Összes pakli Új pakli

LowbudgetKotFT#2 Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

# LowbudgetKotFT 

Első rész, Druid https://hearthstonehungary.hu/decks/lowbudgetkotft1-druid

Hamarabb szerettem volna folytatni, de a dolgaim mellett ha idejutottam inkább játszottam, bocsánat. De nyugalom, amíg ilyen sok "felfelé nyilat" adtok addig menni fog ész nélkül :D És nyugi#2, nem lesz mind aggro ;)

Tehát a Paladin

A Murloc Paladin sehogy sem akart összeállni epic lapok nélkül, úgyhogy maradt az öreg aggro. A sok olcsó lap + Divine Favor koncepció régen élte fénykorát, az új kiegészítős buffolós minionokkal és Divine Shield lapokkal viszont elég masszív kis aggro paklit lehet összerakni.

Hogyan kell játszani?

Rettentően agresszívan. Ne féljünk elhasználni az összes manánkat minden körben és kitenni a lényeinket. A Divine Shield majd megvédi őket a leszedésektől, amíg mi az ellenfél lényeit büntetlenül, a HP-ját pedig könyörtelenül pusztítjuk.

Hogyan nyerünk?

A board a Divine Shield tömegek és a buff-oknak hála early game-ben nálunk kell hogy legyen. Ezt a tempó előnyt kihasználva tudjuk majd 0-ra redukálni az ellenfél életpontjait. Arra az esetre ha ez nem elég, a Divine Favor-nek hála van esélyünk egy második hullámra. Az olcsó verzóban a late game lapok csak a rossz kezdőkezek esélyeit növelnék, ezért nekünk minden esetben az első körökre kell koncentrálni. Az 1-2 manás Divine Shield lapok lesznek a kedvenceink,mert az ellenfélnek ezeket valahogy meg kell oldania. Ezekkel nyerhetünk annyi tempót, hogy még több kis lényt tegyünk ki a boardra, buff-oljunk fel és a roppant zavaró kártyáktól eltekintve (pl. Tauntok, Doomsayer) csak az ellenfél hősét üssük.

Mirror vagy más aggro pakli elleni mérkőzés

A mirrornak elég elenyésző az esélye, valahová a "rettentően valószínűtlen" és a "soha" közé tenném. Viszont más agresszív paklik esetén kicsit előtérbe kerülhet a tradelés. Az első 2 körben mindenképp próbáljuk meg tisztán tartani az ellenfél térfelét, a következő két körben pedig ha nem tud boardot építeni elkezdhetjük irányítani a mérkőzést és támadni az ellenfél hősét.

MVP

A pakli egyértelműen legerősebb lapja a Divine Favor, viszont van még 2 kártya, amire ez a koncepció épül: a Rallying Blade és a Steward of Darkshire. Ebből a három lapból próbáljuk meg minden meccset kihozni a legnagyobb értéket a lehető leghamarabb, ez a valódi kulcsa a győzelemnek.

Mulligan

Gyakorlatilag az 1-2 manás kártyák közül megtarthatunk mindent, az Equality, Dark Conviction és a Blessing of Might kivételével. Ha nálunk van a Coin és fixen van első-második körünk, egy Rallying Blade vagy Steward of Darkshire megtartása sem rossz ötlet.

Oké ez megvan, hogyan tovább?

Sajnálom, ismét nem egy olyan pakli ami támogatja a class Death Knight-ját :( Mindenestre ha bármi hiányzik (az MVP hármas pótolhatatlan!!!), a következő lapokat ki lehet próbálni: Lost in the Jungle, 2. Argent Protector, 2. Blessing of Kings, Abusive Sergeant, 2. Acherus Veteran, Acidic Swamp Ooze, egy Golakka Crawler, Knife Juggler, Loot Hoarder, Eggnapper, egy Ironbeak Owl, egy Defender of Argus.

