HírekAréna egyensúlyozási változtatás...

Aréna egyensúlyozási változtatások és aktuális kalap szabályok - szeptember 3

Borovi Bence | 2019.09.05 08:00
879

Hearthstone aréna változások

Szeptember 3-án apróbb változásokat eszközölt a Blizzard az arénában annak érdekében, hogy minden kaszt nagyjából egyforma nyerési arányt érjen el.

Csökkentett nyerési arány: Hunter és Rogue.

Növelt nyerési arány: Druid, Paladin, Priest, Shaman és Warrior.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Kiadtunk egy frissítést az összes régióban, ami módosítja a kártyák megjelenési arányát az arénában a megfelelő egyensúly érdekében.

Kifejezett a Hunter és Rogue kártyák nyerési arányának kell mostantól csökkennie. A Druid, Paladin, Priest, Shaman és Warrior kasztok győzelmi arányainak pedig növekednie kell. A Mage-ek és Warlock-ok esetében érintetlen maradt a kártyák megjelenési aránya.

A jelenlegi aréna "kalapok" szabályai itt olvashatóak (Megj.: Részletesen tavaly nyáron írtunk a kalapokról, ide kattintva elolvashatjátok - az aréna kalapok hamarosan megszűnnek, erről itt írtunk):

Ebben a CSV fájlban láthatjátok, hogy mely kártya mely kalapban lelhető fel.

Ne feledjétek: Itt a Hearthstone Hungary-n az aréna készítő/aréna value-ban az összes arénában elérhető kártya értékelve lett. Továbbá az aréna súlyozásokat és megjelenési arányokat mindig elérhetitek a Hearthstone Wiki > Aréna súlyozások és megjelenési arányok menüpontjában.

Vissza a főoldalra!

arena

További híreink