HírekGrim Patron Warrior pakli

Grim Patron Warrior pakli

Borovi Bence | 2015.04.08 20:00
5117

warrior artwork

A Grim Patron valószínűleg a Warrior-ok egyik új kedvenc lapja lett, hiszen nagyon jól ki tudják használni. Erre épül a tovább után olvasható Warrior pakli is.

A pakli megtekinthető a fórumban is, ide kattintva!

Egyik olvasónk is készített egy hasonló paklit, melyet itt tekinthettek meg!

Warrior (20)

Semleges lapok (10)

Grim Patron és a Warsong Commander

Ez a kombó a pakli lényege. Természetesen egy 3/3-as Charge-al rendelkező lény nem éppen a játék legjobb kombinációja, de több lappal is könnyedén sebezhetőek, mint péládul az Inner Rage-el, a Slam-mel, a Cruel Taskmaster-rel és ha már elég sokan vannak, a Whirlwind-dal is.

Emperor Thaurissan

Az (egyik) legjobb új legendary kártya, hiszen értékei is egészen tűrhetőek 6 Manáért, azonban a képessége hatalmas előnyt ad már akkor is, ha csak egyetlen egy kört él meg. Ennek a segítségével pedig még könnyebben elérhető a Grim Patron-os kombináció. Érdemes akkor kijátszani, amikor van néhány spell és kombóra használható kártya a kezedben.

emperor thaurissan artwork

Sebző spell-ek

Meglehetősen sok spell található a pakliban, melyek nagyon jól együttműködnek a Grim Patron-nal, de nélküle is használhatóak, például ellenséges lények kivégzésére, vagy az Acolyte of Pain-re újabb lapokért.

Sajnos a spell-ek többsége szituáció függő és egy kis tapasztalat is szükséges hozzájuk, hogy jó időben játszd ki őket.

A pakliban megtalálhatóak a szoksásos fegyverek is, melyek további sebzést okozhatnak akár az ellenfél lényeire, akár a hősére használod.

Ez egy igazán új pakli és egyelőre nem tudni, hogy a jövőben mennyire lesz népszerű, de jelenleg többen is próbálgatják és lehet, hogy te is belefutsz egybe (vagy már meg is történt és eddig nem tudtad mire számíts), de akár el is készítheted és addig kombózod a Grim Patron-okat, amíg az ellenfeleid fel nem robbannak.

Sok sikert!

Forrás: 2p.com - Savjz Cruel Warrior paklija

Vissza a főoldalra!

warrior pakli

További híreink