HS BlogokZsoldosok Könyve 10. rész -...

Melyik zsoldos története tetszett a legjobban?

Rokara
10%
Kurtrus Ashfallen
10%
Xyrella
10%
Cariel Roame
10%
Scabbs Cutterbutter
10%
Tavish Stormpike
10%
Tamsin Roame
10%
Varden Dawngrasp
10%
Guff Runetotem
10%
Bru'kan
10%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

HS Blog: Zsoldosok Könyve 10. rész - Bru'kan

2021.06.16 11:00
655

Zsoldosok Könyve 10. rész - Bru'kan

Elérkeztünk a Zsoldosok Könyve utolsó részéhez, remélem ti is legalább annyira élveztétek a Barrens zsoldosainak történetét, mint én.

Egy öreg troll, aki az utolsó, bajkeverőkből álló csapatot képezi ki...

Bru'kan egy idős Sötétlándzsa gyógyító, akinek volt már dolga villámmal, lávával és más elemi veszélyekkel az életében, ennek következtében néhány totem hiányzik neki ahhoz, hogy teljes értékű sámán lehessen*. Jószívű és törődik törzsével, de fiatalabb korában több tragédiának is szemtanúja volt.

Egy este kunyhója mellett felnézett az égre és szemtanúja volt a Hulló Csillagok Éjszakájának. Izzó fénytöredékek záporoztak a Barrensre. Fülszőrzete felállt: Ez egy jel volt. Megerőltette elméjét és Távollátást vetett be, remélve hogy betekinthet a jövőbe: Két összefonódott sárkányt látott, látta ahogy a fény és a sötétség összeolvad és ezt a képet keretbe fogta a győztes Horda szimbóluma. Hosszú évek óta először lobbant fel benne a remény.

Bru'kan felismerte ezt a reményt a fiatal ork harcosban, Rokarában. Nagyon sok potenciált lát benne és az általa képviselt új Hordában. De mind neki, mind az új Hordának útmutatásra van szüksége! Elhatározza, hogy újra felveszi a harcot és minden bölcsességével kiképzi Rokarát - és így a Hordát a megfelelő irányba tereli...

*Ennek a totemes résznek a fordításában bizonytalan vagyok. Nézegettem más nyelven mit írtak ide, az angol, a német és azt hiszem a francia hasonlóan fogalmaz, a spanyolban nemes egyszerűséggel leírták, hogy elment az esze.

Bru'kan egy 4 Manás 5 Támadással és 4 Élettel rendelkező Legendary, aki a Shaman kaszt oldalán alkalmazza az elemek erejét. A képessége, hogy a Természet varázslatok okozta sebzést 3-mal növeli.

"Bru'kan fáradt, öreg csontjaiban érezte, hogy ideje a végéhez közeledik. Az olyan bátor bajnokok edzése, mint Rokara, reményt ad a jobb jövőre."

Korábbi történetek:

Rokara

Kurtrus

Xyrella

Cariel

Scabbs

Tavish

Tamsin

Varden

Guff

Glosszárium:

gyógyító: medicine man

Horda: Horde

Hulló Csillagok Éjszakája: Night of Falling Stars

Sötétlándzsa: Darkspear

Távollátás: Far Sight

Természet varázslatok okozta sebzés: Nature Spell Damage

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink