HírekAshes of Outland pakli koncepció...

Ashes of Outland pakli koncepciók minden kaszthoz

Borovi Bence | 2020.04.07 10:00
3793

Illidan Stormrage vs. Guldan

Ajánlunk egy paklit minden kaszthoz, hogy legyen mivel belevágni az Ashes of Outland kiegészítőbe április 7-én este. A cikk alján még ajánlunk néhány paklit az oldal látogatóitól is.

A cikkhez a HearthstoneTopDecks pakli ötleteit használtuk fel.

Készíts te is paklit! Más weboldalról, vagy a játékból a "Copy" megnyomásával másolhatod egy pakli kódját, amit itt az oldalon be is illeszthetsz! Néhány másodperc az egész művelet, ezt követően már csak egy nevet kell adnod a paklidnak itt az oldalon, (akár írhatsz hozzá egy hosszabb leírást) és már mentheted is! Onnantól kezdve pedig bárki láthatja, hozzászólhat és értékelheti a paklidat. (Sok nagyszerű pakli feltöltése után kiérdemelheted a KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ titulust).

Készítsetek paklikat a Hearthstone Hungary-n, vagy importáljatok! KATTINTSATOK IDE!

Természetesen a létrehozott paklikat a paklik oldalon látható kód másolásával egy másodperc alatt a Hearthstone-ba is beilleszthetitek.

Ne feledjétek, már a Hearthstone gyűjteményeteket is pillanatok alatt megadhatjátok itt az oldalon! Részletek: Automatikus gyűjtemény importálás a Hearthstone-ból a Hearthstone Hungary-re

FONTOS: A Hearthstone Hungary-n megtörtént a rotáció, vagyis a Witchwood, a Boomsday Project, és a Rastakhan's Rumble kártyái már Wildok, az összes pakli, amiben ezekből a kiegészítőkből szerepeltek lapok, már szintén Wild paklik!

Aggro Demon Hunter 6360

Pakli megtekintése

AAECAea5AwTaxgPDvAPEvAPtvgMN4QT5rgO6tgPXuwPmuwPgvAP3yAOLugONvQO6xgPVyAPZxgPJugMA

Sok-sok olcsó lény, és erőteljes Outcast effektek (a Skull of Gul'dan egészen eszméletlen, ha jól kihasználod), illetve sok sebzés a hőssel. Ez egy aggro pakli, tehát minél gyorsabban végezni szeretnél az ellenfeleiddel.

A pakli mégsem feltétlenül arról szól, hogy mindig csak arcra menjünk, inkább olyan "zoo-szerűen" érdemes csinálni, vagyis trade-elni is lehet.

Persze aztán ott van a pakliban Kayn Sunfury, aki nagyon hosszú idő óta az első Charge-os lény a játékban, és mellette minden lényed figyelmen kívül hagyja a Tauntot is. Az Imprisoned Antaen pedig igazi pusztítást tud végezni, ha az ellenfél addig még nem robbant volna fel.

Midrange Demon Hunter 9200

Pakli megtekintése

AAECAea5AwTMugPaxgPDvAPtvgMNhLYD17sD4LwD98gDi7oDx8YDjb0DnLwDusYD18gD2cYD+NYDyboDAA==

Egy tipikus Midrange pakli: Hatékony lények a játék minden szakaszában, amelyekkel remélhetőleg sikerül átvenni a harctér irányítását, és utána pedig már lehet is ütni az ellenfél arcát.

Szó szerint minden megtalálható ebben a pakliban, bár különösebben semmiben sem emelkedik ki, de éppen ezért bármilyen típusú pakli ellen helytállhat, hiszen mindenre lehet válasza.

Az Escaped Manasaber nem feltétlen kötelező eleme a paklinak. Az az elképzelés vele, hogy 1 Manával olcsóbban tehetjük ki a Priestess of Fury-t, vagy a Coilfang Warlord-ot, és ezzel megnyerhetjük a meccset.

Altruis the Outcast szintén nem kötelező, de mindenképpen érdekes lehet, vagy talán hasznos harctér letakarító eszköz a játék elején.

Outland Spell Token Druid 3860

Pakli megtekintése

AAECAZICAl/ougMOQFb9Au0D5gXEBtOcA7mUA8OUA8WUA8qcA/+tA+W6A++6AwA=

Egy jól ismert token Druid, néhány új lappal. A pakli lényege a szokásos, hogy Tokenekkel addig pakolgassuk a harcteret, amíg az ellenfél ki nem fogy az eltávolító képességekből.

