HírekTrükkök extra jutalmakhoz: Haszn...

Trükkök extra jutalmakhoz: Használd ki a Gryphon Évének kezdetét

Borovi Bence | 2021.03.23 18:00
4824

Ingyenes aréna futam

Szokás szerint most is érdemes két vereséggel abbahagyni az arénát, hogy legközelebb kapjatok egy ingyenes aréna futamot.

 

Ha már nem tudod nyomon követni, hogy pontosan mikor, mi fog történni, akkor sem kell aggódnod, hiszen erre is készítettünk egy nagyszerű cikket:

Ingyenes aréna belépő megszerzése

Mit kell tennem?

  • Ha még nem tetted, akkor most indíts el egy aréna futamot!
  • Játssz addig, amíg nem érsz el két vereséget! (mindenképpen március 30. 19:00 előtt)
  • A következő meccset már ne indítsd el!

Az elért eredményed alapján fogsz kapni jutalmakat, illetve egy ingyenes aréna belépőt is március 30-án 19:00-kor. Mivel az aréna belépő tulajdonképpen már megszűnt, ezért valószínűleg egy Tavern Ticket fog járni, amit fel lehet használni Aréna, vagy Heroic Duels belépőre.

Ez garantáltan működik? Az elmúlt években működött, nincs rá garancia, hogy most is fog.

Ne teljesítsd a küldetéseket március 28-ától

Mivel március 30-án 19:00-kor jelenik meg az új kiegészítő (Forged in the Barrens), és vele együtt az új jutalom térkép is, ezért március 28-án (vasárnap), 29-én (hétfőn), és 30-án 19:00 előtt már nem érdemes megcsinálni a küldetéseket. Így amikor megjelenik a kiegészítő, rögtön 3 napi küldetéssel (és 3 heti küldetéssel) vághatsz neki az új jutalom térképnek, vagyis rögtön több szintet tudsz haladni.

Persze, ha az előző jutalom térképből még el szeretnél érni egy új szintet, akkor csináld meg a küldetéseket.

Nyisd ki a Barrens kártyacsomagjaidat a megjelenés előtt

Ha március 26. és 29. között egy privát megjelenés előtti nyitóbulin kinyitod Golden Mankrik-et, vagy Blademaster Samuro sima/Golden változatát, akkor azt egy héten át teljes kraftolási áron fogod tudni betörni, ezért érdemes előre kinyitni a Forged in the Barrens kártyacsomagokat. Elméletileg az is jó megoldás lehet, ha a Barrens kártyacsomagjaidat a kiegészítő megjelenése után nyitod ki, de a jutalom térkép megnyitása előtt.

Arról, hogy ez miért van így, illetve miként lehet megjelenés előtti nyitóbulit készíteni, már részletesen írtunk egy korábbi cikkünkben, amit ide kattintva megtekinthetsz.

Törd be Yserát március 25 után

A március 25-én este érkező 20-as frissítés után két hétig teljes kraftolási áron lesz betörhető, mert megváltoznak a Dream kártyái.

Megjegyzés: Elképzelhető, hogy Yseráért automatikusan fog Dust járni úgy, hogy közben a lap megmarad, de az is lehet, hogy teljes kraftolási áron lehet majd betörni. Ezt sajnos nem tudjuk, hogy miként lesz, de az biztos, hogyha március 25 előtt rendelkezel egy Ysera-val, akkor csak jól járhatsz.

Továbbá szintén március 25-én estétől a Nitroboost Poison is két héten keresztül teljes kraftolási áron lesz betörhető, de ez mindössze egy Common lap.

arena küldetés kártya

További híreink