HírekWinter Veil karácsonyi esemény 4...

Winter Veil karácsonyi esemény 4 Darkmoon kártyacsomaggal + hátlap

Borovi Bence | 2020.12.16 16:00
1414

Winter Veil esemény

Elkezdődött a Winter Veil esemény! Egy új Legendary küldetés sorozat érhető el, ami összesen 4 Darkmoon Faire kártyacsomaggal jutalmaz meg. Az új küldetések már nem fogják felülírni a napi küldetéseidet, és egymás után érkeznek majd.

Az esemény december 15-étől 29-éig tart.

Az új küldetésrendszerben már gondoltak a "Legendary" (speciális) küldetésekre, így többé nem vesznek el helyet a napi küldetésektől.

  • Első küldetés: Játssz 3 meccset bármely játékmódban. Jutalom: 2 Darkmoon Faire kártyacsomag.
  • Második küldetés (az előző teljesítése után válik elérhetővé): Játssz 3 Standard Ranked meccset. Jutalom: 2 Darkmoon Faire kártyacsomag.

Karácsonyi Kocsmai Verekedések

Első héten (december 16-án estétől): Ajándékcserélős Kocsmai Verekedés.

Első győzelem jutalma: Winter Veil Treat hátlap. Ha már rendelkezel a hátlappal (korábbi évben megszerezted, akkor 1 Classic kártyacsomag a jutalmad).

Winter Veil Treat kártya hátlap

A Télapó ajándékokat dobál Stormwind havas utcáira. Törd szét az ajándékokat, hogy megtudd milyen ajándékot rejt - egy 1 manás kártya, ami felfedez egy kártyát az ellenfeled kasztjából. Mindig új ajándékot fogsz kapni, amikor széttöröd az ellenfeled ajéndékát... de igazán aljas is lehetsz és kinyithatsz egy ajándékot a saját oldaladon, hogy felfedezz egy kártyát a saját kasztod kártyái közül!

Második héten (december 23-án estétől): Wacky Waxy Kocsmai Verekedés.

Első győzelem jutalma: 1 Classic kártyacsomag.

Hozz létre egy paklit (Wild formátumban)! Az első forduló előtt Koboldapó négy-négy ajándékot ad mindkét játékosnak. Ezek 0/4-es Deathrattle-lel rendelkező ajándékok. Ha az ellenfél egyik ajándékát elpusztítod, akkor egy véletlenszerűen kiválasztott Legendary lapot kapsz, amit 3 Manával olcsóbban játszhatsz ki. A játék későbbi szakaszában újabb ajándékok érkeznek, erre előre figyelmeztet a játék is.


Visszatért a Winter Veil Wreath hátlap, amit 500 Goldért, vagy 2,99 EUR-ért lehet megvásárolni december 15-étől 29-éig.

Winter Veil Wreath kártya hátlap

Vissza a főoldalra!

kocsma karácsony

További híreink