HírekPakli ajánló: Pirate Rogue, Temp...

Pakli ajánló: Pirate Rogue, Tempo Dragon Druid és Excavate Mage

Borovi Bence | 2023.11.30 08:00
665

Skycapn Kragg art

Ezúttal több paklit is ajánlunk! Megismerhettek egy lassabb kalóz Rogue paklit Gus Bohóc jóvoltából, egy sárkányos Tempo Druidot Alfons-tól. A két Wild pakli mellé egy Standard Excavate Mage-dzsel is készültünk.

 

Amennyiben szeretnéd, hogy a te paklid is itt szerepeljen, nem kell mást tenned, mint készíteni (vagy pakli kóddal importálni) egy paklit részletes leírással, és lehetséges, hogy a te paklid lesz a következő ajánlott pakli a hírek között.

A pakli készítőt ide kattintva érheted el!

Ez nem az a fajta kalóz banda, amikhez...

Pakli megtekintése

Készítő: Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő - Kraftolás: 11800 Hiányzó Dust: -

Összes értékelés: 8 Értékeld a pakli oldalán!

Rogue lapok

Descent of Dragons kiegészítőDragon's Hoard x2

Core szettSwashburglar x2

Fractured in Alterac Valley kiegészítőDouble Agent x2

Festival of Legends kiegészítőPlagiarizarrr x1

Voyage to the Sunken City kiegészítőSwordfish x2

Showdown in the Badlands kiegészítőVelarok Windblade x1

United in Stormwind kiegészítőEdwin, Defias Kingpin x1

Core szettHench-Clan Burglar x2

Voyage to the Sunken City kiegészítőBootstrap Sunkeneer x2

Fractured in Alterac Valley kiegészítőContraband Stash x1

Voyage to the Sunken City kiegészítőPirate Admiral Hooktusk x1

Core szettTess Greymane x1

Semleges lapok

Descent of Dragons kiegészítőParachute Brigand x2

Goblins vs Gnomes kiegészítőShip's Cannon x2

Murder at Castle Nathria kiegészítőSketchy Stranger x2

Voyage to the Sunken City kiegészítőTuskarrrr Trawler x2

Voyage to the Sunken City kiegészítőAmbassador Faelin x1

Descent of Dragons kiegészítőKobold Stickyfinger x1

United in Stormwind kiegészítőMr. Smite x1

The Grand Tournament kiegészítőSkycap'n Kragg x1

Módosított lapok: Ez a pakli olyan lapokat is tartalmaz, amelyek módosítva lettek a pakli készítése óta, ezért előfordulhat, hogy ez a pakli már nem olyan hatékony! A módosított lapok piros háttérrel vannak jelölve!

Gyűjteményed alapján hiányzó lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Sziasztok!

Sikerült kimaxolnom a pakli nevének adható karakterek számát, és ugyan nem állíthatom azt, hogy eredményesebb ez a pakli, viszont élvezetesebb vele a játék. Legalábbis ezt én így gondolom, mert azzal az aggro szarsággal nem voltam hajlandó sose játszani!

A pakli két részre bontható, mint ahogy általában én nem szoktam mindent egy kaptafára építeni, szeretem, ha van egy kis plusz, nem megszokott dolog is, esetekben váratlan fordulatot okozható a paklimban.

A pakli gerincét adják a kalózok, itt vannak a szokásos lapok, az ejtőernyős Parachute Brigand, az elmaradhatatlan Ship's Cannon, (hiszen ágyú nélkül mit ér egy kalózhajó?) és a kardhal fegyver is. Swordfish

Ezzel ki is merítettük a rugó kalózokra jellemző lapokat, ezzel az ellenfél hiheti azt, hogy megint azzal van dolga, viszont majd rá fog jönni, hogy ez bizony nem az a kalóz banda, amire számított.

Patches the Pirate nekem nincs meg, régen se volt, ha jól emlékszem, valahogy megvagyok nélküle, amúgy sincs már charge-ja sem, számomra nem egy muszáj lap, ha kalózokról van szó. Na de mi van helyette?

