HírekPatch 23.2: Hotfixek és újabb hibák

Patch 23.2: Hotfixek és újabb hibák

Borovi Bence | 2022.05.13 14:00
866

23.2 Hibajavítások

Sok hiba érkezett a játékba a 23.2-es frissítéssel, ezek közül már többet javított a Hearthstone csapat, de továbbra is vannak hibák, illetve egyesek még mindig be sem tudnak lépni.

Szerda este kiadtak egy kisebb frissítést, ami javítja a fenti képen is látható hibát, vagyis valamilyen felhasználói fiókot szeretett volna frissíteni a Hearthstone, ezért nem tudott belépni sok játékos.

Továbbá kijavították a Mercenaries játékmód Darkshore zóna hibáját is (összeomlott tőle a játék, ezért kikapcsolták). Az új zóna ismét elérhető és lehet benne játszani.

Egy másik hibát is javítottak, ami miatt nem működött a Deck of Lunacy, a Cheesemonger, az Enchanted Cauldron és az ehhez hasonló képességű kártyák sem működtek.

Újabb hibák:

  • Nellie, the Great Thresher kidob a játékból. A játék újraindítása után jó eséllyel folytathatod a meccset. A csapat jelenleg vizsgálja ezt a hibát.
  • Több játékos továbbra is különböző okokból nem tud belépni a játékba.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

  • Egyes játékosok nem tudnak bizonyos Bounty-kba belépni (például a Mi'da bounty ilyen az N'Zoth eseménynél). Úgy tűnik ez a hiba akkor jelentkezik, ha a Bounty úgy lett feloldva, hogy az előző Bounty-t heroic módon győzted le. A csapat dolgozik egy végleges megoldáson, addig is ideiglenes megoldásként azt lehet csinálni, hogy az előző Bounty-t (vagy Bounty-kat) normál módon is legyőzöd.
  • Az fps (frame rate) kiválasztó egyes mobil eszközökön nem használható, ezen is dolgozunk.
  • Néhány játékos elvesztette a Rexxar zsoldos portréit, a csapat dolgozik azon, hogy ezeket visszaszerezzék. Akiket érint ez a hiba, azok a hiba kijavítását követően kapni fognak egy extra Rexxar portrét is (vagy ha az összes portréval rendelkeznek, akkor Rexxar Coin-okat).
  • Egyes kártyák és effektek még mindig kidobnak a játékból, ezt vizsgálja a csapat.
  • A csapat olyan jelentéseket is vizsgál, melyek szerint a Battlegrounds Rating nem változik, ha barátokkal együtt játszol, vagy nem megfelelően változik.
  • A csapat tud róla, hogy a játékosok egy kis része a "Playful Sprites"-ot kapja, amikor megpróbálnak bejelntkezni a játékba a frissítés után. Ez azokat érinti, akiknek véletlenszerű hátlap volt beállítva a patch megjelenése előtt. Felderítettük a hibát és dolgozunk a hotfixen.

Forrás: Hearthstone fórum

Vissza a főoldalra!

patch bug hotfix

További híreink