HírekVéget ér a Fireside program, érk...

Véget ér a Fireside program, érkezik a több kártyacsomag egyszeri nyitása

Borovi Bence | 2023.09.06 22:00
1287

Hearthstone bejelentések 2023 ősz

Egy évek óta várt funkcionalitás hamarosan megvalósul a játékban, viszont a Fireside események teljesen véget érnek, vagyis nem lesz több HSHU esemény sem a jövőben.

 

Búcsú a Fireside Gathering-ektől

A koronavírus kitörése óta csak online Fireside-okat lehetett tartani, de most ennek is vége van. A Fireside Gathering weboldalak, szerverek teljesen megszűnnek, egyes funkcionalitások már meg is szűntek a mai napon. Többé nem lehet Fireside eseményeket létrehozni, ahogy megjelenés előtti privát, illetve publikus bulikat sem.

Első Fireside Gathering-ünket még 2015 nyarán tartottuk a BarCraft eSport Bárban. Először bemutattuk a helyszínt, a "BarCraft legendája" történettel együtt, majd meghirdettük első eseményünket, ami 2015. július 17-én zajlott le. Ki emlékszik még? (Én!)

Fireside Gatherings vége

Tömeges kártyacsomag nyitás

Ha egy kártyacsomagból legalább 5-tel rendelkezel, akkor hamarosan kinyithatsz egyszerre legfeljebb 40-et! Ehhez nem kell mást tenni, mint a kártyacsomagot kiválasztani, és várni, amíg az feltöltődik energiával és elkezdi hozzáadni a többi kártyacsomagot is.

A fejlesztés még a következő kiegészítő előtt fog érkezni.

Ez az egyik legtöbbet kért fejlesztés volt, nagyjából 7-8 éve folyamatosan.

Tömeges kártyacsomag nyitás

A tömeges kártyacsomag nyitás a megjelenéskor ötössével fog növekedni (40-ig), a fenti videón még egy régebbi teszt verzió látható.

Közösségi események, Fireside Brawl-ok?

  • A Fireside Gatherings megszűnésével nem lesz több hivatalos közösségi esemény, illetve, de egy... A BlizzCon, a Blizzard játékok legnagyobb megünneplése, amiről senki sem akarhat lemaradni!
  • Ebből következik, hogy Fireside Brawl sem lesz soha többé.
  • A "Nearby Players" gombra kattintva most is lehet játszani azokkal a játékosokkal, akik ugyanazon a hálózaton vannak, mint te (és bekapcsolták a "Nearby friends" opciót a játékban).

Mi a helyzet Nemsy-vel és a Fireside hátlappal?

A Blizzard tervezi, hogy Nemsy más módon megszerezhető legyen a jövőben a Fireside hátlappal együtt.

Részletek később várhatóak.

Nemsy Necrofizzle

Forrás: Blizzard

fireside esemény nemsy kártyacsomag

További híreink