új módon változtattunk a kártyák megjelenési gyakoriságain. Ez egy félkész metódus, amin még dolgozunk és több változást is fogunk eszközölni, ha ezekkel a változásokkal nem érjük el a célunkat.

Továbbá néhány gyenge és alulteljesítő kártyát is eltávolítunk az Arénából. Reméljük, hogy ezáltal kevesebb olyan eset lesz, amikor nincs lehetőség jó opció kiválasztására. Hosszú távon szeretnénk, ha a "köré építős" kártyák és a "szinergia alapú" paklik működő stratégiák lennének, de ehhez egy olyan aréna környezetet kell kidolgoznunk, ahol ez a cél elérhető. A csapat most gondolja át a lehetőségeket.

Ez egy új korszak kezdete az Arénában. A jövőben minden egyes nagy Hearthstone patch után várhatóak Aréna kiegyensúlyozási változások, illetve további változások, amennyiben szükségesek.

Hibajavítások

  • Ki lett javítva egy hiba, amitől a Call of the Grave és a Nine Lives nem működött teljesen.
  • Ki lett javítva egy hiba a weboldalon lévő gyűjteményben, amitől a Spellcraft nem jelent meg, mint kulcsszó.
  • Az N'Zoth esemény többé nem írja, hogy egy órán belül véget ér.
  • Több hiba is ki lett javítva a Bounty-kkal kapcsolatban.
  • Ki lett javítva egy hiba az N'Zoth esemény hatodik feladatával, amitől nem megfelelően számolta a Deathrattle-öket. Mostantól teljesítettnek fogja jelezni a feladatot, ha aktiváltál 10 Deathratle-t a Dragonbone Golem harc során (megjegyzés: a feladat az, hogy a Golem harc során aktiváld mind a 10 Deathrattle-t, nem a teljes Bounty alatt).
  • Ki lett javítva egy hiba, amitől az Academic Research Duels Treasure nem adott Manakristályokat.
  • A játékosok egy kis részének a "playful sprites" jelent meg bejelentkezéskor, és ezért nem tudtak játszani. Ez is ki lett javítva.

Forrás: Hearthstone fórum

hotfix bug arena

További híreink