HírekMegnyitott a Blizzard Store!

Megnyitott a Blizzard Store!

Borovi Bence | 2014.02.13 07:57
540

Sok idő után újra megnyitott a Blizzard Store és az új neve Blizzard gear és elérhetősége: gear.blizzard.com

 

 

Lehet vásárolni korábbi BlizzConról megszerezhető dolgokat, StarCraft pólókat, könyveket, játékokat és szobrokat is. Hearthstone-os pólók is kaphatók, akik azt vennének kattintsatanak ide!

Blizzard a világon bárhova szállít, jelenleg ez Magyarországra kb. $12 (~2800 Ft), de ha Február 17-ig (magyar idő szerint február 18 09:00-ig) $50 fölött vásároltok a Blizzard Store-ban, akkor ingyen kiszállítják. Szóval ha vennétek valamit mondjuk $35-ért, akkor érdemes hozzá venni még valamit $15-ért (pl. egy SteelSeries egéralátét) és akkor nem kell fizetnetek a szálításért.

Pár termék akciós is, például az Alliance póló, a Hordás póló, a Diablo III Reaper of Souls táska, és a Steelseries World of Warcraft egér!

Továbbá kapható Hearthstone-os bögre is, amit sok aréna után ajánlatos használni és Blizzard szerint Kafa, Timeless Tea vagy Starfire Espresso használatára alkalmas, ezeket ülve szabad csak meginni és 30 percenként használható! :)

Use: Warm up with a delicious cup of Kafa, Timeless Tea, or Starfire Espresso. Must remain seated while drinking. (30 Min Cooldown)

Vissza a főoldalra!

blizzard store

További híreink