HírekMegjelent a Hearthstone, VÉGET É...

Megjelent a Hearthstone, VÉGET ÉRT A BÉTA

| 6447

Hearthstone release

Az asztalok készen állnak, a zene szól - a Hearthstone megjelent!

 

Hearthstone is live

A Hearthstone béta véget ért és szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük nektek a felbecsülhetetlen értékű visszajelzéseiteket és támogatásotokat. Amennyiben eddig nem volt alkalmad kipróbálni a játékot, akkor itt az ideje, hogy megismerekedj ezzel a gyors-iramú stratégiai kártyajátékkal, mely mindenki számára élvezetes élményt nyújt! Ne aggódj, ha csak most kezdenéd el a Hearthstone-t, egy pillanat és már játszhatsz is. Látogass el a playhearthstone.com-ra és kattints a "Play Free Now" gombra. Miután a letöltés befejeződött, kattints rá és telepítsd a Hearthstone-t, ezután csak rá kell nyomnod a "Play" gombra és már élvezheted is.

Amint elkezded a játékot, híres Warcraft karakterek fognak téged harcba hívni, beleértve a kegyetlen Hogger-t, a gonosz Millhouse Manastorm-ot, vagy a bölcs Lorewalker Cho-t. Amennyiben legyőzted ezeket a bevezető lényeket, Illidan Stormrage-el fogod magadat szembe találni, ahol szükséged lesz az eddig megszerzett Hearthstone tapasztalataidra!

Ha őt is sikerült legyőznöd, utána kezdődik az igazi móka. Gyakorolhatsz a gép ellen, hogy megszerezd a kilenc hőst (Mage, Priest, Druid, Rogue, Shaman, Hunter, Paladin, Warlock és Warrior). Barátaidat is kihívhatod egy párbajra, illetve tesztelheted az erődet és tapasztalataidat más játékosok ellen, casual és ranked módban is, vagy tökéletesítheted a pakli készítő képességeidet az arénában, ahol elképesztő jutalmakat szerezhetsz, ha elég ügyes vagy. Végtelen sok különböző paklit létrehozhatsz, mindez csak rád vár, hogy elkészítsd őket és játssz!

Ha már eddig is játszottál a Hearthstone-nal, érdemes elolvasnod a legfrissebb változásokat!

Ünnepeljük együtt a Hearthstone megjelenését néhány Facebook borítóképpel és Twitter ikonnal! (Kattintsatok a képekre a nagyobb változat megtekintéséhez!)

Facebook borítóképek

Facebook Hearthstone Dwarf Facebook Dwarf

Facebook druid Facebook hunter Facebook mage

Facebook paladin Facebook priest Facebook rogue

Facebook shaman Facebook warlock Facebook warrior

Twitter Ikonok

Twitter Hearthstone Dwarf Twitter Dwarf

Twitter druid Twitter hunter Twitter mage

Twitter paladin Twitter priest Twitter rogue

Twitter shaman Twitter warlock Twitter warrior

Forrás: Megjelent a Hearthstone, battle.net

Vissza a főoldalra!

hearthstone beta

További híreink