Hírek3 ingyenes Kobolds kártyacsomag ...

3 ingyenes Kobolds kártyacsomag jár a küldetéseket érintő hiba miatt

Borovi Bence | 2017.12.22 11:00
3140

Hearthstone küldetések

Már hetek óta jelen van az a hiba, hogy a játék nem ad küldetéseket, de a Blizzardtól eddig semmi reakció nem jött. Viszont most megtörték a csendet és reagáltak.

 
  • A játékosok olyan sok Dungeon Run-t játszanak, hogy ez befolyásolja a Hearthstone szolgáltatását és emiatt nem jelennek meg a küldetések.
  • A Battle.Net Launcherben az ajándékok közé fog bekerülni a 3 kártyacsomag január elején. Akik mobilt használnak, ők a Blizzard weboldalán érhetik el az ajándékukat. (A Battle.Net Launcher új, ajándék funkciójáról itt írtunk - karácsonyra meglephetitek barátaitokat, ismerőseiteket, szeretteiteket néhány kártyacsomaggal, kaland móddal, vagy például egy Blizzard játékkal is)
  • Ha nem jelennek meg a napi küldetéseid, akkor is teljesíteni tudod őket és a jutalom is jár (persze nehéz úgy küldetést teljesíteni, hogy nem tudod mit is kellene csinálnod hozzá).
  • A hibát a 2018-as évben fogják javítani.

Addig is, íme néhány a tipp a Blizzardtól, hogy miként lehet előcsalogatni a küldetéseket:

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Üdvözlet,

Köszönjük, hogy olyan legendássá varázsoltátok a Kobolds & Catacombs megjelenését! Milliónyi játékos csatlakozott, hogy felfedezzék a hatalmas kobold dungeon-öket és reméljük, hogy a mélyben játszódó kalandjaitok elképesztően szórakoztatóak voltak.

A megjelenés után felfedeztünk valamit, ami nem olyan szórakoztató: egy hiba, amitől néhány játékos nem kapja meg a napi küldetését belépés után, ez főként annak köszönhető, hogy ez a nagyon sok Dungeon Run váratlan hatással volt a szolgáltatásainkra. Azonnal nekiláttunk a hiba kivizsgálásának és hotfixekkel próbáltuk megoldani. Továbbra is ezeken dolgozunk, de mostanára a napi küldetések késő megjelenése jelentősen csökkent és a legtöbb esetben a játékosok már azonnal látják a napi küldetéseiket, amint belépnek.

A hiba természetéből kifolyóan néhány játékos továbbra is tapasztalhat 10-30 perces késéseket. Néhány megoldás, ami segíthet:

  • Nézd meg a "Quest Log"-odat 10-30 perccel az első belépésed után. Nem kell belépve maradnod ez idő alatt.
  • Manuálisan frissítsd a "quest log"-ot azzal, hogy megnyomod a "Quest Log" gombot.
  • Játssz Play módban, vagy arénában.
  • Megjegyzés: Ha teljesíted a küldetésedet anélkül, hogy látnád mi volt az, akkor is megkapod a jutalmadat.

Jelenleg is dolgozunk további ideiglenes megoldásokon és egy jobb, hoszzú távú megoldást tervezünk bevezetni a következő évben.

Megértjük, hogy mennyire fontosak a napi küldetések a Hearthstone élményhez és sajnáljuk azt a zavarodást és frusztrációt, amit az érintett játékosok tapasztalhattak. A Kobolds & Catacombs megünneplésére és az érintett játékosok türelmét megköszönve az összes Blizzard játékosnak három Kobolds & Catacombs kártyacsomagot küldünk, mi álljuk őket!

Az ingyenes kártyacsomagjaid a Blizzard Battle.Netbe fognak megérkezni január elején. Mobil eszközök esetén a Battle.Netbe kell belépnetek a kedvenc böngészőtöket használva. Ha PC-n vagy, akkor kattints az ajándék ikonra a jobb felső sarokban, a BattleTag-ed  mellett. Ha a csomagjaid nem jelennek meg a Hearthstone-ban, amint megszerezted az ajándékodat, akkor indítsd újra a Hearthstone-t.

Köszönjük, hogy csatlakoztok hozzánk a kocsmában; az ünnepek melegségét és örömét kívánjuk nektek!

Forrás: Battle.Net - Hearthstone fórum: Napi küldetések hibája: December 21.

küldetés bug kobolds

További híreink