HírekKözösség a reflektorfényben: Szó...

Közösség a reflektorfényben: Szórakozás a Vadonban

| 1322

Wild közösség

Változatosságra vágysz a Wildban? Gondolkoztál valaha azon, hogy mások milyen paklikat próbálnak ki, amikor valami másra vágynak?

Amennyiben a Vadon aktuális metája is érdekel, akkor ide kattints:

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Mi nemrég megkérdeztünk titeket, hogy milyen paklikkal élvezitek a Vadon világát, és fantasztikus paklikat osztottatok meg velünk. Íme néhány érdekes választás, amit úgy gondolunk, hogy mások is élveznének.

Kiemelt köszönet @skajohnny-nak, @hustla_bb-nek, @NikkiWhat-nak, @GiorgiBegij-nek, és @troldann-nek, hogy megosztották paklijaikat velünk!

Card Destruction Warlock

Ez a ravasz Warlock a veszteség árán nyer úgy, hogy elégeti az ellenfél harcterét, kezét, és pakliját. Irányítsd a harcteret erőteljes eltávolító spellekkel, és lényekkel, miközben előkészíted a pakli különböző bomlasztó kombóit. Ajándékozd meg ellenfeledet egy Howlfiend-del, vagy Fel Reaver-rel a Treachery segítségével, majd fogyaszd el lapjait azzal, hogy aktiválod ezen lények képességeit.

Card Destruction Warlock 12380

Pakli megtekintése

AAEBAf0GENsGkgfMCL4P9Q/WEecR/RHTxQKe4gKSzQKX0wLo5wKc+AL2/QKggAMHigHexAKXwQKbwgLnywLFzAL3zQIA

Handbuff Murloc Paladin

A Murloc paklik a Hearthstone kezdete óta jelen vannak, és ez az aggro pakli sem igazán tér el a megszokott Murloc pakliktól. Bár ez a pakli egy kis Paladin támogatást is ad halas barátainknak, hogy még jobban beinduljanak. Használd a buffolt Murloc-jaidat, hogy felemészd ellenfeled életpontjait, majd hívd be Leeroy Jenkins-t, hogy befejezze a melót!

Handbuff Murloc Paladin 3940

Pakli megtekintése

AAEBAZ8FBK8EpwWnCLPBAg1GxQPbA/4D4wXQB98Us7sC07wC97wCscIChsQC4okDAA==

Quest Hunter

The Marsh Queen szólított! Ez a Hunter pakli hamar belecsap a dolgokba tömérdeknyi 1 Manásával, hogy nagy nyomást gyakorolhasson és természetesen teljesíthesse a The Marsh Queen küldetést. Majd, amint Queen Carnassa becsapódik a harctérre, és hívja kölykeit, mindjárt kezdetét veszi az igazi móka. Prince Keleseth segít, hogy seregedet igazi halálos dínokká formáld, miközben a Tol'vir Warden és Deathstalker Rexxar abban lesz majd segítségedre, hogy a játék későbbi szakaszában is megtartsd a lendületedet.

Quest Hunter 8360

Pakli megtekintése

AAEBAR8GuK0CmMMChtMCnOICi+UCgPMCDKgChQP1BcUI6rsC68ICisMCjcMClc4C6+MCmPECyfgCAA==

Executus Priest

Ez a pakli minden létező Priest opciót kombinál, hogy egy több kártyás, játék végi bomba kombót dobj rá ellenfeledre, aki ettől fejvesztve fog menekülni. Habár kissé nehéz lehet teljesíteni, az eredmény megéri a erőfeszítéseket. Az elején próbáld az Awaken the Makers-t összehozni, és kontrollálni a harcteret. Amint a küldetésed készen van, ideje összrakni a darabokat. aktiváld Majordomo Executus Deathrattle-jét, majd játszd ki Amara, Warden of Hope-ot, aztán Raza the Chained-et, így egy 40 HP-s Ragnarosszá válasz, aki 8-at sebez 1 Manáért!

Executus Priest 19840

Pakli megtekintése

AAEBAa0GHuUE7QXJBtMK1wryDLkNgQ6PDpIP6RH8E8MWxxf6sAKDuwK1uwLYuwLRwQLcwQKWxAK0xALPxwLlzALmzALwzwKQ0wKL4QKp4gLD6gIAAA==

N'Zoth Secret Paladin

Végül, de nem utolsó sorban, itt van nekünk még egy Paladin pakli, ami összehozza régi kedvenceinket, de hozzátesz egy csavart is. A játék elején játszd ki kisebb lényeidet, hogy nyomást gyakorolj, illetve tartsd a harcteret irányításod alatt. Amint eléred a 6 Manát, jöhet a Mysterious Challenger, hogy kihozza a Secreteket a paklidból. A 7. és 8. körökben Dr. Boom-ot, és Tirion Fordring-ot kellene kijátszani, hogy lezárd a meccset. Ha az ellenfeled mégis túlélné ezt a sok fenyegetést, akkor is ott van még [N'Zoth the Corruptor], hogy visszahozza Tiriont és a további Deathrattle-ös lényeidet, így biztosan sikerül véget vetni a harcnak.

N'Zoth Secret Paladin 8720

Pakli megtekintése

AAEBAZ8FCowB6AGnBc8G+gb1DfoOnhDYFOCsAgqeAcgEsQiBDowO6g/tD5AQphXJFgA=

Valamin változtatnál? Őrült, vagy szórakoztató paklijaid vannak, amelyekkel imádsz játszani? Tudasd velünk Twitteren, vagy Facebookon!

Forrás: Közösség a reflektorfényben: Szórakozás a Vadonban

Vissza a főoldalra!

pakli wild

További híreink