HírekNem igaz, hogy a Blizzard nem en...

Nem igaz, hogy a Blizzard nem engedélyezné a fiókok törlését

Borovi Bence | 2019.10.11 20:00
1210

A Blizzardot bojkottálók tömegével kezdték törölni a Battle.Net fiókjaikat, és néhányuknak ez nem sikerült, de nem azért, mert a Blizzard tiltaná ezt.

Jogosan támadhatják most a Blizzardot azért, hogy korlátozza a szólásszabadságot, és mindent megtesz Kínáért, miután kitiltottak egy hongkongi Hearthstone Grandmaster játékost, aki a bajnokság közvetítésén a hongkongi tüntetőket támogatta, de az viszont nem igaz, hogy ne lehetne kitörölni a Battle.Net fiókokat.

Az a helyzet, hogy annyira sokan estek neki a fiókjuk törlésének, hogy a Blizzard szerverei nem bírták a terhelést, és ideiglenesen nem működött a törlési lehetőség, mert nem tudott a rendszerük e-mailt, SMS-t, vagy akár autentikációs kódot sem küldeni.

Aki törölni szeretné a fiókját, és elsőre nem járt sikerrel, annak érdemes várnia néhány órát, majd újrapróbálkoznia, hátha már kevésbé leterheltek a szerverek.

Mivel nagyon sok oldalon írták már, hogy a "Blizzard tiltja a fiókok törlését", ezért úgy éreztük, hogy erre a cikkre szükség van.

Aki többet szeretne megtudni a Blizzard körüli botrányról, annak ajánljuk átfogó cikkünket:

Blizzard Bojkott

Botrány a Blizzardnál: hongkongi Grandmaster kitiltva, Brian Kibler kiszállt

A Hearthstone Grandmaster 2. szezonjának utolsó hétvégi selejtezőjén egy hongkongi játékos ki lett tiltva, miután támogatta a hongkongi tüntetőket.

Vissza a főoldalra!

blizzard

További híreink