HírekÓvakodj Naxxramas átkától!

Óvakodj Naxxramas átkától!

Borovi Bence | 2014.04.11 17:30
7693

Curse of Naxxramas Hearthstone

A Hearthstone várva várt egyjátékos kaland módját a mai napon hivatalosan bejelentették a PAX East-en.

Curse of Naxxramas, egy Hearthstone Kaland!

 

Összefoglaló

  • Az első kaland mód: Curse of Naxxramas (Naxxramas átka)
  • Egyjátékos kaland mód (játékos a gép ellen)
  • 30 új kártya lesz elérhető, mindegyik élőhalottakkal, pókokkal és egyéb szörnyűségekkel kapcsolatos lesz, sok kártyán szerepel a Deathrattle képesség
  • Naxxramas 5 szárnyra lesz bontva, a patch megjelenése után hetente egy szárny fog megnyílni, amelyeket Gold-ért, vagy valós pénzért lehet elérni (az első ingyenes)
  • Egy szárny teljesítése után garantáltan jár egy új legendary lap
  • Sok ellenség várható, mindegyik igazi kihívás lesz, egyedi kártyákkal és hero power-ekkel (15 ellenségre tippelnék, ha hűek maradnak a Warcraft-hoz)
  • Új Naxxramas témájú harctér a kaland mód közben
  • Új kihívások, amelyekért kasztspecifikus kártyákat lehet szerezni!

Jön az átok!

Az ősi nekropolisz, Naxxramas a főhadiszállása az erőteljes Kel'Thuzad-nak és a pestis-hordozó élőhalottjainak, ami most a Hearthstone-ba érkezik egy egyjátékos kaland módként, amiben bárki részt vehet. Küzdd magad végig az öt szárnyból álló dungeon-ön, és szerezz új kártyákat a Hearthstone gyűjteményedbe az ikonikus hősök legyőzésével, akikkel a kalandjaid során fogsz találkozni - a túlméretezett pók Maexxna, a gombás szörnyeteg Loatheb és a hatalmas förtelem Patchwerk csak pár rém, akik várnak a kihívásodra. Minden ellenségnek egyedülálló kártyák és hero power-ek állnak rendelkezésre, hogy igazi megmérettetésben legyen részük, még a legfelkészültebb kártyadobáló kalandoroknak is.

Új kártyák!

Ahogy egyre jobban hatolsz be Naxxramas mélységeibe és leküzdöd a kihívásokat, melyek ott lesnek rád, a jutalmaid új Hearthstone kártyák lesznek! Amint megszerzed őket, már játszhatsz is velük. Összesen 30 új kártya lesz elérhető a Curse of Naxxramas-ban - Alább megtekinthettek néhány szörnyű élőhalott lényt, amelyek szinte "meghalnak", hogy részesei lehessenek a gyűjteményednek!

Undertaker Hearthstone kártya Nerubian Egg kártya Shade of Naxxramas kártya Dancing Swords kártya Baron Rivendare kártya

Tekintsd meg a Fertőzött Negyedet (Plague Quarter)

Az egyik ellenség a Fertőzött Negyedben a fondorlatos "fertőzés készítő" mester, Heigan the Unclean! Az Eruption képessége a lényeid "táncoló" képességeit fogja tesztelni, a Mindpocalypse pedig el fogja veled hitetni, hogy te vagy előnyben!

Heigan boss Naxxramas

Heigan the Unclean

Heigan legyőzése esetén kapsz egy új kártyát a gyűjteményedbe, egy szárny teljesítése után pedig garantáltan kapsz egy legendary kártyát!

Új harctér

Naxxramas board Hearthstone

Új harctér

Curse of Naxxramas egy egyedülálló harctérrel rendelkezik, ahol a játékosok megküzdenek a kaland módban. Vajon mi rejtőzhet azokban a reszkető tojástömegekben? Valóban tudni akarod?

Teszteld az erődet kasztspecifikus kihívásokkal!

Mindezen túl 9 új kasztspecifikus kihívás is vár rád a Curse of Naxxramas-ban. Ezekben a kihívásokban a kaland mód ellenségei megváltoznak, és igazán próbára teszik a Hearthstone ismereteidet. Amennyiben ezeket a kihívásokat is sikerül legyőznöd, új kasztspecifikus kártyákat kapsz a gyűjteményedbe.

Vágj neki Naxx-nak!

Naxxramas háttérkép

Új háttérkép

Curse of Naxxramas öt héten át fog kinyílni, hetente egy új szárnnyal. Az első szárny az (Pók Negyed) Arachnid Quarter mindenki számára ingyenes elérhető lesz az első héttől kezdve. A többi négy szárnyat - amint megnyíltak - gold-ért vagy valós pénzért lehet majd elérni. Ahogy nyílnak ki a szárnyak, a kártyák úgy fognak megjelenni az arénában is, ha nincs is meg az adott kártya, arénában már akkor is használhatod, ha éppen azt sorsolja a játék.

Óvakodj a Nekropolisztól!

Reméljük, hogy élveztétek ezt a betekintést az első kaland módba. Curse of Naxxramas egy időben fog megjelenni PC-re, Mac-re és iPad-re. A patch érkezésének dátumát később fogjuk bejelenteni.

Forrás: Beware, the Curse of Naxxramas!

naxxramas kaland kártya pax

További híreink