HírekA hét paklijai: Excavate Mage, S...

A hét paklijai: Excavate Mage, Secret Paladin, Quest Mech Rogue és Beast Hunter - WILD

Borovi Bence | 2023.12.17 18:00
795

KaelThas artwork McRodlest

Ezen a héten több nagyszerű pakli is készült, melyekből négyet válogattunk össze az év utolsó "hét paklijai" cikkéhez. Minden pakli Wild formátumú.

 

Amennyiben szeretnéd, hogy a te paklid is itt szerepeljen, nem kell mást tenned, mint készíteni (vagy pakli kóddal importálni) egy paklit! Lehetőleg írj mellé részletes leírást is, és akár a te paklid is bekerülhet a hét paklijai közé.

A pakli készítőt ide kattintva érheted el!


Wild- Kirobbanó kincskeresés! ( Mage )

Pakli megtekintése

Készítő: Alfons (Rare) - Közösségépítő - Kraftolás: 12720 Hiányzó Dust: -

Összes értékelés: 3 Értékeld a pakli oldalán!

Mage lapok (10 db)

United in Stormwind kiegészítőFirst Flame x2

Rise of Shadows kiegészítőRay of Frost x2

Showdown in the Badlands kiegészítőCryopreservation x2

Showdown in the Badlands kiegészítőBlastmage Miner x2

Caverns of Time kiegészítőFlame Leviathan x1

Voyage to the Sunken City kiegészítőGaia, the Techtonic x1

Semleges lapok (20 db)

Descent of Dragons kiegészítőDepth Charge x2

United in Stormwind kiegészítőDeeprun Engineer x2

Showdown in the Badlands kiegészítőHorseshoe Slinger x2

Showdown in the Badlands kiegészítőKobold Miner x2

League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1

League of Explorers kaland módElise Starseeker x1

Showdown in the Badlands kiegészítőGaslight Gatekeeper x2

Festival of Legends kiegészítőPyrotechnician x1

Kobolds & Catacombs kiegészítőThe Darkness x1

Showdown in the Badlands kiegészítőBurrow Buster x2

Goblins vs Gnomes kiegészítőMadder Bomber x2

TITANS kiegészítőFlame Behemoth x1

Goblins vs Gnomes kiegészítőGazlowe x1

Módosított lapok: Ez a pakli olyan lapokat is tartalmaz, amelyek módosítva lettek a pakli készítése óta, ezért előfordulhat, hogy ez a pakli már nem olyan hatékony! A módosított lapok piros háttérrel vannak jelölve!

Gyűjteményed alapján hiányzó lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Mage paklit hoztam nektek, ami inkább csak koncepció kategóriába esett, mint sem a hasznos, lásd ranked kategóriába. :D

Sebaj egyszeri fun paklinak jó lesz. A téma pedig nem más mint a kincskeresés, azon belül is inkább a bányászás. Van itt annyi robbantási lehetőség hogy még lehet Michael Bay is könnyeket fakasztana a gyönyörtől. :P :D

Viccet félretéve, a pakli egyfajta keverék, ahol az új Excavate treasure kereső lapok vannak vegyítve a mech arzenállal.

De vágjunk is bele! Kezdésnek talán az új lapokkal venném elő, végtére-is azok inspirálták a paklit, legalábbis részben.

Cryopreservation, amellett hogy elég kellemetlen ennek a nevét kimondani, a szokásos Mage felhozatal. Fagyasztás mindenek felett, megspékelve egy kis random effektussal.

Blastmage Miner. első bányászunk, ami nem volna rossz ötlet, de túl random az egész szerintem. Ha legalább többet sebezne, nem sokkal csak egy kicsivel. Persze akkor meg lehet hogy még használható is lenne a lap, értsd túl erős. így meg legalább megmarad a haszontalan kategóriában. Mondjuk legalább ad egy kincset, már ez önmagában jó lehet. Nem baj, fun paklikban mint amilyen ez is, jó lesz!

Következő bányász jelöltünk a Kobold Miner. Nagyon nincs mit hozzáfűzni, Novice Engineer beköszönt, kicsit más köntösben. 

Gaslight Gatekeeper, lapkeverés/húzás. kell e ennél jobb?! Mondjuk ennél a paklinál van egy kis csavar ami extra értelmet ad ennek a képességnek, de erre még visszatérek majd később!

Horseshoe Slinger, nem a legjobb 3 manás Mech, de az újdonság varázsa miatt, ez is helyett kapott a pakliban.

Burrow Buster, ez a lap volt az egyik ok ami ezt a bányászós tematikát inspirálta. Egyébként önmagában korrekt lapnak tűnik, bár a kincsek enyhe csalás kategóriába tehetik a lapot, mindezek ellenére se mondanám olyan erősnek. Wild-ban legalábbis biztosan nem.

