HírekBlizzCon 2017: Hearthstone Kérde...

BlizzCon 2017: Hearthstone Kérdezz-Felelek

Borovi Bence | 2017.11.04 21:30
2927

Hearthstone Inn

2017. november 4-én, a BlizzCon második napján 22:30-kor kezdetét vette a Hearthstone Q&A, ahol az arénáról is új információkat tudtunk meg. Sok érdekes információ hangzott el.

 

11.05. 09:15: További megjegyzésekkel frissítve lett az aréna lapokkal foglalkozó rész, illetve egy új cikk is készült az arénába kerülő lapokról, ahol szintén olvashatóak a megjegyzések. Továbbá a kérdéseknél még a 2v2-re is rákérdezett valaki, ami Ben Brode-ék szerint jó ötlet, bár mintha ezt már korábban is mondták volna rá.

A Hearthstone Live Q&A ezzel véget ért.

23:30: Nemrég elkezdtek intrastruktúrát építeni ahhoz, hogy több statisztikát láthassunk a játékba. Szóval szeretnék, hogy több statisztikát láthassunk.

23:28: Szeretnének majd egy Replay funkcionalitást adni a játékhoz - egyszer.

23:26: Mike kedvenc lapja, ami nem került be a játékba, az a Titan's Grip, de nem árulja el, hogy mit csinált volna. Ben kedvence pedig egy Priest lap, ami elpusztít egy 4 Támadású lényt.

23:25:  Egy nagyon fiatal fiú kérdezte, hogy milyen jutalom jár a Dungeon Runért. A Dungeon Run mind a 9 kaszttal való teljesítéséért egy új kártya hátlap jár. Nem akarják az embereket a Dungeon Runra kényszeríteni, ezért nincsen más jutalom érte.

23:23: Lehetséges, hogy több kártyát tesznek majd a Hall of Fame-be jövőre, amikor eljön a rotáció ideje (2018 első kiegészítőjekor). Egyelőre nincs mit bejelenteniük.

23:18: Egy dél-koreai játékos vitt egy kinyomtatott Ultimate Infestation-t és elmondta, hogy még mindig rossz ellene játszani. A válasz az volt, hogy még figyelik, de most jön egy hatalmas kiegészítő és megváltoztathatja a dolgokat. Egyébként is statisztikailag nem vészes a lap, csak szörnyű érzéseket kelt.

23:17: Véletlenszerű kártya hátlap: Már ők is beszéltek róla, csak a kódot kellene még megírni (a kiválasztáshoz használt hátlap már készen van).

23:16: A Druid hősnek még mindig nincs alternatív opciója... Mindenképpen szeretnének Druid hőst hozzáadni a játékhoz.

23:14: A Dungeon Runok sokáig élvezetesek lehetnek az összes lehetséges variáció miatt. Ebből majd sokat tanulhatnak, hogy a játékosok milyen hamar teljesítik az ilyen tartalmait.

23:12: A Lich Kinges esemény nagyon népszerű volt a Gamescomon és a Fireside Gatheringeken is. Biztosan csinálnak még hasonlókat a jövőben.

23:02: Hány éves Morgl? :D A játék elején mindig azt mondja, hogy "Time for a lesson, young one!" Még Malfurionnak is ezt mondja, aki 10 000 éves. Szóval ő akkor hány éves is?

 • Talán 10000 + 1? Majd még utánanéznek.

23:01: Jöhetnek a kérdések!

Blazing Longsword Bottled Madness Crackling Doom Deadeye Generous Spirit Hand of Salvation Natures Champion Polymorph Smoke Bomb

22:59: Warlock lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Bottled Madness: 0 Mana, Spell. Átalakítja az összes kártyát a kezedben véletlenszerűen kiválasztott Démonokká. - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján! Nagyon szoros "szavazás" volt, úgyhogy Ben választott valakit és ő döntötte el, hogy mi legyen.
 • From Beyond: 1 Mana, Spell. Húzol 3 lapot. A köröd végén eldobod őket. (Ben, Mike)
 • Combust: 6 Mana, Spell. Elpusztít egy lényt. 3-at sebez az összes többi karakternek. (Woo, Peter)

22:56: Druid lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Thornstrike: 2 Mana, Spell. Choose One - 2-t sebez egy lénynek; vagy 1-et sebez az összes ellenséges lénynek. (Woo)
 • Boon of Elune: 5 Mana, Spell. 4 Moonfire-t ad a kezedbe.
 • Nature's Champion: 3 Mana, Spell. Az egyik lényedet visszateszi a kezedbe és +5/+5-öt ad neki. Doppelgangster kombó - Mike. (Ben, Peter, Mike) - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján!

22:53: Shaman lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Refreshing Jolt: 3 Mana, Spell. 4-et sebez egy ellenségnek; vagy 8-at gyógyít az egyik karakterednek.
 • Magma Shock: 4 Mana, Spell. Silence-el egy lényt, majd 4-et sebez neki. Ben imádja az Earth Shock-ot, a Magma pedig erősebb, ezt is imádná. (Ben)
 • Crackling Doom: 0 Mana, Spell. 12-t sebez az összes lénynek. Overload: 10 Mana. Jól van, hát amit akartok... - mondja Ben. (Mike, Woo, Peter) - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján!

