Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Muse a BlizzConon

Beküldve: , által. Megtekintve:397

Muse

Tavaly "Weird Al" Yankovich, előtte a Linkin Park († Chester Bennington †), idén pedig a Muse fogja zárni a BlizzCon-t. A koncertet élőben nézhetitek, ha vásároltok egy virtuális BlizzCon jegyet. A záróünnepség magyar idő szerint november 6.-án, vasárnap 02:30-tól 05:30-ig fog tartani.

A BlizzCon az év legnagyobb Blizzardos bulija, telis-tele fejlesztői panelekkel, komoly eSport versenyekkel, legendás pénteki versenyekkel (jelmez, videó, rajz, tehetség) és a végén az epikus fináléval a Muse-tól. Mindenki igazi Blizzard rajongó számára ez az év legnagyobb ünnepsége!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Grammy díjas együttes szombaton, november 4.-én a BlizzCon nagyszínpadán fog fellépni, hogy epikusan búcsúztassanak mindenkit az idei BlizzConon. Még akkor is nézheted élőben a koncertet, ha nem sikerült jegyet szerezned a műsorra, hiszen a BlizzCon virtuális jeggyel otthonról is az első sorból élvezheted végig.

Idén tovább lett fejlesztve a virtuális egy és már mind a négy panelhez hozzá lehet férni. Továbbá a virtuális jeggyel iden már a BlizzCon előtt is elérhetővé válnak tartalmak, mint például cosplay demo videók, utazás a Blizzard Vaultba és egyéb izgalmas színfalak mögötti tartalmak.

A sajtóbejelentésben több információt találhattok az idei év záró koncertjének előadójáról, a Muse-ról. Találkozunk a koncerten!

Forrás: Battle.Net: BlizzCon - Muse élőben a BlizzCon 2017-en

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

blizzcon2017 blizzcon muse

Ezeket olvastad már?

További híreink