HírekIsmerd a kártyák történetét: Def...

Ismerd a kártyák történetét: Defender of Argus

Borovi Bence | 2014.02.19 12:06
5289

Defender of Argus

A mai napon a Defender of Argus kártya történetéről tudhattok meg pár információt.

 

A nerfet követően továbbra is népszerű maradt és ez a lény bátran védi Argus-t. A kártya hátlapján ez olvasható: "you wouldn’t think that Argus would need this much defending…" (nem is gondolnád, hogy Argus-nak ekkora védelemre van szüksége...)

...De ki is az az Argus? Miért van szüksége egy ilyen lényre, hogy megvédje őt?

Argus egy bolygó, mely az intelligens és mágiával áldott Eredar-ok otthona volt évezredeken át. A bolygót gyönyörű hegyek és völgyek jellemezték, a főváros Mac'Aree volt. Archimonde, Kil'jaeden és Velen együtt uralkodtak Argus-on.

Eredar

Az Eredar

Sargeras, a Világok Pusztítója vezetőket keresett a Lángoló Légió (Burning Legion) irányításához, ezért ellátogatott Eredar-ra. Elképzelhetetlen erőt ígért a három uralkodónak hűségükért cserébe.

Sargeras Sargeras a pusztító

Sargeras

Kil'jaedeon és Archimonde gondolkodás nélkül elfogadta a démon ajánlatát, de Velen - aki egy látomásában népe bukását látta Sargeras irányítása alatt - elutasította. Velen és követői elmenekültek és elnevezte népét a száműzötteknek ("the exiled ones"), illetve Draenei-knek.

Fefender of Argus Hearthstone kártya

Míg Kil'jaeden és Archimonde sorsa ismert, azt sajnos nem tudjuk, hogy mi történt Argus-szal. A Lángoló Légió démoni jelenléte lehetséges, hogy elpusztította a bolygót, vagy egyszerűen megváltoztatták, hogy lakhatatlan és romlott legyen.

Argus bolygó

Argus

Legközelebbi cikkünkben Velen, a prófétáról olvashattok, aki kapcsólódik Blizzard legfrissebb cikkéhez, mely a Priest-ről szól.

Forrás: BlizzPro

Vissza a főoldalra!

kártyatörténet argus

További híreink