22:49: Rogue lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Assassin's Training: 1 Mana, Spell. Egy lénynek Poisonous-t ad. (Ben)
 • Smoke Bomb: 1 Mana, Spell. Egy lénynek Stealth-et ad a következő körödig. Húzol egy lapot. Woo eredetileg a Mindspike-ot választotta volna, de amikor Mike mondta, hogy egy Tauntos ellenséges lénynek Stealth-et adhat vele és mehet face-re, az elképesztően jó, ezért arra szavaz. (Peter, Woo) - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján!
 • Mindspike: 4 Mana, 1/3, Fegyver. Amikor megölsz egy lényt ezzel, húzol egy lapot. (Mike)

22:46: Priest lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Absolution: 1 Mana, Spell. Egy lénynek +1/+1-et és Lifesteal-t ad. (Ben)
 • Mass Resurrection: 5 Mana, Spell. A lényeidnek: "Deathrattle: Újraidézi ezt a lényt" képességet ad.
 • Generous Spirit: 3 Mana, Spell. Az egyik lényedet az ellenfelednek adja. Húzol 3 lapot. A Doomsayer kombó - Mike. (Peter, Mike, Woo) - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján!

22:43: Paladin lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Retribution: 1 Mana, Spell. Secret: Amikor egy ellenség megtámadja a hősödet, 4-et sebez neki.
 • Relic of Hope: 0 Mana, Spell. Amikor ezt felhúzod, átalakítja ezt egy másik Paladin spell-é. (Ben, Mike)
 • Hand of Salvation: 1 Mana, Spell. Secret: Amikor a második lényed meghal egy körben, akkor újraéleszti azt (nyilván csak az ellenfél körében aktiválódik). (Peter, Woo) - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján!

22:40: Warrior lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Training Blade: 1 Mana, 1/3, Fegyver. Deathrattle: Egy véletlenszerűen kiválasztott fegyvert ad a kezedbe. (Peter, Mike)
 • Axe of the Eclipse: 5 Mana, 4/2, Fegyver. Battlecry: Elpusztítja az összes sérült lényt. (Woo)
 • Blazing Longsword: 3 Mana, 2/3, Fegyver. Sebzi a megtámadott lény melletti lényeket is. (Ben) - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján!

22:37: Mage lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Arcane Flux: 2 Mana, Spell. Egy véletlenszerűen kiválasztott Mage spellt lő el (a célpontokat véletlenszerűen választja ki). Húzol egy lapot. (Ben)
 • Polymorph: ???: 5 Mana, Spell. Válassz egy lényt. Discover-elsz egy új lényt és azzá alakítja. (Mike, Woo) - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján!
 • Power Cosmic: Felfedezel egy Legendary lényt. (Peter)

22:33: Hunter lapok az arénába (ezek közül egy fog bekerülni, de csak ideiglenesen):

 • Reload: 2 Mana, Spell. Eldobod a kezedet. Húzol 3 lapot. (Peter)
 • Volley: 4 Mana, Spell. Három random shot spell-t ad a kezedbe. - Ezek lehetnek: Explosive Shot, Arcane Shot, Deadly Shot, [Multi Shot], Quick Shot - mondta Peter, de az mégse jó, javítja ki Ben.
 • Deadeye: A játék hátralévő részében a Hero Powered lényeket is célozhat.  - Ez a lap olyan, mint a [Steemwheedle Sniper]. (Ben, Woo, Mike) - Ez kerül be az arénába a közönség szavazata alapján!

22:30: Kezdődik a Hearthstone Live Q&A (Kérdezz-Felelek)! Ott van Ben Brode, Mike Donais, Peter Whalen és Yong Woo is.

22:15: A Grimestreet Grifters nyerte meg a döntőt 6-5-re! Ebben a Wild Tournamentben! Gratulálunk nekik!

22:08: 5-5 az állás. Az utolsó, mindent eldöntő meccs következik!

21:52: Ez a panel véget ért. Közben a Hearthstone Inn-vitational hamarosan véget ér. Ezt Twitchen is követhetitek! A döntőben jelenleg 4-4 az állás a Chillblade Crusaders és a Grimestreet Grifters között!

21:42: Néhányan talán ismeritek is a történetét (legalábbis én ismerem). A fiát Ezra Phoenix Chattertronnak hívták ("Ephoenix"), aki 12 évesen halt meg. Viszont előtte még elmehetett a Blizzard főhadiszállására és elsőként megkapta a játékban a Phoenix mountot. A történetet itt olvashatjátok angolul.

21:40: Micah Chattertron van jelenleg a színpadon és eléggé szomorú történetet mesél a fiáról.

Míg várakozunk, egy nagyon élvezetes "Stay awhile and listen" panel van folyamatban, ahol jelenleg Ben Brode igaz történeteit ismerhetjük meg!

21:30: Ben Brode rappel éppen:

Ben Brode rappel

21:30: Még egy óra a kezdésig. Az oldalt majd frissítsétek az új tartalom megtekintéséért.

A Kobolds & Catacombs kiegészítőről megtudhattok minden információt az összefoglaló cikkünkből:

Vissza a főoldalra!

blizzcon2017 blizzcon

További híreink