HírekÚj vezetőség a Blizzardnál, lemo...

Új vezetőség a Blizzardnál, lemondott J. Allen Brack

Borovi Bence | 2021.08.04 07:00
2008

Blizzard Entertainment

Úgy tűnik, hogy az elmúlt hetek botrányai miatt lemondott a Blizzard elnöke, J. Allen Brack. Helyét ketten veszik át.

 

Kapcsolódó cikkeink:

A tegnapi nap folyamán J. Allen Brack lemondott, és a helyét Jen Oneal, illetve Mike Ybarra veszi át. Jen Oneal ezzel a Blizzard első női vezetője lett.

Jen idén januárban kezdett a Blizzardnál dolgozni ügyvezető alelnökként az Overwatch és Diablo játékok fejlesztésénél. Jen korábban a Vicarious Visions cég vezetője volt, azonban a céget idén januárban felvásárolta a Blizzard.

Mike Ybarra pedig hosszú éveken át az XBOX-nál dolgozott, a Blizzardhoz 2019-ben került, szintén ügyvezető alelnökként. Az ő dolga volt a Battle.net platform fejlsztésének felügyelete.

Mindketten több, mint három évtizede vesznek részt a játékiparban, és mindketten elkötelezettek egy biztonságos munkakörnyezet kialakítása iránt - nemtől, származástól, vagy szexuális irányultságtól függetlenül.

J. Allen Brack a következőt üzente:

Biztos vagyok benne, hogy Jen Oneal és Mike Ybarra olyan vezetői lesznek a Blizzardnak, akik felfedezik a cégben rejlő potenciált és felgyorsítják a változás ütemét. Biztos vagyok benne, hogy mindezt szenvedéllyel és lelkesedéssel fogják tenni. Tudom, hogy bennük teljes mértékben meg lehet bízni és a kultúránk iránti elkötelezettségük is megvan, ami a Blizzardot olyan speciálissá teszi."

J. Allen Brack egyébként 2018. októberében lett a Blizzard elnöke, amikor Mike Morhaime visszavonult, aki a kezdetektől - 27 éven át - vezette a Blizzardot.

Forrás: Blizzard.com

activision blizzard botrány jallenbrack

További híreink