Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Ismerd az újabb kártyák történetét is: Befejező rész - Hemet Nesingwary

Beküldve: , által. Megtekintve:2027

hemet nesingwary hearthstone kártya

Elérkeztünk a Goblins vs Gnomes kártyák befejező részéhez. A kártyatörténet sorozat azonban a Grand Tournament kártyákkal valószínűleg hamarosan folytatódik. Ha bármilyen kér(d)ésetek lenne a kártyák történetével kapcsolatosan, akkor ennek a cikknek az alján tegyétek fel őket.

Hemet Nesingwary a World of Warcraft-ban küldetéseket ad a játékosoknak. Először Stranglethorn Vale-ben találkozhattak vele, ahol az első "nagyvad vadászaton" (Big Game Hunter nevű küldetés) vehettek részt a játékosok. Később ezeket a küldetéseket már a fia adta, ő pedig tovább ment Nagrand-ra a Burning Crusade kiegészítőben, ahol ismét vadászatra küldte a játékosokat és több száz vadat kellett megölni Nagrand-on. A Wrath of the Lich King-ben elutazott Sholazar Basin-be, hiszen ott szintén rengeteg vadállatra lehetett vadászni, majd a Mists of Pandariá-ban a Valley of the Four Winds-be utazott újabb állatok kivégzése céljából.

hemet nesingwary wow

Időközben megalakult egy csoport, amit a D.E.H.T.A-ként ismerünk (Druids for the Ethical and Humane Treatment of Animals – Druidák az Állatokkal való Etikus és Humánus Bánásmódért), akiknek célja az állatok megmentése és megvédése, legfőbb ellenfelük pedig Hemet Nesingwary.

Hemet Nesingwary a Hearthstone-ban statisztikailag a legkevésbé játszott legendary lap, nem is véletlenül. A különleges képessége az, hogy amint kikerül a harctérre, megöl egy általunk választott beast miniont. A probléma ott kezdődik, hogy nem játszanak annyi beast lappal a metában, hogy egyáltalán meg lehessen fontolni a használatát. A Blizzard próbálkozása, hogy bevezeti a beast Druidot, az nem jött be, a Hunter pedig már közel sem használ annyi bestiát, mint régen. Az értékei pedig egyenesen tragikusak. Meghal a két manás minionok nagy részétől. Egészen nyugodtan törhető.

A Goblin vs Gnomes kiegészítővel érkezett még több legendary is, de történetük nem igazán van a Warcraft világában, például Toshley csak ad néhány küldetést, de semmi nagy szerepe nincsen a történelem alakulásában, nem úgy, mint például Bolvar Fordragon-nak (története itt olvasható), Vol'jin-nak (története itt olvasható) vagy Mal'Ganis-nak (története itt olvasható).

Dr. Boom pedig csak egy ellenség, akit meg kell ölni.

Mogor the Ogre pedig egy ogre mágus volt, a Laughing Skull klán vezetője. Hírhedtté vált árulásairól, ő és klánja megitták Magtheridon vérét és ennek köszönhetően részesei lettek Kargath Bladesift "Fel" Hordájának. Azonban Mogot nem csatlakozott hozzájuk, hanem a Warmaul Ogrék egyik magas rangú tagja lett. A hősök végül a Ring of Blood arénában végeztek vele.

Mekgineer Thermaplugg egy mechanikus ellenség Gnomeregan-ban. Egykor egy büszke gnóm mérnök volt, azonban Gnomeregan egyik legnagyobb árulójává vált.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kártyatörténet gvgkártyatörténet nesingwary

Ezeket olvastad már?

További híreink