Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Ismerd az újabb kártyák történetét is: Mal'Ganis

Beküldve: , által. Megtekintve:4269

malganis hearthstone kártya

"Az én Scarlet Onslaught-om el fogja mosni a Lich King seregeit! Az időd a végéhez ért. Soha nem fogod legyőzni a Lich King-et a seregeim nélkül! Bosszút fogok állni... rajta (a Lich King) ÉS rajtad (a kalandor, a hős - vagyis a játékos)!" - Mal'Ganis

Mal'Ganis a Nathrezim egyike volt (más néven dreadlord-ok, akik okos és ravasz démonok, melyek képességeit felfedezték és a Burning Legion soraiba beválasztotta Sargeras, a sötét titán), akit Archimonde küldött a Lich King börtönőreként. Arra lett kiválasztva, hogy Arthas herceget fordítsa a sötétség felé és tegye őt a Lich King legnagyobb bajnokává.

Története

Amint Arthas és Jaina Proudmoore a pestis terjedésének rémhíreit vizsgálta, állandó Scourge támadások érték őket, a dreadlord Mal'Ganis személyes hadseregétől. Kel'Thuzad is segített neki, hiszen elmondta Arthas-nak, hogy Mal'Ganis maga volt és nem a Lich King áll a pestis mögött. Minden egyes támadással, minden egyes város lerombolásával megütötte Arthas büszkeségén ejtett csorbát. Arthas képtelen volt megmenteni népét a Scourge-tól személyesen, ezért hamarosan elkötelezte magát, hogy megöli a dreadlord-ot.

Mal'Ganis Stratholme-ba vezette Arthas-t és meghagyta neki a választást, hogy egyenként megöli a város összes lakóját, vagy végignézi, ahogy mindannyian a pestis áldozatává válnak, majd visszatérnek élőhalottként. Arthas úgy döntött, hogy mindenkit megöl, ahelyett, hogy Mal'Ganis szolgáivá váljanak a halálban. Ott volt Mal'Ganis a roncsok között és ösztökélte Arthas-t, hogy ismét jöjjön Northrend-re, hogy befejezzék a csatájukat. Ahogyan az várható volt Arthas elindult a királyi flottával és északra hajózott. A herceg megszállottsága a gyűlölt dreadlord-dal szemben egyre mélyebbre vezette őt a gonoszság ösvényén, először hazudott az embereinek, majd elárulta a zsoldosokat, végül feladta a lelkét, hogy használhassa az átkozott pengét, a Froustmourne-t, eközben rettentően megsebezte Muradin Bronzebeard-et is.

malganis artwork

Abban a pillanatban, amint Arthas felvette a Froustmourne-t, a Lich King egyik eszközévé vált, teljességgel engedelmeskedett az akaratának. Mal'Ganis mindig is ezt tervezte. Magabiztosan megközelítette Arthas-t és elárulta neki a sorsát. Azonban a manipuláló és áruló dreadlord is el lett árulva, mert a Lich King első suttogásai azt mondták Arthas-nak, hogy eljött a bosszú ideje. Arthas legyőzte a dreadlord-ot és úgy gondolta, hogy végzett vele.

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King-ben:

A legújabb felfedezések azonban nem ezt igazolták. Mal'Ganis továbbra is élt - Barean Westwind kinézetében - és átvette az irányítást a Scarlet Onslaught felett, ahogy Balnazzar tette régen az eredeti Scarlet Crusade-del.

A Scarlet Crusade-ről Bloodmage Thalnos történeténél is olvashattok.

Elkülönítette magát az Onslaught kikötőben, amíg az Ebon Blade lovagja ügynököket nem küldött és kényszerítették, hogy fedje fel valódi alakját és visszamenekült szülőföldjére. Ettől a naptól kezdve bosszúját terveze az áruló Lich King ellen. Ugyan Arthas-szal végeztek a bátor hősök, de halálát követően sem maradhatott üresen a Lich King trónja, hiszen "mindig szükség van egy Lich King-re", ahogyan ezt Bolvar Fordragon-ról szóló történetünkben is olvashattátok.

malganis vs arthas

A Hearthstone-ban Mal'Ganis a Warlock újabb legendary kártyája. Ahogy a Blizzard fokozatosan egészíti ki használható démonokkal a Warlock kollekcióját, úgy lesz egyre népszerűbb és erősebb a lap. A manapság egyre gyakrabban felbukkanó Midrange Demon paklikban manapság már kötelező lapnak számít kompetetív szinten. Ha sikerült kirakni a Voidcaller nevű lapnak köszönhetően ingyen, akkor könnyedén meccset dönthet el a javunkra. Mal’Ganis egy igazán jól használható legendary, a démonos paklik újragondolásával vált közepesen jóból egy jó legendarya lappá. Várhatóan az idő múlásával még jobbá válhat az újonnan érkező kiegészítőknek hála.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kártyatörténet gvgkártyatörténet malganis

Ezeket olvastad már?

További híreink