HírekMi történt a Hearthstone Hungary...

Mi történt a Hearthstone Hungary-n 2021-ben?

Borovi Bence | 2021.12.31 08:00
743

Hearthstone Hungary 2021

A múltkori Hearthstone-os összefoglaló után a mai napon a 2021-es Hearthstone Hungary újításokat foglaljuk össze a lehető legrövidebben. Nagyon fontos újítások történtek ebben az évben is.

Köszönjük, hogy a 2021-es esztendőben is velünk tartottatok, reméljük, hogy jövőre is találkozunk! Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves olvasónknak!

A linkek mindig Hearthstone Hungary-s cikkhez irányítanak, ahol részletesebben írtunk a változásokról.

Ebben az évben is több nagyobb változás is történt. Egyes újításokra a Hearthstone változásai miatt volt szükség (például Classic pakli készítő), egyes újításokat Ti kértétek (például hátlap kiválasztása pakli készítésekor), egyes újításokat pedig én találtam ki (például a kártya linkelés fejlesztése, vagyis ha elkezdtek így beírni egy kártyát, akkor felajánlja a lehetséges kártyákat).

Nektek melyik újítás volt a kedvencetek?

 • 2021. Január 23: Megújult kinézet a pakli készítőben, továbbá néhány hiba is javítva lett.
 • Március 29: Elkészült a 21-es verzió, amiben a pakli készítő kódja teljesen újra lett írva, lehetségessé vált a Classic paklik készítése és importálása, sok hiba ki lett javítva, új testreszabási opció (Brawlok jelzése a főoldalon), a hiányzó lapok kijelzése is sokkal jobb lett, a kártyák linkelésénél pedig bevezetésre került a hashtag-es linkelési megoldás:
  • [Innervate] > Innervate (Alapértelmezett - Standard változat)
  • [Innervate#Classic] > Innervate (Classic változat)
  • [Innervate#Wild] > Innervate (Wild változat)
  • November 4-én a Mercenaries lapok linkelése is elkészült: [Baron Geddon#Mercenary] > Baron Geddon (Mercenaries változat)
 • Április 7: A Deck Trackeres gyűjtemény importáló pluginunkhoz érkezett egy frissítés, hogy az átalakított Hearthstone-nal, és a Classic formátummal is működjön, illetve a kinézete is fejlesztve lett.
 • Június 25: Forradalmi újítás érkezett a kártya linkeléshez! Elég csak elkezdeni beírni a kártya nevét (pl.: [Inn ) és már fel is ajánlja az "Inn" kifejezést tartalmazó lapokat. Ezzel a frissítéssel érkezett az ajánlott hátlap is a paklikhoz, illetve ismét javítva lett néhány hiba.
 • Augusztus 5: A 22-es verzióval ismét nagy változások érkeztek! Végre arról is kaptok értesítést, ha az általatok létrehozott tartalomhoz szól hozzá valaki, és nem csak arról jön értesítés, amihez már hozzászóltatok. Továbbá több új rang is érkezett, illetve hatalmas fejlesztést kapott az Imasarok: Megérkezett a gyónás, az üzenés a közelgő hősnek, és a többi funkció is fejlesztve lett.
 • Szeptember 22: 8 éves lett az oldal! Ennek örömére ismét érkezett néhány fejlesztés! Ez lett a 23-as verzió és megérkeztek az oldalra az achievementek! Már jelzi az oldal a Golden lapokat a pakliknál (ez egy ki-bekapcsolható testreszabási opció a regisztrált tagoknak), illetve PC-s kinézet esetén eltüntethető a rang kijelzése (szintén testreszabási opció) és fejlesztve lett a legjobb pillanat kép az oldalsávban. Az oldal fel lett készítve a Mercenaries lapokra is! A Battlegrounds lapok már a Blizzard API-jából érkeznek.
 • November 4: A már fentebb említett Mercenaries lapok linkelése is elkészült, illetve bekerültek az oldalra a Mercenaries lapok szintén a Blizzard API-ból. Több új információ került kiiratásra a kártyáknál, illetve három új ikon is került a kártyák gyűjtőoldalak tetejére. Továbbá sok hiba is ki lett javítva.
 • December 23: Pakli időzítési lehetőség, pakli altípus fejlesztés, kép megjelenési helyének kiválasztása a legjobb pillanatoknál, és sok egyéb fejlesztés, és sok-sok hibajavítás! Ez volt a 2021-es év utolsó frissítése.
  • Amennyiben szeretnéd munkánkat, és az oldal fenntartási költségeit támogatni - akár egy jelképes összeggel is -, ide kattintva több támogatási opció közül is választhatsz.

Ne feledjétek, hogy december 11-étől január 11-éig tart az Alliance vs. Horde nyereményjáték az oldalon! Regisztráljatok, készítsetek paklikat és szavazzatok a frakciótok paklijaira! Kérjétek meg barátaitokat, családtagjaitokat, hogy ők is szavazzanak (a szavazáshoz nem kell regisztrálni, csak egy kattintás az egész). Két Mega Bundle-t lehet nyerni!

Az én kedvenc funkcióim az idei évből:

 • A kártya linkelés fejlesztése: Ha elkezdtek így beírni egy kártyát, akkor felajánlja a lehetséges kártyákat.
 • Értesítés, ha az általam létrehozott tartalomhoz valaki hozzászól.

Az idei évben több fejlesztés történt a háttérben, illetve az Admin felület teljesen át lett alakítva, és kapott új funkciókat is, mint például az Adventi naptár létrehozása.

Aktuális verzió: HSHU v23.5

Vissza a főoldalra!

2021 hshu

További híreink