HírekMegjelent a March of the Lich King

Megjelent a March of the Lich King

Borovi Bence | 2022.12.06 17:00
1986

March of the Lich King megjelenés Hearthstone Hungary

Megjelent a March of the Lich King kiegészítő! Sok szép Legendary-t és jó játékot kívánunk mindenkinek!

 

Amerikai/európai megjelenés: 2022. december 6. 19:00 (magyar idő szerint)

Már lehet nyitni az új kártyacsomagokat, kraftolni az új lapokat és készíteni az új paklikat! Nyissatok sok-sok hasznosat!

Az új jutalom térkép is megérkezett! A szinteket, és jutalmakat mindig megtaláljátok a Wiki > Hasznos > Jutalom térkép, küldetések menüpontban.

  • Amint a jutalom térképet megnyitjátok, azonnal vár rátok két jutalom, egy (nem betörhető) Lor'themar Theron és egy zsoldos Chromie.
  • A Tavern Pass 19,99 EUR-ért vásárolható meg. Azzal még több jutalom jár és gyorsabban lehet haladni is a térképen.

A kiegészítőhöz fog érkezni egy miniszett is 38 további lappal, várhatóan január végén.

Egy új kaszt is érkezett a játékba, a Death Knight! Minden információt itt gyűjtöttünk össze a Death Knight kasztról.

Főbb újdonságok:

  • Új kulcsszó: Manathirst (x): Ezek a kártyák erősebbek lesznek, amint eléred a zárójelben jelzett Manát. Az Arcane Bolt esetében, amint lesz 8 Manád ez a lap 3-at sebez, tehát a 8. körtől kezdve 3-at sebez ez a lap.
  • Visszatérő kulcsszó: Reborn. Reborn (újjászületés) kulcsszóval rendelkező lények első haláluk után visszatérnek a játékba 1 Élettel.
  • Új lénytípus: Undead. Mostantól Undead típusú lények is elérhetőek a játékban. Több régi lap is megkapta ezt a típust.
  • Dual-lénytípus: Olyan lények is érkeznek, amelyek egyszerre két típust is képviselnek. Pl.: Undead és Beast.
  • Signature kártyák: Ezek csak kozmetikai kártyák, vagyis olyan, mint a Golden, vagy Diamond kártyák, de ezek teljes kártya méretű artworkkel rendelkeznek!

Arénában elérhető szettek:

  • Core, Curse of Naxxramus, Mean Streets of Gadgetzan, Knights of the Frozen Throne*, The Witchwood, United in Stormwind, March of the Lich King, Path of Arthas

Duels-ben elérhető szettek:

  • Az eddig elérhető szettek mellé érkezett a Knights of the Frozen Throne, a March of the Lich King és a Path of Arthas Death Knight szett.

Az új lapok bekerültek az adatbázisunkba is már múlt hét szerdán! Készíthettek új March of the Lich King paklikat az oldalon.

Ne feledjétek, a gyűjteményeteket is automatikusan importálhatjátok az oldalra!

Készítsetek paklikat a Hearthstone Hungary-n, vagy importáljatok! KATTINTSATOK IDE!

Fórumtéma, ahol megoszthatjátok nyitásaitokat (de itt, a cikk alatti hozzászólások részben is megtehetitek ezt): Lich King kártyacsomag nyitás

Fórumtéma, ahol megbeszélhetitek az új kiegészítőt (mit vártok tőle, milyen elképzeléseitek vannak, stb.): Lich King előzetes kibeszélő

Információk, hasznos cikkek:

lichking kiegészítő megjelenés

További híreink