Izmosabb és keményebb kalózok! De menjünk sorba, mert az én kalózaim szeretnek más lapokkal is játszani, hogy mókásabb legyen az életük, a részeges Swashburglar, a morcos Plagiarizarrr, ás a gyertyafejű Hench-Clan Burglar szeretik a változatosságokat. De van is okuk, hogy ezt tegyék, mert ha egy másik kaszt lapjait használjuk, A Contraband Stash-el felidézhetjük őket és ennek mestere Tess Greymane is nyom egy replayt!

Igyekezzünk olyan lapokat használni, amikkel mi nem szívhatjuk meg, mert a célpontok természetesen véletlenszerűek.

Ennek a kellemetlen dolognak a kiküszöbölésére vannak a következő lapok, amikkel biztosan jól járhatunk replay tekintetében: Dragon's Hoard, Sketchy Stranger, és a többi, amivel mi válaszhatjuk ki felfedezéssel, hogy milyen lapot kapjunk, azok is ezt segítik elő.

Ha a kezünk ügyében van olyan lapunk, ami más kaszthoz tartozik, akkor máris van egy kettős ügynökünk Double Agent, aki ezt meglátva klónozza magát!

A dredge lapokkal ha ügyes kalózok vagyunk és otthonosan mozgunk a vizeken, Ambassador Faelin (aki a pakli önjelölt kapitánya) mélytengeri (kolosszális) szörnyekre is bukkanhatunk! Ebben segíthetnek a Tuskarrrr Trawler-ek. Na meg a kardhalakkal is tudunk ilyet, de azzal inkább kalózokat érdemes előkeríteni.

Edwin, Defias Kingpin is a fedélzetünkön szolgál, jó laphúzó és ettől ő egyre tökösebb is lesz. A hajón régóta szolgáló (azóta meg is haltak) Bootstrap Sunkeneer, a két haláli kalóz koma láttán még a legbátrabbak is a paklijuk aljára bújnak! Na meg elég büdösek is, a legénység nagy ívben kerüli, szerencsére nagy a hajó.

Az ellenfélnél van egy jó fegyver? Lopd el azon nyomban tőle a Kobold Stickyfinger-rel!

És még egy-két nagyfiúról ejtenék szót. Mr. Smite azonnal támad, és vele együtt minden kalóz is képes lesz erre! Skycap'n Kragg is, ha látja, hogy a többiek is már a csatatéren vannak, hamarabb is jöhet akciósan.

És ha már elég kalózt kijátszottunk, vagy csak úgy megidéztünk, akkor kezdődhet az igazi fosztogatás Pirate Admiral Hooktusk-al! Kézből, pakliból, a pályáról, ahogyan azt szeretnénk, elintézi.

Ez lenne az én kalóz paklim, mindenkinek jó szórakozást hozzá, ha esetleg tenne vele egy próbát!

Üdvözlettel,

Gus Bohóc


Wild- Odakozmált!

Pakli megtekintése

Készítő: Alfons (Rare) - Közösségépítő - Kraftolás: 5400 Hiányzó Dust: -

Összes értékelés: 3 Értékeld a pakli oldalán!

Druid lapok

Showdown in the Badlands kiegészítőCactus Construct x2

Murder at Castle Nathria kiegészítőAttorney-at-Maw x2

Descent of Dragons kiegészítőBreath of Dreams x2

Showdown in the Badlands kiegészítőSplish-Splash Whelp x2

Showdown in the Badlands kiegészítőTake to the Skies x2

Showdown in the Badlands kiegészítőSpinetail Drake x2

Semleges lapok

March of the Lich King kiegészítőMistake x2

Core szettFaerie Dragon x2

March of the Lich King kiegészítőAmber Whelp x2

League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1

Descent of Dragons kiegészítőScalerider x2

Descent of Dragons kiegészítőFrizz Kindleroost x1

Caverns of Time kiegészítőFuture Emissary x2

Descent of Dragons kiegészítőBig Ol' Whelp x2

Blackrock Mountain kaland módBlackwing Corruptor x2

Showdown in the Badlands kiegészítőSunspot Dragon x2

Módosított lapok: Ez a pakli olyan lapokat is tartalmaz, amelyek módosítva lettek a pakli készítése óta, ezért előfordulhat, hogy ez a pakli már nem olyan hatékony! A módosított lapok piros háttérrel vannak jelölve!