Ha esetleg megvannak ezek az epic és legendary lapok, a következő cseréket ki lehet próbálni:

Howling Commanderx1 --> Small-Time Recruitsx1 

Howling Commanderx1 --> Blood Knightx1 Őrületes kombókhoz :)

Blessing of Mightx1 és Howling Commanderx1 --> Sea Giantx2 Az óriások jól passzolnak az alap koncepcióhoz, ha minden jól megy a 3-4. körben ki tudunk rakni egyet simán.

Argent Protectorx1 és Howling Commanderx1 --> Meanstreet Marshalx2 Így lesz egy lény alapú laphúzásunk is, bár figyelni kell rá hogy fixen legyen legalább 2-es attackja!

Argent Protectorx1 --> Wickerflame Burnbristle

Argent Protectorx1 VAGY Dark Conviction --> Sunkeeper Tarim

Argent Protectorx1 VAGY Vinecleaverx1 --> Tirion Fordring Attól függően mennyire lesz így több sok manás lapunk, az early game kárára semmi esetre se menjen. 

Howling Commanderx1 --> Leeroy Jenkins

És tudom, hogy egy kezdő játékos nagyon szeretné betenni Uther of the Ebon Blade-t, ha már megvan neki, szóval a Howling Commanderx1 helyett ki lehet próbálni ;)

 

Hirtelen ezek jutottak eszembe, illetve ezeket találtam. Ha több lapot is szeretnél cserélni, nyugodtan lehet kísérletezgetni. A működő változtatásokat mindenképp mentsd le magadnak valamilyen formában, hogy ha esetleg még 1-2 cserét követően felborulna a pakli egyensúlya, vissza tudj térni egy működőhöz. És ahogy a múltkor is, minden kultúrált kérdést és észrevételt szívesen fogadok és lehetőség szerint fogok rájuk reagálni illetve válaszolni.


Bocsánatkéréssel tartozom, de a 9.1-es patch annyira kiverte nálam a biztosítékot, hogy ebben a standard évben nem vagyok hajlandó olyan szinten foglalkozni a Hearthstone-al, hogy paklikat kreáljak és guide-okat írjak, szóval a sorozat maradék 7 része törölve... :(

 

 

9

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 19

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 15.16 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBlessing of Might x2 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőRighteous Protector x2 1 1 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőSelfless Hero x2 1 2 1
Legacy szettArgent Protector x1 2 3 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDark Conviction x1 2
Legacy szettEquality x1 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőGrimestreet Outfitter x2 2 2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőHydrologist x2 2 2 2
Legacy szettConsecration x1 3
Legacy szettDivine Favor x2 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőHowling Commander x1 3 2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőRallying Blade x2 3 3 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőSteward of Darkshire x2 3 4 3
Legacy szettBlessing of Kings x1 4
Journey to Un'Goro kiegészítőVinecleaver x1 6 4 3

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Knights of the Frozen Throne kiegészítőAcherus Veteran x1 1 2 1
Legacy szettArgent Squire x2 1 1 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőBilefin Tidehunter x2 2 2 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőFallen Sun Cleric x2 2 2 1

Még több Paladin pakli

#1

2017.09.05 01:07

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Probléma megolda, köszönöm :)

Szerkesztve: 2017.09.05 12:13

#2

2017.09.05 14:32

Törölt felhasználó

Nagyon szép munka.  Bármilyen paklit meg tud lepni egy ilyen zoo jellegű összeállítás. Hip-hop 14-15 hp-n találja magát az ellen és onnan már csak be kell fejezni Frostwolf Warlord vagy Sea Giant segítségével. Ha van lent ellenséges lény igyekezzünk Hydrologist ból Noble Sacrifice hoz jutni. Ha pedig éppen a boardon van Steward of Darkshire  is az egyből concede közeli állapotba sodorja az ellent. Pszichológiai hadviselés :D Akinek magától kiesett Sword of Justice talán azzal is érdemes próbálkoznia egy olyan körben amikor azonnal tud belőle értéket kinyerni. Őszintén szólva a Warlock vagy a Shaman paklimon kívül nem szeretnék ezzel a deckkel összefutni. Ki is próbálom ;) (Aki szereti a vicces dolgokat tehet be egy Crazed Alchemistet) 

Szerkesztve: 2017.09.05 14:39

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás