Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

HírekShaman nerfek, Duels pontszám tö...

Shaman nerfek, Duels pontszám törlés, Darkmoon mini szett hamarosan

Borovi Bence | 2021.01.03 09:00
4858

Boggspine Knuckles

Még januárban több változás fog érkezni a játékba. Valószínűleg nerfelik a Shamanokat, január 20-a környékén pedig törlik a Duels pontszámokat, és érkezik 35 új Darkmoon Faire lap.

 

Shaman nerfek

Tegnap a Redditen válaszolt Dean Ayala egy kérdésre a Shamanok dominanciájával kapcsolatosan.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Ki tudnátok javítani az Evolve Shamant, ami jelenleg tönkreteszi a legfőbb játékmódot, mielőtt az apró Achievement hibán dolgoznátok?

A játék egyensúlyát fogjuk megnézni, amint hétfőn elkezdjük a munkát az irodában.

Tehát elképzelhető, hogy nagyon hamar Shaman nerfek fognak érkezni. Az Achievementes hiba egyébként arról szól, hogy sokan idegesítőnek találják azt, hogy minden egyes achievementre rá kell kattintani ahhoz, hogy megszerezd.

Mi is írtunk róla, hogy jelenleg a Shamanok uralják a metát.

Corruptor Evolve Shaman 5640

Pakli megtekintése

Duels pontszám törlés

A játékban megjelent egy figyelmeztetés, hogy a Duels játékmódban elért pontszámok törlésre fognak kerülni (hasonló módon, mint ahogy már a Battlegrounds játékmódban is van törlés). A figyelmeztető szöveg szerint 3 héten belül meg fog történni a törlés, tehát ez a január 18-ai héten lesz, és szinte 100%, hogy ezzel egy időben fog érkezni az új mini szett is.

A Duels játékmód új Hero Powerekkel és új kincsekkel is gazdagodni fog a pontszám törléssel egyszerre.

Duels pontszám törlés

Mini Szett

A mini szett 35 új lapot fog tartalmazni. Ezúttal nem egy új kaland mód érkezik, hanem egyszerűen hozzáadnak 35 lapot a Darkmoon Faire kiegészítőhöz és onnantól kezdve a Darkmoon Faire kártyacsomagokban azok az új lapok is benne lesznek, vagyis 135 helyett 170 lap lesz. Ahogy már fentebb írtuk ez a mini szett nagyon nagy valószínűséggel egyszerre fog érkezni a Duels pontszám törléssel a január 18-ai héten.

További fontos közelgő események

Január 5-én érkezik a Book of Heroes következő hőse, Uther (a Paladin).

Február 19-én és 20-án lesz az online BlizzCon (BlizzConline), mivel a 2020-as évben elmaradt. Itt várhatóan bejelentik az új Hearthstone játékmódot, hiszen még az év első kiegészítője előtt ismét kapunk egy új játékmódot! Valószínűleg az új kiegészítőt is bejelentik.

  • Természetesen ezen az eseményen további egyéb izgalmas bejelentések is lesznek a Blizzard összes játékából. A két napos eseményt mindenki teljesen ingyen nézheti.

kártya nerf duels darkmoon

További híreink