Gyűjteményed alapján hiányzó lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Ysera és a Zöld sárkányok

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy újabb Wild paklit hoztam nektek, ami nem más mint egy amolyan szerény tempo dragon Druid próbálkozás.

A pakli maga egész olcsó, leszámítva a Mistake, Brann Bronzebeard, és Frizz Kindleroost lapokat.

Lényegében ez egyfajta tempo pakli akarna lenni, ahol Brann Bronzebeard-al, valamint a többi Battlecry lényekkel együtt szeretnénk lenullázni az ellenfelünk életerejét.

Brann Bronzebeard mellé a következő lapok állnak majd rendelkezésre:.

  • Splish-Splash Whelp, vele a szokásos ramp dolgokat szeretnénk megoldani. Mivel a pakli 6 manánál nagyobb lényeket nem tartalmaz, így szeretnénk minél hamarabb kitempózni azokat. Ebben pedig ez a kis drágaság lehet a segítségünkre. Brann Bronzebeard együtt pedig főleg. Persze ennél jobb célpontja is lesznek Brann-hez, de ez is egyfajta opció lehet.
  • Amber Whelp, Scalerider, Blackwing Corruptor, velük egyértelműen minél több sebzést szeretnénk kiosztani, ebben pedig Brann Bronzebeard támogatása nagy segítség.
  • A Spinetail Drake, sajnos csak lényeket sebez, ezért is maradt ki az előbb említett kis listából. Viszont a statok amivel rendelkezik, kiváló tempózásra, főleg ha még meg is tudjuk támogatni egy kis buffolással is.
  • Future Emissary, kiváló buff lehetőség, és még olcsóbbá is tudja tenni a sárkányainkat a kezünkbe, Brann Bronzebeard-el együtt még kiválóbb az egész.
  • Frizz Kindleroost, pedig úgymond a manacsalásról gondoskodik. Brann Bronzebeard-el együtt meg főleg. Ez egyébként a Sunspot Dragon-al lehet még érdekes. Mivel ha sikerül olcsóbbá tenni, a Quickdraw képessége miatt lehet ez veszélyes.
  • Big Ol' Whelp, pedig a laphúzásról gondoskodik majd, nem mellesleg az értékei jobbak kicsivel mint az Azure Drake. Mivel varázslapokkal nem nagyon játszunk, így az extra spelldamage nem lényeg, itt a statok számítanak. Főleg ha ezt a nagy pocakos sárkányt, sikerül még-jobban felhizlalnunk. :)

A Take to the Skies, önmagáért beszél, és szerintem nagyon is illik egy ilyesfajta pakliba. Laphúzás, ráadásul célzott, és még kevés buffot is ad, kell e ennél jobb?!

A Breath of Dreams, itt se maradhatott ki, a laphúzás, és a ramp miatt. Mistake, Faerie Dragon, és az új Cactus Construct lap, gondoskodnak majd a korai tempóról.

Egy Mistake lapot érdemes lehet betartani a kezünk ügyébe, a további sárkány szinergiát igénylő lapoknak, de nem annyira létfontosságú, mivel rendelkezünk elég sárkánnyal.

Végezetül pedig itt van még nekünk az Attorney-at-Maw. A Silence effektje hasznos lehet, főleg a az utunkban álló taunt, vagy problémásabb deathrattle lényekre. De saját lényeinken is alkalmazhatjuk ha valami csúnya dolgot rak rájuk az ellenfél akár. Illetve az Immune képesség se elhanyagolható, főleg ha a térfelünkön van egy jól buffolt sárkány sárkányt és mondjuk valami muszáj leütni vele. De magabiztosabban belegyalogolhatunk így egy Poisonus effektel rendelkező lapokba, vagy Secret-ekbe stb. 

