HírekBeosonunk Karazhan tornyába - 4....

Beosonunk Karazhan tornyába - 4. rész

Borovi Bence | 2016.08.05 10:00
3356

Moroes Karazhanban

Lassan utunk végére érünk Karazhanban. Ezúttal Moroes elvezet minket a toronyba, ahova más majd nem látogathat el a party során. Ez egy igazi különlegesség, hogy mi oda is betekinthetünk.

Karazhan korábbi történetei Moroes-al
1. rész 2. rész 3. rész

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Shhhh! Lehet, hogy továbbra is tele vagytok energiával, de most a toronyba megyünk. Egy vendég sem lehetne itt, ezért csendben kell maradnunk. Karazhan legfelső szintjein található Medivh szobája, egy hatalmas privát könyvtárral, ahol fellelhetőek a legritkább mágikus kötetek és a fejlett misztikus laboratórium is. Nos, akkor körbenézünk?

Babbling BookA főnök

Ne hagyjátok, hogy az ajtó becsapódjon! Oh, ismét fiatalnak érzem magam, hogy így beosonunk ide. Átsétálhatnánk a könyvtáron és átolvashatnánk a köteteket, de Medivh apjának a szelleme itt tartózkodik. Nielas elviselhető, amikor Medivh is itt van, de ha nincs itt a Mester... pff. Maradjunk annyiban, hogy a halála nem igazán tette őt kedvessé. Sőt a legrettenetesebb szellemmé vált, akit valaha megismertem. Előbb az énekesek készültek az esti party-ra, ő pedig a botjával ütötte a könyvtár padlóját és azt kiabálta, hogy "hagyjuk már abba ezt a szörnyű éneket". Egyszer azt mondta nekem, hogy lépjek le a gyepjéről. Moroes-nak ilyet mondani! És Karazhannak nincs is gyepje!

Ohh, úgy vélem hallom, ahogy közelít! Gyorsan, a laboratóriumba!

Mindannyian énekeljünk

Nagyszerű! Netherspite nincs itt, mert éppen készíti a portálokat, hogyBook Wyrm a vendégek könnyedén ide érjenek. Netherspite Medivh laboratóriumának az asszisztense és a portálok mestere. Továbbá ő egy igazi sárkány és nagyon komolyan veszi a kísérleteit. Mindamellett, hogy elképesztő tudással rendelkezik a misztikus dolgokkal kapcsolatosan, természetesen Medivh is a portál arkanológia mestere. Úgy hiszem, hogy az arkanológia egy létező szó. Akárhogy is, ebből a szobából olyan birodalmakat és régiókat érhettek el, melyek minden képzeletet felülmúlnak! A lehetőségek végtelenek és jobban tesszük, ha nem nyúlunk semmihez! Különösen ahhoz nem! El a kezekkel! Szeretnéd úgy élvezni a party-t, hogy midnen végtagod a helyén van, ugye? Úgy vélem ideje visszatérnünk a társalgóba.

Netherspite HistorianNos, ez mind nagyon szórakoztató volt és még sértetlenül meg is úsztuk! Biztos vagyok benne, hogy Medivh Mester bármelyik pillanatban megérkezhet, hogy kezdetét vegye az évszázad party-ja! Kellemetlenül korai érkezésetek ellenére jó volt veletek tölteni az időt és olyan dolgokat bemutatni, amelyek már nagyon a szívemhez nőttek. Oh jaj, most viszont muszáj még az előkészületekkel foglalkoznom, de gondolom el tudjátok magatokat foglalni, mielőtt az ünnepség kezdetét venné, igaz?

Nagyszerű, alig várom már, hogy együtt bulizzak veletek!

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Bepillantunk Karazhan tornyába

Vissza a főoldalra!

karazhan történet

További híreink