HírekSpiteful Dragon Priest

Spiteful Dragon Priest

| 4823

Spiteful priest

A Spiteful Dragon Priest az új kedvenc paklim és ezt szeretném most bemutatni nektek.

Madjnem két év kihagyás után visszatértem a játékba, hiszen végre nincsen Jade és C'Thun sem. (A paklinál részletesen is írok róla, hogy miért nem igazán játszottam az elmúlt két évben).

Spiteful Dragon Priest

Pakli megtekintése

Készítő: PHOENIX (Admin) - Kraftolás: 4880

Összes értékelés: 13 Értékeld Te is!

Nerfelt lap: Ez a pakli olyan lapot is tartalmaz, amely nerfelve lett a pakli készítése óta, ezért előfordulhat, hogy ez a pakli már nem olyan hatékony! A nerfelt lap piros háttérrel van jelölve!

Gyűjteményed alapján hiányzó dust és lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!


A jelenlegi meta (amit láttam)

Rank 23-ról indultam és jelenleg Rank 14-en állok 1 csillaggal. 30(+/- 3) győzelem és 16 vereség. Természetesen a vereségek többsége Rank 17-től volt, de még most is 50% fölötti nyerési arány.

Amivel találkoztam: Borzasztóan sok Cubelock és Baku the Mooneater (páratlan) Hunter, de szép számban voltak Baku Paladinok, Shudderwock Shaman-ok és Tess Greymane Rogue-ok is.

Programot nem használtam, de a vereségeket felírtam.

 • Nagyjából 10 Cubelock-ból 5-ször kaptam ki
 • Jött kb. 10 Hunter is, amiből 9 biztosan Baku Hunter volt, ebből 0 vereség
 • A 6 Shaman-ból 5 Shudderwock volt, az 5 Shudderwock ellen sikerült nyernem, a hatodik valami egyedi volt, az vereséggel ért véget
 • 4 "Blink Fox" Rogue: Ezek nagyon könnyű győzelmek (nem is tudom, hogy lehet-e nyerni azzal a paklival, mert legkésőbb a 7. körben biztosan mindegyik feladta)
 • 4 Paladin: Ez jelenleg szerintem messze a legerősebb pakli. Teljesen esélytelen, egyszer se nyertem (Buff Baku Pala) és általában 6., vagy 7. körre meg is öltek
 • Volt 3 Priest mirror meccs, ezeket sajnos elvesztettem, de volt még egy Lady in White + Inner Fire Priest is, amit megnyertem
 • 3, vagy 4 Quest Taunt Warrior, melyek hosszú, izgalmas meccsek voltak, de győzelemmel zárultak
 • Jött két Druid is (valamilyen őrült aggro pakli), ezeket sem tudtam megnyerni, illetve volt még 1 "minion" Mage, ami szintén vereséggel ért véget

Tehát Hunter, Shaman, Rogue, Warrior biztos győzelem, Cubelock úgy 50%, a Paladinok pedig verhetetlenek. Sajnos ezekkel a Paladinokkal mind Rank 16-nál találkoztam, úgyhogy attól félek ebből egyre több lesz.

worgen priest

A pakliról

Nem azt mondom, hogy ez a meta legjobb paklija, de egészen jó, én pedig nagyon szeretem. Játszanak ehhez hasonló paklival Legend rangon is. Persze azt ne feledjük, hogy a meta még kész káosz. A paklin én is folyamatosan változtatgattam.

1x Chameleos: A kiegészítő megjelenésekor a kártyacsomagok kinyitása után az volt az első dolgom, hogy Chameleos-t lekraftoltam annak ellenére, hogy mindenki mondta, hogy azt ne tegyem. Már a megjelenés előtt imádtam és most is imádom. Nagyszerű dolog, hogy láthatom az ellenfél kezében lévő lapokat. Továbbá nyilván az ellenfél is jó lapokkal játszik, ezért fel tudom használni hasznos lapként. Például, amikor az Inner Fire-ös Priest a 37/37-es Lady in White-ot létrehozta éppen ki akartam lépni, de a kis cuki Chameleos megmentett és egy Mass Dispel-t nézett ki ellenfelem kezéből, aki utána egyből feladta.