Érdemes jól kihasználni a Crystalsong Portal, a Glowfly Swarm, és a Fungal Fortunes spellek lehetőségeit.

Outland Highlander Hunter 14240

Pakli megtekintése

AAECAR8ejQGoArUDhwThBJcIxQjbCeaWA6GhA/yjA+SkA52lA6alA4SnA5ipA4qtA4utA/muA/yvA/6vA4ewA4KxA5GxA9iyA6+3A4O5A/m6A/+6A+2+AwAA

Dragonqueen Alexstrasza marad a rotáció után is, ezért meg lehet próbálkozni egy Highlander paklival.

Az elképzelés: Zixor Prime egekbe buffolása!

Zilliax hiányó fájó pont, ezért a pakliba bekerült a Khartut Defender, hogy valami meg fogja az aggrot.

Outland Freeze Mage 11960

Pakli megtekintése

AAECAf0EBu0Fip4DjLYD4bYDxbgDrroDDIoBnAK7AskDqwTLBJYFvwifmwP1rAP6rAPwrwMA

Kael'thas Sunstrider szinte könyörög, hogy egy combo Mage pakliba kerülhessen a Pyroblast-tal együtt, de azért OTK nem igazán hozható össze. Akkor legyen Freeze Mage!

A lényeg, hogy a Pyroblast-ot 0 Manával szeretnénk kijátszani. Sok spell van a pakliban, amelyekkel még több spellt fel tudunk fedezni.

Outland Pure Libram Paladin 5680

Pakli megtekintése

AAECAZ8FBJYJyrgD/LgD6rkDDa8HxaEDyKQDjK0Dh64Dm64DnK4DjbYDyLgD/bgD67kD7LkDysEDAA==

Egy igazi új pakli típus, a Libram Paladin, méghozzá csak Paladin lapokból áll az egész pakli!

Erőteljes Mech-ek, és értékes kasztspecifikus kártyák. A Libram of Wisdom még tovább növeli a Mech-ek értékeit, különösen a Reborn lények esetében. A Libram of Justice segítségével a nagy lényekkel is el lehet bánni, a Libram of Hope, pedig egy Tirion Fordring-hoz hasonló fenyegetést jelenthet az ellenfelek számára, nekünk pedig a győzelem reményét.

Az egész pakli alapját képezi a Lightforged Crusader, hiszen miatta nincsenek semleges lények a pakliban. Ez a lap ad nekünk 5 további Paladin lapot, amik között elég nagy eséllyel lehetnek további Libram kártyák, ami még tovább javítja a paklit.

Outland Highlander Priest 18200

Pakli megtekintése

AAECAa0GHh7cAZACyQaKB9MK1grXCoKUA5ibA6GhA/yjA9GlA4SnA5mpA5+pA9qsA/KsA4WtA82vA46xA5GxA+O0A5O6A8i+A86+A8jAA6XVA6bVA6fVAwAA

Egy Highlander Priest néhány új lappal megszórva. Ez a Priest nem a sárkányosabb irányba, hanem a Galakrond, the Unspeakable irányba megy el.

A pakli legfőbb erősségei a lények eltávolítása, a lopás, és az értékes lapok Galakrondból.

Nagyon érdekes, és izgalmas lapnak néz ki a Soul Mirror az ellenséges lények eltávolítására. Továbbá a pakliban új elemként felfedezhető még a Renew, és a Reliquary of Souls is.

Outland Secret Rogue 9280

Pakli megtekintése

AAECAaIHBMGuA9K5A+2+A/vEAw2eAbQBiAfiB4+XA5u2A7m4A7q4A8y5A865A8+5A9C5A7m+AwA=

Agresszív Rogue pakli sok-sok Secrettel! Hatalmas előnyhöz juttathat, ha a következőt sikerül megvalósítani: Kijátszol egy 1 Manás lényt, majd a Bamboozle Secretet, az ellenfél beleüt a lényedbe, és mindjárt nagyon örülhetsz. A Dirty Tricks, és Ambush Secreteket inkább később érdemes kijátszani, persze nagyon agresszív paklikkal szemben hamarabb is kijátszható az Ambush.

A Blackjack Stunner hatalmas fejfájást jelenthet bizonyos ellenfeleknek, a Shadowjeweler Hanar pedig segíthet a játék későbbi szakaszában.

Fontos arra figyelni, hogy először épísd fel a harcteredet, mielőtt őrült módon minden Secretedet kipakolnád.