Ezzel pedig ki is merítettük az új lapok felhozatalát!

De sebaj mert a szorgos kis bányászaink nem maradnak segítség nélkül. Most jöhetnek a nagy monstrumok. a masinák. melyek segítségünkre lehetnek a munkálatok folyamán.

Ezek közül ugyan nem túl nagyok de már be lett mutatva a Horseshoe Slinger, és a Burrow Buster. A nagy monstrumok pedig a következők:.

Flame Leviathan, Flame Behemoth, és a végül Gaia, the Techtonic. Utóbbihoz a Deeprun Engineer ami még fontos lehet. Ekkora gépekhez kell hogy valaki értsen is. De ha képességét megnézzük akkor inkább illik a mai kor szeleméhez. Miszerint javítani luxus, dobd ki az ablakon, és vegyél helyette másikat! Sokkal gazdaságosabb! 

Komolyabbra fordítva a szót, a kis fickó további Mech lényeket adhat nekünk, melyben a jó öreg Brann Bronzebeard is segítségünkre lehet, hogy duplázni tudjuk a mókát. Brann Bronzebeard egyébként értelem szerűen az eddig bemutatott, kincsfelfedezős lapokkal együtt is jól használható!

Visszatérve a Mech lényekhez, a Flame Behemoth-ból kapott random gépek, szintén jó lehetnek a Gaia, the Techtonic mellé.

A jó öreg Flame Leviathan-t pedig lehet kombózni a Gaslight Gatekeeper-el!

Persze az a 2 sebzés nem feltétlenül oszt vagy szoroz, és a Mage arzenálban, ennél fényévekkel jobb leszedések is vannak, de a tematika miatt most erre eset a választás. Michael Bay még lehet ezekre is büszke lenne, és meglátná bennük a Transformers-t. A robbanásokról már nem is beszélve. :)

Mech vonalon ami még érdekes lehet az maga Gazlowe. Direkt az ő képessége miatt kerültek bele a pakliba, a First Flame, és a Ray of Frost varázslapok.

Nyilván ennél is van jóval működő képesebb lehetőség a Mech szerzésre, főleg Mage-nél, de én úgy voltam vele hogy áldozok a nosztalgia oldalán.

Viszont a First Flame, és a Ray of Frost, nem csak Gazlowe-hoz, de a Pyrotechnician-höz is teljesen jók!

Ha már ennyi robbantgatás van, akkor kell hogy valaki kordában tartsa az egészet. Annál is inkább mert van itt még nekünk egy Depth Charge, és egy Madder Bomber is. A robbanó hordó szinte kötelező elem, még ha a rendes játékban, nem is nagyon használható. Tematika szempontjából meg tökéletes. Akárcsak a Madder Bomber. Ez a fickó nem szórakozik, így vigyázni kell azokkal a dinamit rudakkal, melyeket hajigál! Mondjuk úgy hogy lent a bányák sötétjében könnyen beleörülhet az ember, főleg meg egyedül. Ezzel pedig rá is térhetünk a The Darkness lapra.

Róla csak annyit mondanék hogy a " ... árnyék és láng ... " ! Tán még szó szerint is. Bár sokszor inkább nagyobb ennek a füstje, mint a lángja. :D

Aki még kimaradt az Elise Starseeker. Személy szerint nekem nagy kedvencem volt anno, és ha már kincsvadászat, akkor miért ne kapott volna helyett itt is.

Bár tény hogy ő inkább másfajta tematikába illene, de itt is erősebb volt a nosztalgia.

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatónak!

Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok hozzá!

Spéci Titok

Pakli megtekintése

Készítő: VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő - Kraftolás: 12500 Hiányzó Dust: -

Összes értékelés: 9 Értékeld a pakli oldalán!

Paladin lapok (24 db)

The Boomsday Project kiegészítőAutodefense Matrix x1

Curse of Naxxramas kaland módAvenge x1

The Grand Tournament kiegészítőCompetitive Spirit x1

Forged in the Barrens kiegészítőConviction (Rank 1) x1

Forged in the Barrens kiegészítőGalloping Savior x1

Rise of Shadows kiegészítőNever Surrender! x1

Legacy szettNoble Sacrifice x1

Murder at Castle Nathria kiegészítőPromotion x1

Legacy szettRedemption x1

Core szettRighteous Protector x1

Murder at Castle Nathria kiegészítőSinful Sous Chef x1

Rise of Shadows kiegészítőCommander Rhyssa x1

Legacy szettDivine Favor x1

Journey to Un'Goro kiegészítőLightfused Stegodon x1

Scholomance Academy kiegészítőLord Barov x1

Forged in the Barrens kiegészítőNorthwatch Commander x1

March of the Lich King kiegészítőSeal of Blood x1

Showdown in the Badlands kiegészítőSpirit of the Badlands x1

Murder at Castle Nathria kiegészítőStewart the Steward x1

Ashes of Outland kiegészítőUnderlight Angling Rod x1

Core szettWarhorse Trainer x1

Core szettLothraxion the Redeemed x1

The Grand Tournament kiegészítőMysterious Challenger x1

Goblins vs Gnomes kiegészítőQuartermaster x1

Semleges lapok (6 db)