2x Northshire Cleric: Nem lehet kérdés, ez egyszerűen kell. Jó 1 manás és jó laphúzás.

2x Faerie Dragon: Jó kis 2 Manás lap, aki jól működik együtt a Dragonokkal.

2x Shadow Ascendant: Ha ez bejön a játék elején például a Northshire Cleric-kel, akkor nagyon hatékony tud lenni (tökéletes Hunter-ek és Rogue-ok ellen).

2x Squashling: A pakliban eredetileg két Quartz Elemental is volt, de annyira nem jöttek be - bár azért nem rossz - és a két kis Squashling hozzájuk passzolt, de úgy éreztem nélkül is nagyon jó, hiszen a sok nagy lényünket többszörösen lehet vele heal-elni, illetve nagyon jó a Quest Taunt Warrior ellen (főleg, amikor már Ragnaros Hero Power-jét használja).

1x Twilight Acolyte: Néhány Cubelock Giant-eket is használ és hasznosnak találtam ezt a lapot. Továbbá máshol is segített már, ahol csak 3/4-es lappal cseréltem meg, de így életben maradt egy másik lényem, tehát már megérte. Továbbá 9 Manánál már a Cabal Shadow Priest-tel is nagyon jól kombózható.

2x Duskbreaker: Ez kötelező. Nincsenek Shadow Word-jeink, ezért ezzel tudunk csak takarítani.

1x Scaleworm: A Dragonok miatt jól működik a pakliban.

 • Cserék: Igazából bármire cserélhető, ami Dragon, vagy együttműködik velük.

1x Spellbreaker: A Cubelock miatt lett kötelező elem.

2x Tortollan Shellraiser: Nagyszerű Taunt, hogy lelassítsuk az ellenfelet. Esetleg más Taunt-ra cserélhető, de nem igazán.

2x Cobalt Scalebane: Az 5 Manás buffoló Dragonunk. Buffol, Dragon és jók a statjai. Kötelező darab.

1x Bone Drake: Beraktam még egy Dragont, igazából bármi hasonló értékű lappal helyettesíthető, ami illik a pakliba.

1x Cabal Shadow Priest: Én egy jó lapnak gondolom és sok esetben hasznos lehet.

 • Cserék: Ugyanazokat tudom ajánlani, mint az előbb a Bone Drake-nél.

2x Spiteful Summoner: A pakli lelke. Kötelező!

2x Nightscale Matriarch: Szép nagy Dragon, jól működik együtt a többi Dragonnal, illetve a Squashling-gel is.

 • Cserék: Bármelyik másik nagy Draongra cserélhető.

1x Wyrmguard: Szeretem ezt a nagy Tauntot a Cubelock-ok ellen.

2x Free From Amber: A pakli másik legfontosabb eleme. Kötelező! Nagyon jól működik együtt a Spiteful Summoner-ekkel.

1x Primordial Drake: Úgy éreztem kell még egy jó Taunt és valami, ami aoe sebzést is tud okozni. A két Duskbreaker-t nem tartottam elégnek, ezért még ezt is hozzáadtam.

 • Csere: Bármelyik másik nagy Dragon.

2x Mind Control: Szintén kötelező elem. Nemcsak a Spiteful Summoner-ek miatt, hanem azért is, mert removal-jaink nincsenek a pakliban.


A Lady in White szerintem egy haszontalan lap - ezt már korábban is mondtam. Mire felhúzod, már semmit sem ér. Ennek ellenére jelenleg a Hearthpwn-on a legjobbra értékelt pakli a "Spiteful Lady in White", amiben Quartz Elemental-ok és Unpowered Steambot-ok is Lady in White miatt szerepelnek a pakliban. Én nem tartom olyan jónak, de aki kipróbálná, az kattintson ide:

spiteful priest spiteful priest vereség aggro druidtól priest spiteful priest shudderwock shaman win spiteful priest shudderwock shaman spiteful priest shudderwock shaman priest priest rank 14

Sok sikert és jó játékot!

Vissza a főoldalra!

priest pakli

További híreink