HírekIsmerd a kártyák történetét: Al'...

Ismerd a kártyák történetét: Al'Akir the Windlord

Borovi Bence | 2014.03.07 21:00
226

AlAkir Hearthstone card

Először csak egy örvénylő ciklont látsz, melyben villámok cikáznak. Majd rájössz, hogy ez nem csak egy gyorsan közelítő szélvihar. Amint közeledik feléd, megpillantod a szárnyas szerpentet, ahogy táncol az örvénylő szélviharban és villámló villanásokon keresztül a szemei rád szegeződnek.

 

Az Old God-ok hadseregeit a legerősebb elementál hadvezérek irányították: Ragnaros the Firelord (tűzelementál), Therazane the Stonemother (földelementál), Al'Akir the Windlord (légelementál) és Neptulon the Tidehunter (vízelementál). A kaotikus erejük tombolt az egész világon, majd összecsaptak az óriási Titánokkal. Ezek az elementálok együttesen olyan erőre voltak képesek, mely emberek számára felfoghatatlan, de a hatalmas titánokat így sem tudták megállítani. Egyenként sorban elbukott a négy elementál és az erejük szertefoszlott.

AlAkir

A Pantheon (Titánok tanácsa - korábbi cikkünkben, Alexstraszánál olvashattok róluk) megsemmisítette az Old God-ok fellegvárait és száműzték az elementálokat az úgynevezett Elemental Plane-re (Elemental Sík).

Al'Akir az Elemental Síkon Skywall-ba került, ami Uldum felett található Azeroth-on.

Skywall

Al'Akir uralja a levegőt, a szelet és a viharokat. Ő a négy elementál Úr közül a leggyengébb, azonban a levegő az egyetlen elem, amelyik folyamatosan érintkezik a többi hárommal. Al'Akir teljesen kiszámíthatatlan, sosem lehet tudni, hogy melyik pillanatban fog támadni, hiszen ami miatt az egyik nap dühöng és hatalmas viharokat okoz, a másik napra elfelejti és már egyáltalán nem érdekli.

Al'Akir amikor harcba keveredik, először elintézi a repülő ellenfeleit, majd hatalmas villámló forgószeleket hoz létre és akit az elkap valószínűleg nem marad életben.

Al'Akir egyetlen gyermeke áldozatul esett az elementálok harcainak: Thunderaan-t Ragnaros elkapta és megpróbálta elszívni az erejét, azonban nem járt teljes sikerrrel. Thunderaan-ból egy amulett maradt, melyet Ragnaros kettétört, és két elementálra (Garr és Baron Geddon) bízta az őrzését.

World of Warcraft: Cataclysm-ben:

Deathwing ajánlatott tett az elementáloknak, hogy őt szolgálják. Al'Akir és Ragnaros éltek a lehetőséggel és elfogadták. A levegő ura az Uldumban élőket arra kérte, hogy csatlakozzanak Deathwing-hez, az ellenállókat pedig elpusztította. Viszont az Alliance és a Horda erői hamarosan behatoltak a Skywall-ba, ahol végeztek vele.

AlAkir the Windlord

A Hearthstone-ban Al'Akir the Windlord a Shamanok legendary lapja. Jelen pillanatban nagyon hatásos és sok Shaman használja. Azonnal támadhat kétszer is, az első sebzés nem árt neki és Rockbiter Weapon-nal igazán hatásos tud lenni.

kártyatörténet alakir elemental

További híreink