Ezzel pedig végére is értem a paklibemutatónak!

Nem is szaporítom tovább a szót, akinek felkeltette érdeklődését a pakli az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá!


Excavate Mage

Pakli megtekintése

Készítő: PHOENIX (Admin) - Kraftolás: 6620 Hiányzó Dust: -

Összes értékelés: 4 Értékeld a pakli oldalán!

Mage lapok

Core szettArcane Artificer x2

March of the Lich King kiegészítőArcane Wyrm x2

TITANS kiegészítőDiscovery of Magic x2

Core szettFlame Geyser x2

Festival of Legends kiegészítőCosmic Keyboard x2

Showdown in the Badlands kiegészítőCryopreservation x2

Festival of Legends kiegészítőInfinitize the Maxitude x1

March of the Lich King kiegészítőPrismatic Elemental x2

TITANS kiegészítőVoid Scripture x2

Festival of Legends kiegészítőReverberations x2

Murder at Castle Nathria kiegészítőCold Case x2

Festival of Legends kiegészítőVolume Up x1

TITANS kiegészítőInquisitive Creation x2

TITANS kiegészítőWisdom of Norgannon x2

Showdown in the Badlands kiegészítőBlastmage Miner x1

TITANS kiegészítőSif x1

Semleges lapok

Showdown in the Badlands kiegészítőKobold Miner x2

Módosított lapok: Ez a pakli olyan lapokat is tartalmaz, amelyek módosítva lettek a pakli készítése óta, ezért előfordulhat, hogy ez a pakli már nem olyan hatékony! A módosított lapok piros háttérrel vannak jelölve!

Gyűjteményed alapján hiányzó lapok:

A hiányzó dustot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Cryopreservation

A játék elején szeretek a Prismatic Elemental-okkal kezdeni, mert ezek mindjárt megadják a meccs hangulatát. Jó kis lap, és rögtön felfedezhetünk valami izgalmasat belőlük. Egyébként az Arcane Wyrm és a Discovery of Magic is jó kezdés.

A hideg téli estéken érdemes mindjárt a meccs elején kissé felfűteni a harcteret a Flame Geyser-el. Ha pedig túl meleg lenne, akkor a Cryopreservation-t ajánlom az ellenfél lassítására.

Az Arcane Artificer bár olcsó, nem érdemes a meccs elején felhasználni, ezért inkább jobb elcserélni a mulligan során.

A meccs folyamán az Inquisitive Creation is jól fel tud erősödni. Továbbá a játék elején jól el lehet szórakozni pár körön át az Infinitize the Maxitude-al is, jól ki lehet maxolni.

A 6. körtől szeretek jó zenét is hozzáadni a meccshez, ez a Cosmic Keyboard + Cold Case párosítással szól igazán jól. Ne feledjük, hogy a Volatile Skeleton-ok 2-ket sebeznek is halálukkor.

Laphúzásból nincs hiány a különböző izgalmas felfedezéseknek és egyéb húzásoknak köszönhetően. Ha már szól a kozmikus zene, akkor érdemes még feljebb tekerni a hangerőt a Volume Up-al.

Ha pedig minden kötél szakad, ott van Sif, akit az Arcane Bolt-okkal szeretek kombinálni.

A pakli alapvetően Excavate Mage, amit a "Wanted: Dead or Alive" esemény egyik küldetése miatt hoztam létre, de igazából a korábbi Arcane-Spell Mage-ből fejlődött ki, alakult át Excavate-té. Az 5 Excavate lap  a kincs felfedezéseivel viszont teljesen jól beillik a korábbi koncepcióba, hiszen azzal is izgalmas lapokat lehet felfedezni, és igazán hasznosak tudnak lenni.

Jó szórakozást és sikeres játékot! :)

pakli wild standard

További híreink