HírekOktóber 18-án jelenik meg a Marv...

Október 18-án jelenik meg a Marvel Snap

Borovi Bence | 2022.09.19 21:00
616

Marvel Snap

Ben Brode következő játéka, a Marvel Snap október 18-án fog megjelenni iOS-re, Androidra és PC-re. Tekintsétek meg a trailert alább.

Marvel Snap fórumok az oldalon:

  • Mostantól a "Fórum" menüben egy új menüpontot érhettek el, ez a Marvel Snap gyűjtő fórum.
  • Az össze fórum oldalon is megjelent a "Marvel Snap" részleg, amire kattintva az összes Marvel Snappel kapcsolatos fórumot elérhetitek.
  • Marvel Snap fórumok

Marvel Snap

ELŐREGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

A Marvel Snap egy gyors iramú, ingyensen játszható kártyajáték lesz. Egyébként pontosan ugyanezzel reklámozták a Hearthstone-t is. Azonban, míg a Hearthstone PC-re készült, és később lett elérhető mobilra, addig a Marvel Snap elsősorban mobilra készül, de lesz PC-s változat is.

A Marvel Snap sokkal gyorsabb lesz, mint a Hearthstone. A tervek szerint egy meccs nagyjából 3 percig fog tartani. A körök nem úgy működnek, mint a Hearthstone esetében, mert mindkét játékos egyszerre játszik és, amint végeztek, csak utána történnek meg a műveletek.

A játék 150 kártyával fog elindulni, majd havonta adnak hozzá új lapokat. A paklik 12 kártyából fognak állni.

Minden meccs három helyszínen játszódik (véletlenszerűen kiválasztva az elérhető 50-ből) és a cél, hogy két terület fölött meg kell szerezni az irányítást a győzelemért. Minden helyszín egyedi képességgel rendelkezik, ami miatt különböző stratégiákra van szükség.

Vissza a főoldalra!

marvel

További híreink