Scholomance Academy kiegészítőAnimated Broomstick x1

United in Stormwind kiegészítőPeasant x1

Core szettTour Guide x1

Murder at Castle Nathria kiegészítőFamished Fool x1

Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1

The Witchwood kiegészítőBaku the Mooneater x1

Törölt lap: Ez a pakli olyan Core lapot is tartalmaz, amely azóta kirotált a Core szettből, ezért ez a pakli már nem összeállítható! A törölt lap sötét háttérrel van jelölve!

Gyűjteményed alapján hiányzó lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Sziasztok!

Újabb paklival érkeztem egyik kedvenc lovasom felhasználásával: Mysterious Challenger! A grafikája számomra máig szemgyönyörködtető látványt nyújt! Lehetne egy témát létrehozni arról hogy kinek melyik a kedvenc Hearthstone lovasa, kinézetre és játszhatóságra is!

A twist játékmódhoz megerősítették, ez wildra is kihat, ezért gondoltam, miért ne lenne jó egy odd pakliban!

A Paladin secretek akkor a legjobbak, ha több lénnyel rendelkezünk lásd: Never Surrender!, Competitive Spirit, Avenge. Kezdésnek éppen ezért nagyon jó helyzetben vagyunk! Első körre feltehetünk secretet és másodikban már idézhetünk 2 harcost.

Persze még jobb egy Tour Guide-al vagy egy másik 1 manás lénnyel kezdeni és őket támogatni secretekkel!

Secretekkel kompatibilis lapok: természetesen a legjobb Mysterious Challenger, a legkiválóbb mikor Commander Rhyssa is csatatéren van mellette. A dupla hatású secretek nagyon jól jönnek, akár aoe ellen Never Surrender!, mohóság ellen Galloping Savior, dupla lényvisszahozás: Redemption ami mégszuperebb ha duplán hoz vissza egy Stewart the Steward-ot! Northwatch Commander kihúz egy lényt. Competitive Spirit az odd stílus miatt is jó secret! Minél több lényt buffol annál jobb!

Silver Hand bázis: Tour Guide első körös alapozás, Sinful Sous Chef szintén, bár ő nem olyan agresszív. Promotion nagyon hatásos trade-nél vagy simán face damage-nél. Sereg Buffolók: Warhorse Trainer és Lightfused Stegodon, és az ősi Quartermaster! Egyéb buffként: Seal of Blood, Conviction (Rank 1)

Előfordulhat a laphiány, ennek elkerülése érdekében használatos: Famished Fool, Divine Favor, Peasant

Nem célunk a folyamatos tereppucolás, viszont megfigyelésem szerint jól jön a pakliba egy Lord Barov. Nem drága, viszont még Animated Broomstick nélkül is javunkra válhat akár egy totem shaman ellen. Például: Az olcsó divine shieldes recruitok leszedik az 1 hp-s feltápolt totemeket.

A végére néhány speciális kártya: Lothraxion the Redeemed a folyamatos bubi biztosítás a recruitoknak. Loatheb a kivégzésnél szuper, Underlight Angling Rod ha kellene egy fegyver leszedni a kis hp-s enemyt, vagy lethalnál, szintén jó ha már kevés a lap. És ami még változatosabbá teszi játékunk: Spirit of the Badlands. Szintén jó kezünkből való lapkifogyás ellen, és mindig ad egy alternatívát, egy Loatheb-et, egy kapóra jövő buffot, egy jó laphúzást Divine Favor stb.

A pakli most ennyi lenne, poén, szórakoztató, nyilván nem egy meta valami, de változatosságot kedvelőknek ajánlom! Sziasztok!

Spéci Titok

Spéci Titok

Spéci Titok

Questes meches rogue

Pakli megtekintése

Készítő: Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő - Kraftolás: 8400 Hiányzó Dust: -

Összes értékelés: 6 Értékeld a pakli oldalán!

