HírekLegjobb Wild paklik a Hearthston...

Legjobb Wild paklik a Hearthstone Hungary-n (Saviors of Uldum #2)

|
965

Call of the Wild

A Standard paklik után most az oldalon készült Wild paklikat gyűjtöttük össze. Ezekből jóval kevesebb készült, de azok sokkal minőségibbek, így több pakli is kapott "kiváló" jelzést.

A Standard paklikról szóló cikkünket itt olvashatjátok.

Készíts te is paklit! Más weboldalról, vagy a játékból a "Copy" megnyomásával másolhatod egy pakli kódját, amit itt az oldalon be is illeszthetsz! Néhány másodperc az egész művelet, ezt követően már csak egy nevet kell adnod a paklidnak itt az oldalon, (akár írhatsz hozzá egy hosszabb leírást) és már mentheted is! Onnantól kezdve pedig bárki láthatja, hozzászólhat és értékelheti a paklidat. (Sok nagyszerű pakli feltöltése után kiérdemelheted a KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ titulust).

Készítsetek paklikat a Hearthstone Hungary-n, vagy importáljatok! KATTINTSATOK IDE!

Természetesen a létrehozott paklikat a paklik oldalon (illetve ebben a cikkben is) látható kód másolásával egy másodperc alatt a Hearthstone-ba is beilleszthetitek.

Ne feledjétek, már a Hearthstone gyűjteményeteket is pillanatok alatt megadhatjátok itt az oldalon! Részletek: Automatikus gyűjtemény importálás a Hearthstone-ból a Hearthstone Hungary-re.

2500+ Armor 7420

Pakli megtekintése

A pakli lényege,hogy kijátszuk a Linecracker->BEEEES!!!x2->Earthen Scalesx2 combot melyben Emperor Thaurissan segít. Így több mint 2500 armort nyerünk ami több mint elég a legtöbb meccs megnyeréséhez.

  • A hosszú leírás miatt érdemes a pakli megtekintésére nyomni.

AAEBAZICCl+kB9YRtLsClNICmNICxf0C8IkDlZQD1pkDCkDEBooOy7wC+cACoM0CntIChOYCv/ICr6IDAA==

Tripla kattintással kijelölhető a teljes kód és másolható, így a Hearthstone-ban azonnal használható.

Reno-quest Öreg Módra 21380

Pakli megtekintése
  • Öregapám nevű felhasználónk egy újabb Renolock-kal tért vissza, de a pakli új Uldum elemekkel is bővült. Többek között bekerült az új Warlock Quest, a Supreme Archaeology, de olyan izgalmas lapok is szerepelnek benne, mint a Zephrys the Great, vagy a Vulpera Scoundrel. Érdemes a paklit megtekinteni a hosszú leírás miatt.

AAEBAf0GHooB8gXbBrYHzAiBDo4Owg/DFuCsAoivAti7AtPFApvCAufLAqDOAvfNApfTAtjnAtvpAujnApz4AtqbA4mdA/yjA+ujA/2kA/+kA4ioA6WhAwAA

Quest Pirate Warrior 7280

Pakli megtekintése
  • Ez a pakli mindössze egy új lappal büszkélkedhett, azt leszámítva egy igazi Pirate Warrior. Az új lap pedig mi más lehetne, mint a Warrior Questje, a Hack the System.

AAEBAQcErwSRvAKIhwP3qAMNHP8DjgWoBdQF7gbnB+8HjQ77D4KwAoiwAuqJAwA=

Reno Mage 20200

Pakli megtekintése
  • Végezetül pedig egy Reno Mage (mindkét Renoval!) telepakolva sok érdekes lappal. Persze kérdéses, hogy ez jól működik-e, de a lapokat nézve eléggé szórakoztatónak tűnik, a csúcspont pedig az új Puzzle Box of Yogg-Saron lehet.

AAEBAf0EHk3AAewH9w3DFoUXgbICo7YC2LsC578C6boCwcEC68ICysECysMC8tMCm9MC2OUCvuwCoIADpocDr4cD7IwD55UD/KMDhKcDwqEDkqQDv6QD9KsDAAA=

Sok sikert, és jó játékot mindenkinek!

Vissza a főoldalra!

pakli uldum

További híreink