HírekAjánlott paklik a Brawliseum + M...

Ajánlott paklik a Brawliseum + Miniatűr Háborúhoz

| 2584

Brawliseum paklik

Szeretnéd elérni a 12 győzelmet, de még nem sikerült összeraknod a legjobban működő paklit? Ajánlunk néhányat, amelyekkel el lehet érni az áhított 12 győzelmet.

Sharknado Miniatűr

Pakli megtekintése

Készítő: PHOENIX (Admin) - Kraftolás: 6120

Összes értékelés: 2 Értékeld Te is!

Gyűjteményed alapján hiányzó dust és lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

AAECAaIHAsUEw+oCDpwCtALtApsFgcICyccCps4C0eEC2+MC3+8CpvAC4vgCtIYD64kDAA==

Tripla kattintással kijelölhető a teljes kód és másolható, így a Hearthstone-ban azonnal használható.

Véleményem szerint ez a legjobb pakli! Ezzel a legkönnyebb elérni a 10-12 győzelmet. Mivel már nagyon sokan használják ezt a paklit, ezért sok lehet a mirror meccs, ahol értelemszerűen csak 50%-os nyerési aránnyal indul mindenki.

  • A Spirit of the Shark kijátszása mellett a Fungalmancer-rel, és a Bonemare-rel lehet könnyedén felbuffolni a lapokat a győzelem elérése érdekében, és további segítség, ha a Shadowstep is a kezedben van.
  • Ha az előző körben kijátszol egy Giggling Inventor-t, akkor szinte garantált, hogy lesz mit buffolnod, mert a Divine Shieldes lényeket általában nem tudják azonnal eltávolítani.
  • Még könnyebb lehet a győzelem, ha előtte már Alexstrasza megfelezte az ellenfél életpontjait.
  • Fontos viszont tudni, hogy értelmetlen két Spirit of the Shark-ot egyszerre kirakni, mert nem adódik össze a buffjuk.

Shudderwock Miniatűr 15320

Pakli megtekintése

AAECAaoIDPPCAsnHAs/HAqTnAqvnAvPnAsPqAqfuApvwAu/3AqCAA+yJAwmiAv8Fx8EC4OoCnvACpvAC7/ECi4UD64kDAA==

Szintén egy nagyszerű pakli, bár egy sokkal olcsóbb változat is sikeres lehet. Ez az előbb említett Rogue ellen is jól teljesíthet, bár tapasztalataim alapján a Rogue többször jön ki győztesként.

OTK Maly/Velen Miniatűr 8940

Pakli megtekintése

AAECAa0GBAntAbQDxQQNkAK0ApMEoQTlBNYKw8EC0cECyccC8M8Cy+YC6PkC7IkDAA==

Ehhez a paklihoz azért bőven kell a szerencse, mivel a többiek is néhány kör alatt letudják a meccset, ezért hamar fel kell húzni Prophet Velen-t, vagy Malygos-t. Ha ez bejön hamar, akkor már az 5. körben meg lehet a győzelem, de mint mondtam, ez azért kockázatos próbálkozás. Azoknak javasolnám, akik nagyon jóba vannak az RNG Isteneivel!

Két Velen és két Mind Blast már elég a győzelemhez, de 3 Velen és 1 Mind Blast is elég. Ezek a kombók már az 5. - 6. körben bejöhetnek. Velen/Malygos másolására ott van a Mirage Caller és a Faceless Manipulator is.

E.Z. 12 max 1 óra alatt 6600

Pakli megtekintése

AAECAf0GBPEF++ECj4ID8oYDDfAD58ECps4Ci+EC0eEC6OcCvPEC3IYD6YYDlocDxIkD3YkD64kDAA==

SwordIV nevű felhasználónk töltötte fel ezt a paklit, ami első látásra jónak tűnhet. Egy gyors Zoo, ami sajnos ebben a Brawliseumban - az én tapasztalataim alapján - mégsem elég gyors. Mindenki jön a Malygos, vagy Shudderwock kombókkal a 4., 5., vagy 6. körben, és tény, hogy ez a pakli is azért gyors, de nagyon versenyt kell futni az idővel - Malygos-ékkal. Nekem mindössze egy győzelem jött össze.

Jungle Hemet + Mecha'Thun 10040

Pakli megtekintése

Ebben a pakliban az a nagy rizikó, hogyha Hemet nem jön, akkor nem lesz győzelem.

  • Sok haszontalan 1,2,3 Manás lény kell Hemet, Jungle Hunter miatt. Aztán jöhet is a szuper kombó az 5. körre Mecha'thun-nal és a Cataclysm-mel!
  • Az elején mindig Hemetet kell mulliagnelni, ha pedig úgysem jön be, akkor imádkozni, hogy minél hamarabb jöjjön!

Hasonló Mecha'thun-ra építő pakli elképzelhető más kaszttal is!


Természetesen lehet mással is próbálkozni, de ez a kombók Brawliseuma!

Sok sikert kívánunk mindenkinek, ha pedig van egy jó ötletetek, készítsétek el/importáljátok a pakli készítőnkben, hogy mások is láthassák!

Vissza a főoldalra!

kocsma pakli

További híreink