Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

HírekMi történt a Hearthstone Hungary...

Mi történt a Hearthstone Hungary-n 2023-ban?

Borovi Bence | 2023.12.31 08:00
1057

Hearthstone Hungary 2023

Az előző Hearthstone-os összefoglaló után a mai napon a 2023-as Hearthstone Hungary újításokat foglaljuk össze a lehető legrövidebben. Az idei évben sem pihentünk.

 

Köszönjük, hogy a 2023-as esztendőben is velünk tartottatok, reméljük, hogy jövőre is találkozunk! Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves olvasónknak!

A linkek mindig Hearthstone Hungary-s cikkhez irányítanak, ahol részletesebben írtunk a változásokról.

Az idei évet már úgy kezdtük, hogy minden elképzelhető funkció készen volt az oldalon, és úgy gondoltuk csak akkor lesz változás, ha a Hearthstone miatt szükség lesz módosításokra. Azonban ennél jóval több minden történt idén is az oldalon. Talán annyira hatalmas változások már tényleg nem érkeztek, mint korábban, de nagyon-nagyon sok "quality of life" fejlesztés érkezett.

Nektek melyik újítás volt a kedvencetek?

 • 2023. Február 5: A 26.1-es verzióban az értesítések kezelése újra lett gondolva és már az oldal betöltése után töltenek be. Emellett több apróbb fejlesztés és hibajavítás is érkezett.
 • Február 15: A pakli készítő már a vegyes DK rúnákat is kezeli a 26.2-es verzió óta. Továbbá külön RSS-t kaptak a paklik is, illetve az értesítésekben is megjelennek a kasztok színei, és a hibajavítások sem maradtak el.
 • Március 18: A HSHU-n elsőként működik E.T.C. kezelése és az együttesének a kezelése! Ehhez a pakli készítő alapjait kellett átírnunk (egyes nagy angol nyelvű oldalakon ez a funkció most sem működik)!
 • Április 10: Az idei év legnagyobb fejlesztési ezen a napon történtek! A 27-es főverzióban tökéletesítettük E.T.C. kezelését, sok minden változott a pakli készítőben és a paklik oldalakon is a megjelenést tekintve. Új funkció, hogy már olyan fórumra is fel lehet iratkozni, amihez még nem szóltál hozzá, illetve a leiratkozás hibás volt, ezért javítva és átalakítva lett. Több oldal sokkal gyorsabban tölt már be, illetve a fórumokon elérhető szövegszerkesztő forradalmi újítást kapott (működik benne Androidon a másolás-beillesztés)! Az Imasarokba megérkezett Arthas is, és még sok más, illetve hibajavítások is történtek!
 • Július 1: A Classic formátum megszűnése, Twist importálás kezelése, aréna értékek oldalsáv megszűnése, helyére " A nap kártyája" modul érkezett. További kisebb-nagyobb változások itt is történtek, ez a 27.1-es verzió.
 • Szeptember 22: 10 éves lett a Hearthstone Hungary! Ezért nagy ünnepséggel készültünk a szeptember 22-ei hétvégére! Többek között bevezettük a Twist pakli készítőt is, továbbá a pakli készítő már jelzi a tiltott lapokat is, két új testreszabási opció is érkezett a pakli készítőhöz, illetve már egyszerre több képet is feltölthettek a képfeltöltővel. Ez volt az oldal 28. főverzió frissítése.
 • Október 6: A 28.1-es frissítésben egy (vagyis kettő) rég elfeledett rész kapott modern design-t. A Profil oldalon a "Kedvelt lapjaim" és "Kedvelt paklijaim" rész végre normális kinézetet kapott. A pakli készítőben leegyszerűsítettük a szűrőket (és hibákat javítottunk), megújult a "kuka" ikonja és átláthatóbb (és nagyobb, mármint hosszabb) lett a kártya lista táblázat. Megújult az események oldal, a Mana, Támadás és Élet kiírások megújultak a kártya oldalakon.
 • Október 28-án átköltöztünk az új szerverre! Ez az első hetekben sok hibával járt, de ezeket azóta kijavítottuk és úgy hiszem az oldal stabilabb, mint valaha! Megszűntek az "503-as" hibaüzenetek is!
  • Az új szerverrel együtt bevezettük a heti kihívást is, amit regisztrált felhasználóink az értesítési csengő bal oldalán is könnyedén elérnek!
  • A kihívás oldal azóta Toplistát is kapott, illetve a kihívás már azonnal látható.
  • Mivel a Hearthstone Hungary a legtestreszabhatóbb oldal, ezért természetesen a "gyorslink" is lecserélhető (Imasarok, pakli készítése, legjobb pillanat (kép feltöltése) opciókra), vagy akár teljesen el is tüntethető.
 • November 3: Már BG és Mercenaries lapok is felajánlásra kerülnek "[" linkelés során, navigációs sáv került be a Testreszabás oldalra. Továbbá visszatért a percről-percre, fejlesztett kóddal, 8 év után visszatért és most már megfelelően működött!
 • November 17: Az idei év utolsó nagyobb frissítése a 28.5-ös verzió volt.
  • hírek alján a "VISSZA A FŐOLDALRA!" link le lett cserélve, és a helyén 3 "gomb" link jelenik meg, melyek a következők: "Szólj hozzá", "Pakli készítése" és "Vissza a főoldalra".
  • pakli altípus generáló fejlesztve lett, mostantól prioritási sorrendet is alkalmaz. A faj, illetve spell alapú altípusok kapnak alacsonyabb prioritást.
  • E.T.C. pakli készítése és szerkesztése esetén mostantól az együttesben nemcsak hárman lehetnek, hanem lehet 2, 1 vagy 0 tagja is!
  • Ezek mellett több hiba is javítva lett, illetve egyéb kisebb változások is történtek.

Természetesen ez nem minden, hiszen ezek mellett is érkeztek kisebb-nagyobb hibajavítások, fejlesztések, melyeket visszaolvashattok a Weboldal javaslatok/észrevételek fórumunkban.

Néhány ilyen kisebb fejlesztés az évből:

 • A kártyáknál már kiírjuk, hogy Duels-ben, vagy Arénában szerepel-e, az adott lap éppen ki van-e tiltva, illetve automatikusan kapnak Aréna értékelést a lapok. Továbbá az is kiírásra kerül, ha az adott lapból szerepel ugyanolyan nevű lap más szettben is.
 • Az év folyamán az Imasarok is fejlődött, még nagyobb lett a háttérkép, eltüntethető a "lélegző HSHU logó" is, ha újra rányomtok.
 • A kész paklik oldalon is több változás történt, hiszen új design készült az együttesekhez, a Twist paklik kijelzéséhez, és sok apróbb módosítás, javítás is történt.
 • Több javítás történt az éjjeli témákban is, hogy minden esetben valóban sötét téma legyen, illetve ami nehezen kiolvasható volt, az pedig láthatóbbá váljon. A Sylvanas-Rastakhan téma háttere pedig javítva lett és Rastakhan helyére Valeera érkezett.
 • Egy csomó olyan apróság is történt, minthogy a menük, az egyes elemek az oldalon mind-mind egyforma távolságra kerüljenek egymástól, a Mana-Addict archívum ismét működik, a szövegszerkesztő mérete egy darabig már automatikusan növekszik, fölösleges kódok ne töltsenek be, és egy rakás hiba is javítva lett.

Az idei évben is több fejlesztés történt a háttérben, illetve az Admin felület is tovább lett fejlesztve.

Aktuális verzió: HSHU v28.5.7 (2023. december 19.-ei)

2023 hshu

További híreink