HírekMegváltozott a kártyacsomagok ny...

Megváltozott a kártyacsomagok nyitása mobilon

Borovi Bence | 2018.11.07 17:00
2788

Hearthstone megváltozott nyitás mobilon

A Blizzard titokban megváltoztatta a kártyacsomag nyitást mobilon. Vigyázzatok, ha ma este mobilon nyitnátok majd a 6 új kártyacsomagot.

Szeretitek úgy nyitni a kártyacsomagokat, hogy először végignézitek a minőségüket és csak utána nyittok (minőség szerint növekvő sorrendben)?

Ha a válaszotok igen, akkor a jövőben csak PC-n nyissatok kártyacsomagokat, ha megtehetitek.

Én mindig úgy nyitok, hogy először megnézem a minőségüket és csak utána nyitom, kezdve a Common lapokkal, ezért ma este már biztosan nem mobilról fogom kinyitni a 6 új Boomsday kártyacsomagot, ami a 100 millió Hearthstone játékost ünneplő eseményért jár.

Mostantól, ha mobilon nyittok, akkor előre láthatjátok az összes lap minőségét, illetve sorban nyílnak ki a lapok, balról-jobbra, ezen változtatni nem lehet (ha húzol egyet jobbról balra a képernyőn, akkor már nyílnak is sorba a lapok, mert mindig az nyílik ki, amelyik a képernyő közepére kerül). Íme egy videó:

Tavaly a Blizzard megígérte, hogy a patch notes-ok már valóban tartalmazni fognak mindent, azóta írnak is állandóan hibajavítási listát, de úgy látszik most is maradnak ki "lényegtelen apróságok".

Ilyenről írnak, aminek a bekövetkezési esélye olyan minimális, hogy szinte elő sem fordulhat: "Ki lett javítva egy hiba, amitől összeomolhatott a játék, amikor a Lesser Jasper Spellstone és a Bomb került felhúzásra az Ultimate Infestation által.", de ez, ami mindenkit érint, ez nem volt fontos...

Vissza a főoldalra!

mobil kártyacsomag

További híreink