HírekHearthstone Szezon 8 - Goblinok

Hearthstone Szezon 8 - Goblinok

Borovi Bence | 2014.11.05 17:00
3567

goblin hátlap 2014 november hearthstone

November 1-én éjfélkor elkezdődött a nyolcadik hivatalos szezon a Hearthstone-ban és az új kártya hátlap a goblin témájú, melyet a szezon végéig, vagyis november 30-áig szerezhetsz meg.

 

"Az idő pénz", úgyhogy játszatok a Ranked Play meccseken, hogy megszerezzék ezt a goblinok által gondosan tervezett kártya hátlapot! Ezt a hátlapot csak novemberben szerezhetitek meg a 20-as rang elérésével. 

Hearthstone goblin szezon hátlap

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, csak a szezon végén, tehát november 30-án 23:59-kor.

Az összes eddig megszerezhető, jelenleg elérhető és majd a későbbiekben megszerezhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

Az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone nyolcadik hivatalos szezon - Goblinok

szezon hátlap

További híreink