Outland Highlander Shaman 17060

Pakli megtekintése

AAECAaoIHvUE/gWtkQOKlAPFmQPGmQP8owPPpQPhpQOEpwOQpwOhoQPypQOqrwORsQPbsgPjtAO3rQO5rQP+rgPQrwPTwAPktwPmtwPbuAPkuAOTuQOXuQOYuQOTwgMAAA==

Néhány fontos kártyát elveszít a Shaman, mint például Hagatha the Witch-et, a Shudderwock-ot, és Zentimo-t, továbbá nem igazán rendelkezik jó eltávolító képességekkel. Hagatha's Scheme nagyszerű, ha a játék elején felhúzod, de mit sem ér, ha később kerül a kezedbe, az Earthquake pedig nem tud minden nagy lénnyel végezni.

Néhány hasznos új lap érkezett a Shamanokhoz, amelyekkel jobban lehet a harcteret letakarítani. Ott van a Shattered Rumbler, a The Lurker Below (ez a lap Beast lesz egyébként - előbb, vagy utóbb...), és a Torrent, bár ezek sem tökéletesek, és elképzelhető, hogy továbbra is arra lesz szükség, hogy a Hagatha's Scheme-et húzzuk fel a játék elején.

Ezek mellett mindent bevet a pakli, a legerősebb lényekkel támad: Zephrys the Great, Dragonqueen Alexstrasza, és Galakrond, the Tempest!

Outland Demon Handlock 13360

Pakli megtekintése

AAECAf0GCMUEkgeJnQPwrAPxrAPWuQPtvgPuvwMLowGNCMQI2pYD2psD5awD66wD7KwD7qwDv7kDxLkDAA==

Kanrethad Ebonlocke érkezésével a Warlcokoknak egy döntést kellett meghozniuk: Maradjanak Galakronddal, és az Imp hadsereggel, és használják ki a Plague of Flames-t, vagy jöjjön Kanrethad Ebonlocke és a HATALMAS Démonok, melyek izgalmas jeleneteket fognak hozni a Prime változatával (Kanrethad Prime).

Az új The Dark Portal is megérkezett Keli'dan the Breaker személyében, aki elpusztíthat egy lényt, vagy mindent. Maiev Shadowsong pedig nyerhet nekünk egy kis időt.

Outland Highlander Warrior 16440

Pakli megtekintése

AAECAQceS6IE/ASRBv8Hkp8Dn6EDpaED/KMDn6QDqKQDhKcDgqgD8qgD9agDt6wD2a0D260D360DgbEDhbEDkbED/7QDpbYDq7YDuLkDvLkDvrkDzb4D7b4DAAA=

Van-e jövője a Control Warriornak Dr. Boom, Mad Genius nélkül? Évek óta talán ez az első alkalom, hogy a Control Warriornak nincsenek egyértelműen használható eszközei. A legjobb döntés talán egy Highlander pakli összeállítása [Zehphrys the Great]-tel, és Dragonqueen Alexstrasza-val.

Azért kapott néhány nagyszerű lapot a Warrior:

A legtöbb Mech távozott, így ez a pakli sárkányokra, és Tauntokra össpontosít. Az Armagedillo továbbra is itt van, hogy felbuffolja a Tauntos lényeidet. Van itt Armor növelés, lény eltávolítás, újak generálása, egy csomó Taunt és Sárkány... de, hogy elég lesz-e? Meglátjuk!


További paklik az oldal látogatóitól:

Theorycraft: Mid Deathrattle ... 9740

Pakli megtekintése

Egy Midrange Hunter sok-sok Beasttel, amit kétféle módon is lehet játszani:

  1. Midrange játszás, handbuff (Scrap Shot, Scavenger's Ingenuity és Pack Tactics), aztán Leoroxx-szal kirakunk 3 buffolt, viszonylag nagyméretű bestiát.
  2. Dearthrattle lényekkel való játszás: Augmented Porcupine mint handbuff célpont, Teron Gorefiend és a Mok'Nathal Lion sokféleképpen felhasználható, Zixor, Apex Predator prime-ja többször visszakeverhető ezekkel, pláne a Nine Lives-szal. A Diving Gryphon jó eséllyel húz nekünk egy Zixort.

ThCr: Add-Grow Murloc Priest 2520

Pakli megtekintése

Egy aggro Priest próbálkozás.

Öregapám nevű felhasználónk ismét Wild Warlock paklikkal készült, a tőle már megszokott magas minőségben:

Kutyulock 2. 26360

Pakli megtekintése

Antiaggro Öreg módra 5. 15640

Pakli megtekintése

Gyurma 4 25520

Pakli megtekintése

Köszönjük a paklikat, várjuk jobbnál-jobb paklijaitokat a jövőben is!

Vissza a főoldalra!

outland pakli

További híreink