HírekHearthstone Szezon 7 - Halloween

Hearthstone Szezon 7 - Halloween

Borovi Bence | 2014.10.01 11:00
4091

halloween Hearthstone szezon

Október 1-én éjfélkor elkezdődött a hetedik hivatalos szezon a Hearthstone-ban és az új kártya hátlap a halloween témájú, melyet a szezon végéig, vagyis október 31-éig szerezhetsz meg.

 

Vigyázat! Kísértetek és szellemek is megjelenhetnek a Ranked meccseken, hogy megszerezzék ezt a kísértetiesen gyönyörű Halloween* kártya hátlapot! Ezt a hátlapot csak októberben szerezhetitek meg a 20-as rang elérésével. 

Hearthstone halloween szezon hátlap

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, csak a szezon végén, tehát október 31-én 23:59-kor.

Az összes eddig megszerezhető, jelenleg elérhető és majd a későbbiekben megszerezhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

* Ez a kártya hátlap egyelőre (valószínűleg) nincs a játékban, ebből arra következtethetünk, hogy mindenképpen lesz egy patch október 31-éig. Természetesen azt nem tudjuk, hogy a kártya hátlap hozzáadásán kívül milyen változások várhatóak, de legutóbb múlt héten Leeroy Jenkins és a Starving Buzzard nerfjével került be a kalózos hátlap.

A szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone hatodik hivatalos szezon - Halloween

szezon hátlap

További híreink