HírekSzeretnél Hearthstone világbajno...

Szeretnél Hearthstone világbajnok lenni?

Borovi Bence | 2014.04.09 21:00
1727

Zeriyah megosztott pár új információt a Hearthstone versenyekkel kapcsolatosan, melyet a tovább után olvashattok.

 

Az első szezon: Pandamonium már elkezdődött! Ha eddig nem játszotttál rangsorolt meccseket, akkor most itt az ideje, hogy elkezd. Nemcsak az egyedi "Pandaria" hátlapot szerezheted meg a 20-as rang eléréséért, hanem a "Legenda" hátlapot is, amint eléred a legenda rangot.

Említettük, hogy dolgozunk egy nagy Hearthstone Tournament-en, ahol minden régióból (Európa, Amerika, Korea/Taiwan és Kína) a legjobb játékosokat meghívjuk egy végső összecsapásra, ahol eldől, hogy ki lesz a Hearthstone Világbajnok.

Az amerikai és az európai régióban az első öt szezonban (Április - Augusztus) a legjobb 16 játékost fogjuk kiválasztani  (16 játékos régiónként, tehát 32). A koreai/taiwani és kínai régiókban ez egy picit másképpen fog működni, erről majd később hallhattok.

Ha nem sikerül minden hónapban a top 16-ban lenned, akkor se csüggedj, más módon is be lehet majd jutni a bajnokságra - hamarosan erről is több információt fogunk megosztani. Ha minden Ranked szezonban jól szerepelsz, azért további jutalmakat szerezhetsz, szóval igyekezz!

tournament hátlap legend

További híreink