HírekHogyan készítsek Wild paklit, va...

Hogyan készítsek Wild paklit, vagy Classic-ot?

Borovi Bence | 2021.03.31 07:00
1197

Wild pakli készítése

Úgy tűnik több játékosnál is problémát okoz Wild, vagy Classic paklik készítése, ezért megmutatjuk, hogyan kell ilyen paklikat készíteni.

Alapértelmezetten olyan paklit hozol létre, amelyik formátum be van állítva a Play módban. Tehát, ha ott a Standard van beállítva, akkor új pakli létrehozásakor a Standard lesz az alapértelmezett. Ha ezt átállítod Wildra, akkor alapértelmezetten Wild paklit fogsz létrehozni (ugyanez igaz a Classic-ra is). Formátumot a jobb felső sarokban lehet állítani.

Play mód Play mód formátumok

Sőt a pakli létrehozásakor (a kaszt kiválasztó képernyőn) is kiválaszthatod, hogy milyen paklit szeretnél. Ugyanúgy kattints a formátum választóra a jobb felső sarokban.

Formátum választó pakli készítésekor

Wild pakli készítésekor ne lepődjetek meg, ha egy lapból egymás mellett többet is láttok. Ez teljesen természetes - nemcsak a Hearthstone-ban, hanem a mi pakli készítőnkben is így van -, hiszen például az Innervate esetében az egyik Innervate a Core szett lapja, a másik Innervate pedig a Legacy szett lapja. Továbbra sem lehet belőle több, mint 2 egy pakliban (Legendary-nál 1).

A Hearthstone Hungary-n még könnyebb paklit készíteni! Készítsetek paklikat a Hearthstone Hungary-n, majd importáljátok a pakli kóddal a Hearthstone-ba! KATTINTSATOK IDE!

Természetesen pakli kóddal a Hearthstone Hungary-re is lehet paklit importálni. Ezt is tegyétek meg, hogy legjobb paklijaitokat megosszátok a magyar Hearthstone közösséggel! A pakli importálás ide kattintva érhető el, de megtaláljátok az "Eszközök" menüpontban is!

Vissza a főoldalra!

wild classic pakli

További híreink