HírekVáltozás a heti küldetésekben - ...

Változás a heti küldetésekben - Könnyebben teljesíthetőek lesznek

Borovi Bence | 2024.04.19 07:00
867

Patch 29.2 heti quest változás

A 29.2-es patch-ben a heti küldetések nehezebbé váltak, ez pedig elég nagy felháborodást okozott, ezért a Hearthstone csapat most változtat rajtuk.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A patch 29.2-vel néhány heti küldetés is megváltozott, nehezebben teljesíthetővé váltak, hogy cserébe több XP-t adjanak. Láttuk, hogy a játékosok többsége úgy teljesítette a heti küldetéseket, hogy rá sem néztek a küldetés rendszerre. A változtatással az volt az egyik célunk, hogy a játékosok számára új célt adjunk, amiért megéri tovább játszani, a másik célunk pedig az volt, hogy megjutalmazzuk a legelkötelezettebb játékosainkat (akik valószínűleg továbbra is mindenféle nehézség nélkül teljesítenék a heti küldetéseket).

De megkaptuk a visszajelzéseiteket és egyértelmű, hogy túllőttünk a célon.

A játékosokat a még több játékukért szeretnénk megjutalmazni, nem elérhetetlenné tenni a jutalmakat. Ezért hamarosan érkezik egy hotfixünk, amivel a heti küldetések követelményeit egy olyan számra állítjuk, ami a korábbi és a mostani közt van, de megtartjuk az extra XP-t.

Lesz egy kis mellékhatása a Quest követelmények csökkentésének. Amikor beléptek, lehetséges, hogy úgy látjátok majd, hogy a heti küldetésetek 100% fölött van. Ha ez megtörténik, nem kell aggódni, egy meccs lejátszása után helyre kell állnia.

Köszönjük a visszajelzéseteket. Várjuk, hogy mit gondoltok majd a változások után.

Forrás: Blizzard

patch küldetés

További híreink