Rogue lapok (26 db)

Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőCounterfeit Coin x2

Core szettPreparation x2

March of the Lich King kiegészítőShadow of Demise x1

Core szettShadowstep x2

March of the Lich King kiegészítőConcoctor x2

Rise of Shadows kiegészítőDaring Escape x2

TITANS kiegészítőGear Shift x2

Scholomance Academy kiegészítőSecret Passage x2

Journey to Un'Goro kiegészítőThe Caverns Below x1

TITANS kiegészítőFrom the Scrapheap x2

March of the Lich King kiegészítőGhoulish Alchemist x2

March of the Lich King kiegészítőPotion Belt x2

March of the Lich King kiegészítőPotionmaster Putricide x1

Darkmoon Faire kiegészítőSwindle x2

TITANS kiegészítőMimiron, the Mastermind x1

Semleges lapok (4 db)

TITANS kiegészítőDrone Deconstructor x2

Legacy szettStonetusk Boar x2

Gyűjteményed alapján hiányzó lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Sziasztok!

Most egy különleges quest rogue paklit raktam össze. A The Caverns Below teljesítéséhez kihasználjuk, hogy a From the Scrapheap és a Drone Deconstructor olyan kártyákat ad, amik képessége eltérhet, de a nevük Sparkbot ugyanaz. Miután 4 egyforma megvan lehet is őket magnetizálni. Nagy előnyt jelent, ha kapunk stealth, illetve windfurys mecheket. Ha már mechek akkor nem maradhat ki a buliból Mimiron, the Mastermind se. 

A pakliban vannak még concoctionök (Concoctor,Potion Belt) is. Ezek jól jönnek, ha ki kell valamit ütni, valamint laphúzásra is tökéletesek.

Ha valamit cserélni kellene a pakliban akkor Potionmaster Putricideot és a két Swindle-t cserélném. (Mondjuk egy pen Pen Flinger-re)

Quest Mech Rogue

Quest Mech Rogue

Quest Mech Rogue

Quest Mech Rogue

Quest Mech Rogue

Az állatok etetése tilos

Pakli megtekintése

Készítő: Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő - Kraftolás: 2640 Hiányzó Dust: -

Összes értékelés: 15 Értékeld a pakli oldalán!

Hunter lapok (28 db)

Caverns of Time kiegészítőSmuggler's Crate x2

Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőAlleycat x2

TITANS kiegészítőAwakening Tremors x2

Legacy szettTimber Wolf x2

Scholomance Academy kiegészítőWolpertinger x2

Darkmoon Faire kiegészítőDon't Feed the Animals x2

Showdown in the Badlands kiegészítőMessenger Buzzard x2

Ashes of Outland kiegészítőScavenger's Ingenuity x2

Legacy szettStarving Buzzard x2

United in Stormwind kiegészítőAimed Shot x2

Voyage to the Sunken City kiegészítőHarpoon Gun x2

Rastakhan's Rumble kiegészítőMaster's Call x2

Darkmoon Faire kiegészítőTrampling Rhino x2

Legacy szettTundra Rhino x2

Semleges lapok (2 db)

The Witchwood kiegészítőVicious Scalehide x2

Módosított lap: Ez a pakli olyan lapot is tartalmaz, amely módosítva lett a pakli készítése óta, ezért előfordulhat, hogy ez a pakli már nem olyan hatékony! A módosított lap piros háttérrel van jelölve!

Gyűjteményed alapján hiányzó lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Sziasztok,

Most egy állati jó paklit raktam össze.

A pakliban sok olcsó bestia van, amik nagyon jól jöhetnek a játék elején és még jobban a játék közepe felé, ugyanis a pakli rejteget egy meglepetést. Hatodik-hetedik kör környékén a Don't Feed the Animals kijátszása után egy Tundra Rhino 1-2 Bursting Jormungar-rel vagy Wolpertinger-rel simán lehozza a meccset. De ha nem sikerülne felhúzni a Don't Feed the Animals-t van még Messenger Buzzard, Smuggler's Crate és Scavenger's Ingenuity is a pakliban.

Mivel a Tundra Rhino nagyon sok sebzést tud összehozni ezért már kezdésnél is érdemes egyet megtartani annak ellenére, hogy 5 manába kerül. 

Harpoon Gun Amellett, hogy szinte biztosan olcsóbbá tud tenni néhány beastet, corruptálja is a Don't Feed the Animals-t.

Ha már csak néhány sebzés hiányzik akkor van 2 Aimed Shot is a pakliban, valamint a Trampling Rhino is, amit ha jól megetettünk, szintén sokat tud sebezni.

Ha valamelyik lapot cserélni kellene, akkor én az Animal Companion-t ajánlom.

Az állatokat etetni tilos

Az állatokat etetni tilos

Az állatokat etetni tilos

Az állatokat etetni tilos

Az állatokat etetni tilos

Az állatokat etetni tilos

Jó szórakozást és sikeres játékot! :)

pakli wild

További híreink